Duminica, ultima zi a targului virtual de job-uri in domeniul medical

17 decembrie 2014 | 0 comentarii |

Targul e accesibil personalului medical din intreaga lume, iar unele dintre companii ofera beneficii mai mult decat tentante.

 

2014-12-03 09.27.07Organizatorii celui mai mare targ virtual de job-uri in domeniul medical, Careess in White, le reamintesc profesionistilor din Sanatate aflati in cautarea unui loc de munca in tara sau in strainatate, ca mai au doar cateva zile la dispozitie oportunitatea de a-si gasi un post prin intermediul platformei virtuale. Aceasta, pentru ca duminica se incheie cele trei saptamani pe parcursul carora a fost deschis targul virtual, 21 decembrie fiind ultima zi in care site-ul pe care functioneaza platforma va mai putea fi accesat. Careers in White International este o platforma destinata intalnirii personalului medical in cautarea unui loc de munca cu potentiali angajatori din domeniul sanatatii. Posturile vacante sunt pentru toate specialitatile medicale si pornesc de la salarii de 2.500 de euro pentru asistenti si medici rezidenti si ajung la peste 4.000 de euro pentru medici specialisti, incluzand cursuri de limbi straine si consiliere in cariera medicala, in sisteme medicale variate, pentru toate domeniile.

 

studenti medicinaO analiza a posturilor oferite de angajatori in cadrul targului virtual arata ca cele mai mari salarii sunt cele oferite medicilor, un doctor putand primi pana la 150.000 de euro brut pe an, in functie de tara unde aplica, specializarea medicala si nivelul de experienta, iar un asistent medical putand gasi oferte de pana la 44.000 de euro brut pe an. Unele companii de recrutare ofera si ajutor in a gasi loc de munca pentru sot sau sotie, in cazul in care se solicita aceasta, sau a unei anumite scoli pentru copii. De asemenea, in functie de tara solicitata, exista posibilitatea de a se oferi cursuri de limba pentru intreaga familie.

Avantajele pe care platforma le ofera sunt multe. Candidatii pot economisi timp prin rapiditatea platformei si in timp ce isi cauta job-ul perfect, acestia au siguranta datelor personale. Cu ajutorul unei conexiuni la internet, participantii targului pot purta conversatii private cu recrutorii in totala confidentialitate si confort iar aceste avantaje au ajutat deja peste 3000 de candidati sa isi gaseasca locul de munca visat.

 

mediciTotodata, targul virtual le ofera vizitatorilor oportunitatea de a discuta public sau privat cu recrutorii despre ce presupune locul de munca de care sunt interesati, modalitatile de aplicare sau despre ce presupune procesul de relocare. De asemeni, vizitatorii aflati in cautarea unu loc de munca au posibilitatea de a-si crea si posta CV-uri direct pe site, putand sa le aplice si la locurile de munca de care sunt interesati. Fiind vorba de un targ virtual, programul de functionare nu constituie un impediment, asa ca acesta este accesibil vizitatorilor 24 de ore din 24 pe parcursul celor trei sapatamani, pana pe data de 21 decembrie, accesul fiind gratuit.

Si la aceasta a cincea editie, oferta de locuri de munca pentru strainatate este una bogata, expozantii internationali fiind in cautare de profesionisti in toate domeniile medicale precum medici rezidenti si specialisti, asistenti medicali, studenti la medicina, medici stomatologi, fizio-kineto-terapeuti, moase, farmacisti, cercetatori si personal auxiliar.

 


Categorii: Actual, Jobs, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*