Creier de femeie…

6 martie 2019 | 0 comentarii |

La spitalul de urgențe, rudele așteptau, îngrijorate, să iasă din sala de operație medicul care l-a operat pe Bulă după un accdident grav. Într-un târziu apare doctorul, vizibil obosit, care le spune:

Trebuie să vă spun că Bulă este în afara oricărui pericol, dar vestea proastă este că nu am reușit să îi salvam creierul. Vestea bună este că se poate face transplant de creier, dar trebuie să hotărâți cât sunteți dispuși să plătiți, pentru că nu acest tip de transplant nu se decontează pe asigurarea de sănătate. Un creier de bărbat costă 3.000 $ și un creier de femeie costă 300$. Care ar fi opțiunea dumneavoastră?

Evident, tăcerea s-a așternut peste grupul de rubedenii al lui Bulă, dar pentru că s-ar fi speriat de suma de bani.

Evident, femeile erau stupefiate de diferența de preț dintre cele 2 tipuri de creier, iar bărbații își trăgeau coate și își ascundeau cu greu zâmbetele.

În cele din urmă, unchiul băiatului, important om de afaceri, reținându-și cu greu zâmbetul, îl întreabă pe medic:

Și de ce ar fi o diferență așa mare de preț între creierul de bărbăt și cel de femeie?

– Păi… vedeți dumneavoastră, creierul de femeie este folosit intens, așa că nu poate fi vândut la același preț cu cel al unui bărbat, care nefiind nefolosit, este nou-nouț!

***

Un domn foarte bogat și cam excentric decide că are nevoie de un nou creier, pentru că pe al său l-a uzat foarte mult pentru a reuși în afaceri. Iar pentru că era dispus să plătească pentru asta oricât, consideră că cel mai potrivit loc de unde ar putea achiziționa un creier pe măsura dorințelor lui ar fi un muzeu specializat în conservarea celor mai renumite minți ale planetei.

Ajuns la fața locului îi sunt prezentate creierul lui Einstein – care se vindea cu două milioane de dolari, creierul lui da Vinci – vândut cu cinci milioane de dolari și creierul unei stewardese care putea fi achiziționat contra sumei de douăzeci de milioane de dolari.

Uimit de diferența uriașă de preț și neînțelegând de ce creierul unei stewardese este atât de scump, îl întreabă pe muzeograf:

– De ce acest creier este atât de valoros, dacă aparține unei stewardese de care nimeni nu a auzit?

Raspunsul vanzatorului l-a convins să îl cumpere:

– Simplu, este atat de scump pentru că spre deosebire de celelalte, nu a fost folosit!

 

 


Categorii: Umor

Adaugati un comentariu


 

*