Gábor Sztaniszláv, noul general manager al Amgen Romania

14 februarie 2013 | 0 comentarii |

Gábor Sztaniszláv

Amgen Romania, filiala Companiei AMGEN, lider mondial in biotehnologie, a anuntat astazi, printr-un comunicat de presa, numirea lui Gábor Sztaniszláv in functia de general manager pentru filiala locala, mentionand ca acesta „isi va prelua atributiile imediat”.

Gábor Sztaniszláv, 37 de ani si s-a alaturat Amgen in 2009, pana acum ocupand pozitia de Senior Commercial Manager Amgen Ungaria si al Centrului de Excelenta Amgen pentru Europa Centrala si de Est (ECE). In cadrul acestei functii a fost responsabilul comercial pentru toate produsele Amgen din Ungaria precum si coordonatorul de marketing al ECE (7 state) pentru un produs cheie utilizat in terapiile oncologice.

Performantele sale in management, dublate de calitatile de leadership demonstrate precum si intelegerea nevoilor companiei, au facut din Gábor Sztaniszláv cea mai buna alegere pentru a implementa noua strategie de dezvoltare a Amgen Romania si, totodata, cel mai tanar General Manager din regiune. Este licentiat in farmacie al Universitatii de Medicina Semmelweis si absolvent al unui MBA in cadrul Universitatii din Durham, Marea Britanie.

Dupa 3 ani de crestere continua, Amgen Romania a atins o maturitate care se traduce printr-o mai buna orientare catre nevoile pacientilor si ale medicilor, asigurand un acces mai mare la medicamentele biologice. Ne propunem sa aducem mai aproape de pacientii din Romania produsele inovatoare pe care le-am lansat cu succes pe alte piete si, de asemenea, produsele promitatoare pe care le avem in dezvoltare”, declara Gábor Sztaniszláv, noul general manager Amgen Romania.

Compania Amgen a fost prezenta in Romania printr-un program medical timp de cativa ani, terapiile sale fiind disponibile pacientilor prin intermediul distributoriilor locali inca din 2004. Incepand cu luna septembrie a anului 2009 Amgen a deschis reprezentanta locala, formandu-si o echipa proprie.

 

Compania Amgen descopera, produce si livreaza produse terapeutice inovatoare, fiind considerata liderul mondial in biotehnologie si una dintre primele companii care „a realizat noua promisiune a stiintei”, aducand medicamente bilologice sigure si eficiente, din laboratoare in fabrici si in final la pacienti. Terapiile Amgen au schimbat practica medicala, ajutand milioane de oameni din intreaga lume sa lupte impotriva cancerului, bolilor de rinichi, poliartritei reumatoide, osteoporozei si a altor afectiuni severe.

Amgen a creat in premiera produse noi bazate pe demersurile stiintifice dedicate recombinarii ADN-ului si biologiei moleculare, lansand primele produse biotehnologice de succes. 


Adaugati un comentariu


 

*