Daruri dulci și spectacolul „Capra cu Trei Iezi” pentru copiii cuminți (FOTO/VIDEO)

6 decembrie 2023 | 0 comentarii |

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu a fost emisarul lui Moș Nicolae și le-a oferit copiilor prezenți la spectacol, cutii cu dulciuri și fructe, promițându-le că și Moș Crăciun va veni la ei încărcat de daruri, dacă vor fi la fel de cuminți.

 

O mie de copii au venit, de Moș Nicolae, la cele trei spectacole cu piesa „Capra cu Trei Iezi”, o adaptare modernă după basmul lui Ion Creangă, în regia lui Octavian Ghinea, pusă în scenă de Teatrul „George Ciprian”, cu susținerea Consiliului Județean Buzău.

O mie de perechi de ochi au fost atenți la ceea ce se petrecea pe scenă, iar fețișoarele îngrijorate în timp ce lupul le făcea „de petrecanie” iezișorilor s-au luminat la final, când vânătorul a reușit să-i salveze și să-i redea bucuria mamei Capră, iar „lupul cel rău” a fost pedepsit.

Atmosfera creată de actorii Cristi Martin, Ionut Octavian Ghinea, Radu Pavel, Anda Pantiș, Felicia Cruceru și Zabi Tudor a fost una de vis, a stârnit multă veselie, a fost plină de haz, cântec și culoare și răsplătită cu ropote de aplauze. Copiii au învățat, astfel, că bunătatea pune capăt răului, iar fapta își primește mereu răsplata.

La finalul spectacolului, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, le-a oferit darurile pe care Moș Nicolae le-a trimis pentru ei, pentru că au fost cuminți. Ba chiar le-a promis că dacă vor continua să fie ascultători, să învețe bine și să-și asculte părinții și dascălii, Moș Crăciun i-a promis că va veni în perioada 19-22 decembrie, între orele 09.00 – 12.00, la Muzeul Județean Buzău, unde prichindeii vor putea lua Micul dejun cu Moș Crăciun și vor primi noi daruri.

Președintele Consiliului Județean a promis că „la fel ca în fiecare an, magia Sărbătorilor de iarnă va ajunge și în inimile copiilor din instituțiile subordonate Consiliului Județean Buzău, iar Moș Crăciun nu va uita să ajungă nici anul acesta la Spitalul Județean Buzău și la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău. Copiii vor primi dulciuri”, a declarat Petre Emanoil Neagu, care a invitat buzoienii mici și mari să participe și la următoarele evenimente organizate de Consiliul Județean Buzău sub genericul „Decembrie Magic”: Concert Fuego, alături de Ansamblul „Drăgăicuțele” din Berca și de spiridușii de la Happy Kids pe 16 decembrie și Mic dejun cu Moș Crăciun la Muzeul Județean, în perioada 19-22 decembrie. (Detalii, aici)

 


Adaugati un comentariu


 

*