CLIPUL SAPTAMANII: André Rieu a cantat la Bucuresti „ciobanas cu trei sute de oi”

19 iunie 2016 | 0 comentarii |

Andre RieuAndré Rieu a concertat din nou in Romania, in 11 – 12 iunie. Vrajitorul olandez, care a inceput sa cante la vioara de la 5 ani, a devenit unul dintre cei mai iubiti muzicieni ai zilelor noastre. Dupa ce anul trecut a sustinut sapte concerte, anul acesta, in cele doua zile de spectacole, 25.000 de romani au mers in Piata Constitutiei din Capitala, pentru a se bucura de muzica interpretata de André Rieu si Orchestra Johann Strauss, formata din 60 de membri proveniti din 10 tari diferite.

Muzica aduce oamenii laolalta. De oriunde ati veni, ne-am adunat aici cu un singur scop. Sa ne bucuram de muzica. Doamnelor si domnilor, va vom incalzi inimile cu muzica frumoasa, cu solisti nemaipomeniti. Este extraordinar ca ne-am intors in Bucuresti”, a spus celebrul violonist in deschiderea concertului.

Impreuna cu orchestra Johann Strauss, André Rieu a interpretat Ciobanas cu trei sute de oi, una dintre surprizele pregatite pentru aceasta vara, si a invitat publicul la dans, cu Dunarea albastra, vals creat Johan Strauss, pe care celebrul violonist l-a numit regele lumii.

 

 

 


Categorii: Lifestyle, Multimedia

Adaugati un comentariu


 

*