CLIPUL SAPTAMANII: Aida Nicolaychuk – Cantec de leagan

25 septembrie 2016 | 0 comentarii |

Aida NicholaychukAida Nicolaychuck, o tanara din Ucraina care nu avea nicio pregatire muzicala, a lasat fara cuvinte juriul de la X-Factor din tara ei, unde a ajuns in 2012, mai mult fortata de prietena ei. A interpretat piesa Lullaby (Cantec de leagan) de Poliana Gagarina, cu o lejeritate icredibila, astfel incat membrii juriului s-au intrebat daca nu face playback. Au oprit-o din evolutie si au rugat-o sa cante acapella, iar surpriza a fost extraordinara. Cu totii si-au dat seama ca au in fata o voce unica, naturala, exceptionala, asa cum au spus apoi juratii care au dat, fara ezitare, cate un DA.

Aida a fost declarata castigatoarea concursului, fiind aleasa dintre 30.000 de aspiranti la titlul de castigator al Factorului X. Anul acesta a participat la concursul intern pentru Eurovizion, cu piesa Inner Power (Puterea din interior), dar a ajuns doar pana in semifinale.

Sa vedem si noi clipul de debut al Aidei Nicolaychuck si pe cel cu care a participat la selectia pentru Eurovizion, care au atras milioane de vizitatori pe Youtube.

 

 

 


Categorii: Lifestyle, Multimedia

Adaugati un comentariu


 

*