CLIPUL SAPTAMANII: Apa, sanatate, distractie, adrenalina

7 august 2016 | 0 comentarii |

FlyBoard1Sporturile extreme sunt tot mai cautate, mai ales de tineri, in intreaga lume. Ele ofera distractie, adrenalina, dar te obliga si sa ai o sanatate foarte buna daca vrei sa le practici.

FlyBoard este un echipament destinat sportului extrem, acesta fiind  un aparat acvatic care permite propulsia aeriana cat si subacvatica pana la o inaltime sau adancime de maxim 10 metri. Usor de manevrat, acesta este un mod placut de a petrece timpul liber si de a-ti capata doza de adrenalina.

FlyBoard a fost inventat si dezvoltat de pilotul oficial al SEA DOO-PRE, Franky Zapata, fondatorul Zapata Racingin timpul primaverii anului 2011. Experienta in curse de skijet i-a permis lui Franky terminarea proiectului intr-un timp record. Echipamentul s-a evidentiat dupa mai multe prototipuri atunci cand acesta a reusit sa iasa din apa si sa se stabilizeze in aer. Au urmat apoi imbunatatiri substantiale la directia de zbor si nu dupa mult timp echipamentul a primit brevete de inventie sub numele de FlyBoard, acesta participand  la prima editie a  Campionatului Mondial de FlyBoard care s-a desfasurat in perioada 22-28 octombrie 2012 in Quatar.

 Zapata Racing a postat un videoclip pe YouTube, care a fost vizitat de mai mult de 2,5 milioane de ori in 15 de zile. La scurt timp, Franky Zapata a fost contactat de cele mai mari companii din lume pentru a se alatura lor, dupa ce a castigat mai multe concursuri

 In Romania, scoala de FlyBoard s-a deschis in 2013, pe Lacul Snagov, iar din 2013, iubitorii de sporturi acvatice si adrenalina pot lua lectii si inchiria echipamente si pe litoral, in statiunea Venus.

 Sa vedem si noi un clip cu acest sport care la ora actuala are milioane de fani!

 


Categorii: Lifestyle, Multimedia

Adaugati un comentariu


 

*