HOROSCOP SANATATE – Noiembrie 2022

1 noiembrie 2022 | 0 comentarii |

Luna noiembrie va fi marcată de stabilitate pentru unii nativi, iar Mercur în Fecioară va ajuta nativii din Rac, Pești și Scorpion să facă față stărilor lor de depresie, în timp ce nativii din Gemeni, Rac și Vărsător sunt avertizați să acorde mai multă atenție problemelor de sănătate neglijate în ultima vreme, fiind preocupați mai mult de carieră.

 

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În luna noimbrie ești marcat de forța interioară, încrederea în sine și spontaneitate, dar vei fi nevoit să faci față și multor impedimente care ți-ar putea afecta sănătatea fizică și mai ales psihică. Mercur, aflat în Vărsător până pe 17 noiembrie, va avea un rol nu tocmai favorabil asupra problemelor financiare și a relațiilor și va prmite „jocuri duble”  și erori de gândire, așa că ar fi indicat să nu exagerezi cu efortul fizic și intelectual și să analizezi cu calm în orice situație, chiar dacă asta îți va întârzia atingerea unor obiective. Dacă acționezi în grabă ai putea da greș, iar asta te va afecta în plan fizic și psihic, așa că ar putea fi util să apelezi la sfatul cuiva avizat și de încredere.

Această lună poate fi critică din punct de vedere al sănătății și din cauza adaptării lente a organismului cu tranziția dintre anotimpuri, ala că o alimentație sănătoasă, bogată în vitamine și minerale, și la nevoie. Te-ar putea și unele suplimente alimentare, dar e bine să vorbești înainte cu medicul tău de familie.

La jumătatea lunii noiembrie crește riscul de migrene și dureri de dinți, așa că mai multă odihnă și un consult stomatologic te-ar putea scăpa de neplăceri.

TaurTaur (21 aprilie – 21 mai)

Astrele îți conferă condițiile propice și motivația pentru a-ți schimba stilul de viață. Vei pune mare accent pe sănătate, deoarece te poți confrunta și cu astfel de probleme, în această perioadă. Încearcă să-ți schimbi dieta, astfel încât să-ți păstrezi energia și sănătatea.

Prezența lunii pline în semnul tău zodiacal ar trebui să te determine să fii deosebit de atent cu privire la efectele sale asupra sănătății și să eviți, pe cât posibil, intervențiile chirurgicale și suprasolicitarea fizică. N-ar strica să îți petreceți timpul liber relaxându-te!

În același timp, luna noiembrie este ideală pentru îmbunătățiri minore ale locuinței, deoarece vei avea o muțime de idei creative, care te vor ajuta și să-ți îmbunătățești dispoziția. Cu toate acestea, nu te angrena în reconstrucții uriașe, pentru că acest lucru necesită mai multă concentrare, care îți va lipsi în această lună.

GemeniGemeni (22 mai – 21 iunie)

În luna noimebrie, astrele favorizează comunicarea, politețea, simțul umorului și creativitatea Gemenilor, iar toate acestea aduc noroc în relațiile cu cei din jur. Ești într-o formă fizică bună, așa că poți încerca activități sportive mai solicitante, pentru a te descărca de stresul acumulat în ultima vreme.

Nu uita însă că organismul are nevoie de mai multe vitamine și minerale, de o alimentație sănătoasă și de o bună hidratare și nici faptul că vine iarna și imunitatea ta trebuie întărită, așa că e bine să te protejezi și dacă nu te-ai vaccinat antigripal, să o faci cât mai curând, pentru a evita virozele și alte boli de sezon.

Totodată, astrele sugerează că e bine să-ți faci mai mult timp pentru tine, pentru că în ultima perioadă te-ai cam neglijat, punând pe primul plan cariera, lăsând nerezolvate unele probleme de sănătate care ar putea să te deranjeze în perioada următoare. Atenție, însă, la tipul de informații primite și la calitatea comunicării ori la adecvarea unui tratament la starea organică reală pe care o ai! Ascultă doar sfatul medicului și fii atent la ceea ce îți comunică, nu apela la alte surse pentru a te trata.

Fii atent și la calitatea alimentelor de care corpul tău are nevoie și pe care le merită și încearcă să conștientizezi că meditația și dezvoltarea mentală îți va ridica nivelul de energie și starea generală de bine.

RacRac (22 iunie – 21 iulie)

Ești din fire mai senibil emoțional, iar în această lună este important să fii mai receptiv, mai calm și ceva mai rezervat, pentru că dând dovadă de răbdare vei reuși să-ți atingi obiectivele și să rămâi echilibrat fizic și psihic. Menținând un echilibru între viața profesională și restul activităților, vei putea evita problemele de sănătate care altfel te-ar putea marca în luna noiembrie, după o perioadă agitată pe plan profesional.

