Horia Brenciu, in show de Craciun, la Buzau, pentru Spitalul Judetan

12 decembrie 2013 | 0 comentarii |

Consiliul Judetean si Pro Green Terra organizeaza spectacolul care va avea loc la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, pe 22 decembrie, iar banii stransi pe bilete se va folosi pentru a finanta Sectia de Chirurgie-Ortopedie Infantila a celei mai mari unitati medicale din judet.

BrenciuPresedintele Consiliului Judetean (CJ), Cristi Bigiu, impreuna cu ONG-ul Pro Green Terra, reprezentat de Catalin Mandrean, invita si anul acesta, buzoienii, la un Concert extraordinar de Craciun. Daca anul trecut, concertul; caritabil de Craciun l-a avut protagonist pe Stefan Banica Junior, in acest an, buzoienii isi pot „incarca bateriile” cu voie buna si energie, participand la un show sustinut de Horia Brenciu.

Evenimentul va avea loc in seara de 22 decembrie, la ora 19:00, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din municipiul Buzau, unde sunt „peste 1.800 de locuri in tribune, la care se adauga alte aproximativ 600 de locuri pe scaunele care vor fi amenajate pe teren, astfel imncat cel putin 2.500 de buzoieni vor avea posibilitatea sa participe la spectacolul artistului si a-l vedea live, in concert, mai ales ca pretul biletelor este unul foarte accesibil, de numai 30 de lei”, a precizat presedintele Consiliului Judetean, apreciind ca fiind de un pret cu mult sub media celor practicate la concertele sustinute de o vedeta de calibrul lui Horia Brenciu, acestea se vor epuiza rapid.

Buzoienii care vor sa-l vada live pe Brenciu si, totodata, sa contribuie prin cumpararea biletului, la reabilitarea Sectiei de Chirurgie-Ortopedie Infantila a Spitalului Judetean, trebuie sa se grabeasca sa si le procure de la sediul Teatrului „George Ciprian”, de pe Bulevardul „N. Bălcescu”. Telefon de contact: 0740-496.561.

 

Cristi Bigiu si Catalin Mandrean

Cristi Bigiu si Catalin Mandrean

Cristi Bigiu a tinut sa mentioneze ca acest concert este organizat atat cu scopul de a oferi buzoienilor, in preajma Sarbatorilor Craciunului, posibilitatea de a se bucura de un spectacol de calitate, cat si scopul caritabil de a ajuta si anul acesta, Spitalul Judetean si de a-i determina pe buzoieni sa se implice in viata comunitatii.  „Stim cu totii ca sistemul sanitar se confrunta cu mari greutati, iar datoria noastra, a tuturor, este de a contribui, in masura in care putem, la buna functionare a celei mai mari unitati sanitare din judet. Fiecare dintre noi sau dintre cei apropiati avem nevoie, la un moment dat, de medici si ne dorim ca serviciile medicale sa fie de calitate si sa ne fie oferite in conditii civilizate. Pentru ca Sarbatoarea Craciunului este mai ales o sarbatoare in care copiii sunt principalii beneficiari ai darurilor, anul acesta s-a decis ca suma incasata din vanzarea biletelor la concert sa fie dirijata catre Sectia de Chirurgie-Ortopedie Infantila. Toti ne dorim sa avem copii sanatosi, iar acum avem ocazia sa-i ajutam pe medici sa le acorde cea mai buna asistenta medicala, aceasta sectie avand nevoie de lucrari de reabilitare”, a explicat presedintele CJ.

 

Dr. Cosmin Ursachescu

Dr. Cosmin Ursachescu

La randul sau, managerul Spitalului Judetean de Urgenta, dr. Cosmin Ursachescu, apreciaza initiativa Consiliului Judetean si in special a presedintelui Cristi Bigiu care, de cate ori a avut posibilitatea, a sprijinit unitatea medicala, atat pentru a iesi din criza financiara, cat si logistic.

Am fost informat ca va avea loc un concert cu Horia Brenciu si ca se intentioneaza ca banii obtinuti din vanzarea biletelor sa fie dirijati catre Spitalul Judetean de Urgenta. Am stabilit, impreuna cu Consiliul de Administratie si cu presedintele Cristi Bigiu, ca renovarea Sectiei de Chirurgie-Ortopedie Pediatrica este prioritara, fiind vorba despre o categorie de bolnavi mai sensibili, care necesita mai multa atentie si o mai mare implicare. Nu pot decat sa salut aceasta initiativa si sa multumesc atat initiatorilor cat si buzoienilor care vor cumpara bilete”, a declarat pentru Sanatatea Buzoiana dr. Ursachescu, mentionand ca in aceeasi masura apreciaza actiunea ONG-ului implicat in organizarea evenimentului, care demonstreaza astfel ca si la Buzau exista societate civila si ca aceasta este capabila sa se implice pentru a sprijini comunitatea, in zonele ei cele mai sensibile, asa cum este sistemul sanitar.

Anul trecut, in urma concertului caritabil oferit de Consiliul Judetean Buzau s-au strans 60.000 de lei, banii fiind oferiti Sectiei Pediatrie a Spitalului Judetean, pentru dotari.

 

PUBLICITATE

Adaugati un comentariu


 

*