CLIPUL SAPTAMANII: Andre Rieu a plans pentru victimele de la COLECTIV

8 noiembrie 2015 | 0 comentarii |

Andre RieuTragedia de la clubul COLECTIV a impresionat o lume intreaga si, cu atat mai mult pe cei apropiati victimelor si pe cei care au, fata de romani, sentimente aparte.

Intre cei care au tinut sa aduca un omagiu victimelor de la Colectiv se afla si cunoscutul violonist si dirijor Andre Rieu care s-a aflat, sambata dupa-amiaza, la locul tragediei. Impresionat de drama petrecuta in urma cu o saptamana si de suferinta atator copii si parinti el a venit la Bucuresti special pentru a aduce un omagiu victimelor de la clubul Colectiv. Cunoscutul violonist s-a rugat la altarul de la Colectiv, a aprins o candela si chiar a plans. A promis ca va ajuta victimele prin intermediul muzicii sale.

Viata este formata din amintiri si romanii mi-au dat atat de multe amintiri frumoase, in cele doua saptamani in care am fost aici. Cand am auzit despre tragedie, primul lucru pe care mi l-am dorit a fost sa vin aici. Si sa plang cu voi. (…) Singurul lucru pe care pot sa vi-l dau este muzica mea si sper ca va va ajuta. Am făcut un DVD cu aceste concerte frumoase, abia l-am terminat, si vreau sa donez toti banii familiilor victimelor”, a spus muzicianul olandez, cu ochii in lacrimi.

S-a recules apoi cateva momente, a promis ca va compune o piesa special pentru a aduce un omagiu victimelor care au pierit pe nedrept si a plecat in aplauzele celor cateva sute de oameni care erau prezenți la altarul improvizat de la clubul Colectiv.

 

 Astazi, in memoria victimelor, plangem si noi impreuna cu Andre Rieu, alaturi de Corul Robilor din Nabucco de VERDI

 

 

 


Categorii: Lifestyle, Multimedia

Adaugati un comentariu


 

*