Marte îți conferă energia necesară și are un efect pozitiv asupra ta, dar nu uita că organismul are nevoie și de somn! Pentru un timp, corpul tău va fi capabil sa facă față unei activități fizice și intelectuale solicitante, dar cu timpul pot apărea unele probleme de sănătate. În plus, pentru a face față angajamentelor pe care ți le-ai asumat, nu uita că organismul tău are nevoie de suficiente vitamine și de odihnă, așa că tratează cu responsabilitate acest aspect!

În plan sentimental, e bine să nu te lași pradă geloziei excesive și comportamentului posesiv și să nu răstălmăcești cuvintele care ți se spun. Mai mult calm și mai multă încredere în cei apropiați te vor ajuta să eviți neînțelegerile și durerile de cap inutile și să te concentrezi pe noi direcții de viață și activitate care să-și aducă satisfacție, motivație și posibilitatea de a evolua într-un plan superior mental, psihic, spirirual și moral.

LeuLeu (22 iulie – 22 august)

După o evoluție nu tocmai favorabilă pe care o resimți de câtva timp în planul sănătății, vremea posomorâtă din perioada trecerii către iarnă ți-ar putea accentua starea de deprimare, pe care ți-o favorizează și astrele în această lună. Ai face bine să dormi suficient, să mergi la spa, să încercă să ai mai multă grijă de coul tău și fără îndoială, îți va mulțumi pentru asta. În același timp, ar trebui să te protejezi, să te îmbraci călduros, să te vaccinezi antigripal dacă nu ai făcut-o astfel încât să nu fii afectat de o răceală sau alte boli de sezon la care vei fi mai predispus în această lună.

Datorită stilului tău de gândire contemplativă vei avea nevoie și de o relaxare a gândurilor proprii. Prin urmare, dacă nu dorești să fii în compania prietenilor, poți alege să meditezi, să bei un pahar de vin acasă, să urmărești filmul preferat sau să asculți o muzică bună, iar aceste lucruri te vor relaxa.

FecioaraFecioara (23 august – 22 septembrie)

În luna noiembrie îți revine dorința și capacitatea de comunicare, iar prietenii și cunoscuții vor fi bucuroși să te asculte, apreciindu-și inteligența, sinceritatea și meticulozitatea. Opinia ta va avea un impact deosebit în noiembrie, datorită influenței lui Mercur, care îți accentuează capacitatea de a transmite totul astfel încât ceilalți te vor asculta și te vor lua foarte în serios și chiar s-ar putea să obții o recunoaștere a meritelor din partea șefilor sau a unor autorități care-ți vor aprecia creativitatea.

De asemenea, abilitatea de a-i consola pe cei dragi doar cu ajutorul cuvintelor va fi incredibilă, iar asta îți va conferi o stare de bine și îți va crește energia și puterea de a obține rezultate frumoase în ceea ce ți-ai propus să realizezi.

BalantaBalanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Mercur îți accentuează capacitatea de comunicare și te ajută să-ți impui cu ușurință simțul dreptății și capacitatea de a influența mediul înconjurător. În această lună te vei afla în situații care trebuie gestionate cu mintea limpede și rațional, ceea ce va fi floare la ureche pentru tine, iar șeful și colegii vor aprecia acest lucru. Ideile tale îi vor surprinde cu siguranță și, în cele din urmă, vei vedea că a meritat să ai răbdare.

În ceea ce privește viața sentimentală, în această perioadă vei fi complet sincer cu partenerul tău, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra relației voastre. Ai grijă doar la formulare, pentru a nu-i răni inconștient pe cei din jur!

Dacă din cauza unor probleme de sănătate nu vei ajunge la serviciu, nu dispera. Mergi la medic, fă-ți un control de rutină și la nevoie, urmează tratamentul prescris. Din când în când, toată lumea are dreptul să stea acasă și să se refacă.

ScorpionScorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În luna noiembrie nu-ți lipsește deloc simțul umorului și vei putea să-i distrezi și pe cei din jur cu o mulțime de povești și experiențe amuzante, pe care le vei reda cu ușurință, datorită ajutrului lui Mercur. Prin urmare, nu te aștepta să faci cine știe ce activități fizice, dar ai putea avea ceva succes în domeniul retoricii. Emoțiile sunt vizate direct astral, astfel că luna Noiembrie 2022 poate să vină cu multe amintiri frumoase pentru tine. Te va ajuta și memoria, care va fi foarte bună, așa că o să poți studia domenii provocatoare, deoarece este o perioadă în care ai capacitatea de a asimila foarte multe informații.

Vei avea însă tendința de a mânca prea mult în această lună, așa că ar fi bine să te abții puțin, altfel ai putea avea probleme cu sistemul digestiv!

SagetatorSagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

La începutul lunii noiembrie ai putea simți o oarecare oboseală, poate chiar o puternică durere de cap. Acest lucru ar putea să îți afecteze atât starea de spirit, cât și starea psihică. De înțelegere ai cea mai mare nevoie în această lună și o poți găsi în familie. Cheia pentru a soluționa dezechilibrul din viața ta este viața de cuplu și de familie. Dacă vei acorzi prioritate responsabilitațile din acest sector, vei putea evita discuțiile contradictorii și tensiunile cu cei dragi și îți vei găsi liniștea și echilibrul.

De asemenea, va trebui să te odihnești, să nu te forțezi să faci ceva ce simți că prezintă un grad mare de dificultate sau de efort, acordă-ți timp de odihnă și de plimbări în natură. Poți încerca squash sau alt sport cu racheta, îți vei reface astfel energia.

CapricornCapricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

În noiembrie, mintea ta va fi foarte creativă, așa că vei simți nevoia de a experimenta multe aspecte ale vieții. Poți folosi această energie creativă pentru a-ți picta pereții sau să faci reconstrucții în casă, ori pur i simplu poți picta tablouri sau poți vompune versuri ori muzică.

Această lună îți va aduce multă energie, pe care o poți folosi pentru a face sport; singurul lucru de care vei avea nevoie este motivația, dar vei avea suficientă luna aceasta. Pozițiile planetelor te îndeamnă să nu mai gândești prea mult și să faci ceea ce simți, pe moment, dacă asta te face fericit.

Venus îți va aduce, probabil, și dorința de a te răsfăța, dar ai grijă, dacă vei face cheltuieli nechibzuite, asta ți-ar putea afecta economiile și chiar stabilitatea financiară și îți va aduce ulterior dureri de cap. Partea bună e că vei reuși, în lunile ce urmează, să acoperi aceste găuri financiare.

VarsatorVarsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Ești sentimental, romantic și dornic să trăiești noi experiențe. În noiembrie, influența lui Saturn se va manifesta puternic asupra ta, așa că te vei gândi mai mult la propria viață. Deși nu e ceva obișnuit pentru tine, vei încerca să te distanțezi de oamenii din jur, nu te vor interesa problemele altora, te vei concentra în principal pe propriile gânduri.

Distrage-ți atenția cu un film bun, o carte inedită, ocupă-ți creierul cu altceva, pentru a evita să intri într-o bulă din care cu greu vei putea ieși. Melancolia de la sfârșit de an va aduce gânduri în ceea ce privește atingerea obiectivelor. Vei încerca să compensezi starea proastă de spirit și subestimarea de sine prin colectarea de bunuri, dar asta nu-i cea mai bună soluție pentru a te reechilibra. Fă sport, mișcare în aer liber  și vei avea mai mult de câștigat, atât financiar cât și pentru propria sănătate.

Te-ai neglijat destul de mult în ultima perioadă și dorința de a evolua și de a avea un job mai bine plătit ți-au afectat și sănătatea. Astrele ți-au răsplătit eforturile, iar acum e bine să profiți de ajutorul astrelor și să-ți îmbunătățești sănătate prin mai multă odihnă, mâncare sănătoasă, sport și activități care te încarcă pozitiv. Această perioadă plină de energie și de creativitate te va ajuta să te organizezi mai bine și să-ți faci planuri realiste pentru a-ți atinge obiectivele.

PestiPesti (19 februarie – 20 martie)

Peștii se pot relaxa în noiembrie, pentru că nimic nu îi va deranja în această lună și se vor putea bucura din plin de viață. Vei reuși să-ți redobândești echilibrul interior și să îți identifici vocea spirituală, intuiția unică și personală, care întotdeauna te-a ghidat în momentele de criză. Acultă-ți instinctele și fă-ți curaj pentru a face ceea ce gândești, fără să te mai gândești la vorbele celorlalți. Folosește-ți creativitatea și vei găsi soluții la multe probleme.

Cel mai bine ar fi să te concentrezi asupra persoanelor apropiate. Datorită empatiei și bunăvoinței tale, vei putea ajuta pe oricine va avea nevoie, iar acest lucru îți va încălzi inima. Un zâmbet pe fețele celor dragi va fi esențial pentru tine în această lună. Amintește-ți și de rudele din afara cercului familial intim, astrele te ajută să ai dispoziția ideală pentru a reconstrui niște relații uitate și sigur v-ar plăcea tuturor să vă amintiți vremurile de demult.

Luna va traversa casa Peștilor la jumătatea lunii noiembrie și, prin urmare, va avea un efect substanțial asupra sănătății tale fizice și psihice. Există un risc crescut de răniri la glezne și picioare, așa că ar fi bine să eviți drumurile lungi și periculoase și să nu practici sporturi solicitante.


Adaugati un comentariu


 

*