Frica de dentist

25 februarie 2019 | 0 comentarii |

Un pacient, pe scaunul dentistului, se plânge de durere și de dinții lui cariați. După discuțiile despre procedurile de restaurare a dinților, pacientul întreabă:

-Domnule doctor, eu sunt tare fricos, dar înainte să vă apucați de treabă, trebuie să știu un lucru. O să pot cânta la trompetă după ce îmi reparați dinții?

– Desigur, îi spune medicul.

În cazul ăsta, o să-mi învoing teama, pentru că întotdeauna mi-am dorit să cânt la trompetă, deși nu știu nici măcar o notă!

***

O femeie își întreabă iubitul:

Spune-mi, dragă, până la mine ai mai întâlnit vreo femeie care la cea mai mică atingere să îți dea fiori, să îți facă inima să bată inima mai tare și să te facă să tremuri, să transpiri când ești lângă ea?

– Da, pe dentista mea, îi răspunde acesta…

***

Un pacient căruia trebuie să îi fie extras un dinte îi spune dentistului că îi este tare frică. Atunci, medicul îi dă o gură de țuică, pentru a-i trece frica și îl întreabă:

Ei acum cum te simți, îți mai e frică?

Iar pacientul raspunde:

Ehe, doctore, acum să-l văd eu pe ăla care are curaj să se atingă de dintele meu…

***

Pe scaunul dentistului se așează un pacient tare fricos, care-și luase soția cu el, ca să nu fugă din cabinet. Femeia, văzând că medicul se pregătește să-i scoata o măsea soțului ei, i se adresează acestuia:

O să i-o trageți? Vă rog să i-o trageți repede

 

 

 


Categorii: Umor

Adaugati un comentariu


 

*