HOROSCOP SANATATE – Saptamana 1 – 7 iulie

1 iulie 2013 | 0 comentarii |

BerbecBerbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru tine, nativ din Berbec, predispozitia astrala a saptamanii 1-7 iulie este obositoare, suprasolicitanta. O serie de elemente care tin de sensibilitate, emotivitate, poate chiar inactivitate iti vor marca existenta intr-un mod destul de stresant. Din aceasta cauza vei fi aproape permanent agitat, nelinistit, in cautare de solutii. Simti ca te afli intr-o fundatura, ca nu poti avea incredere in nimeni. Nu te regasesti in ceea ce se intampla in jurul tau si nici in propriile reactii, esti stresat ca nu inregistrezi progrese in ceea ce ti-ai propus si te enervezi  ca totul bate pasul pe loc, in ciuda suprasolicitarii costisitoare…

Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie relatiilor pe care le ai cu familia, pentru ca acestea nu sunt tocmai armonioase si se pot acutiza din cauza unor  elemente specifice diferentei de optica sau din cauza educatiei, a varstei ori a unui motiv care produce efecte radicale, iar tu, ca orice Berbec, nu ai niciun chef sa cedezi, desi asta ar rezolva o serie de dificultati.

Tot acest tumult iti afecteaza si sanatatea, in ciuda rezistentei tale proverbiale sustinuta de planeta Marte, iar daca ai deja anumite afectiuni este bine sa acorzi o mai mare atentie semnalelor pe care ti le transmite organismul, pentru a evita o problema care te va trimite la psihiatru, un puseu de tensiune, chiar un infarct!

TaurTaur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru tine, nativ din zodia Tarului, saptamana este plina de dialoguri, schimburi de idei si pot aparea chiar conflicte din cauza unui Mercur retrograd care nu-ti permite sa vorbesti prea corect, coerent sau sa stabilesti procese logice si rationale astfel incat conversatia sa fie favorabila si eficienta.

Pe de alta parte, daca te afli in fata unei comisii de examinare, sustii bacalaureatul sau un examen la facultate, se poate anticipa un potential mare de inhibitie, de timorare chiar daca esti bine pregatit. De aceea ar fi indicat sa te odihnesti bine, sa mananci sanatos si sa nu incerci sa ingrasi „porcul in ajun”, iar daca ai de sustinut probe orale ar fi util sa-ti formulezi inainte, pe hartie, raspunsul cat mai complet, pentru ca la oral nu vei straluci in exprimare… Te descurci mai bine la probele scrise, dar daca este vorba de probe practice, unde este vorba de tehnica si ingeniozitate, atunci ar trebui sa te astepti sa nu te ajute nici mintea, nici dexteritatea.

Intr-un alt context, planeta Venus ar trebui sa functioneze cat de cat bine in legatura cu confortul pe care ti l-ai putea oferi printr-o perioada de concediu, intr-un loc agreabil, in care sa uiti de stresul cotidian. Altfel insa, lucrurile sunt destul de complicate, cu probleme personale, nemultumiri individuale, relatii parteneriale sau familiale complicate si stresante.

GemeniGemeni (22 mai – 21 iunie)

In aceasta saptamana, nativ din Gemeni, pentru tine astrele actioneaza asupra unor relatii de munca, de autoritate profesionala, de viata sociala sau de imagine care pot influenta pozitiv sau negativ castigul, iar influenta astrala se prelungeste de-a lungul intregii luni.

O atentie sporita ar trebui sa ai intre 1 si 3 iulie, cand predispozitia planetara este de asa natura incat te poate transforma intr-o victima a unui mecanism fiscal, a institutiilor sau a relatiilor economice in criza. Atentie la tot ceea ce tine de relatiile interumane la locul de munca, cu sefi, colegi, patroni, relatiile interumane deja degradate produc consecinte, sunt destul de amenintatoare. Brusc, pe fondul unui eveniment neplacut poti fi acuzat, poate pe drept, dar se poate si exagera in privinta ta cu o serie de acuzatii si de gesturi de pedeapsa care pot presupune taieri salariale, imputari, retrogradari, schimbari de sarcini de serviciu cu rol de sanctiune sau, in cea mai buna varianta, un avertisment serios si o relatie degradata definitiv.

Doua zile bune se intrevad insa pe 5 si 6 iulie cand, in ciuda acestui complicat tablou astral, primesti din partea astrelor dinamism, capacitate de actiune, inspiratie, posibilitatea de a te destinde ori de a te linisti dupa parcurgerea unor etape destul de dificile si stresante.

RacRac (22 iunie – 21 iulie)

In ciuda faptului ca ar trebui sa fii „vedeta zodiacului”, iata ca in aceasta saptamana, nativ din zodia Racului, esti marcat de unele inflente tensionate din astre, care isi vor pune amprenta asupra corpului tau fizic dar si a „eului” interior si a intregii personalitati.

 Mercur retrograd te determina, pe 1 si 2 iulie, sa traiesti mai mult in registrul amintirilor, sa te intorci in timp, sa rememorezi, sa analizezi si sa „rumegi” acelasi si acelasi subiect, ca o obsesie – cum se cheama in psihiatrie, ceea ce nu iti aduce nici liniste, nici vreun beneficiu, ba chiar ar putea strica unele relatii parteneriale si mai ales te poate pune in dificultate cu justitia sau alte autoritati. Nu strica, in aceste zile, sa ceri spijinul unui psiholog sau cel putin unei persoane in care ai deplina incredere!

Pe 3 iulie se realizeaza o alta combinate greu de suportat, in Casa inaltarii sociale, ceea ce poate sa aduca rasturnari de situatie, lovituri ale sortii, incrancenari ale destinului sau ipostaze in care nu esti deloc bine pozitionat. De aceea se pot petrece evenimente intempestive, care uimesc pe toate lumea, fara o explicatie plauzibila si credibila, mai degraba socanta, plina de nedumeriri si ascunzisuri. Sfarsitul saptamanii va fi mai calm, oti regasesti echilibrul.

LeuLeu (22 iulie – 22 august)

Tu, nativ din zodia Leului, ar trebui sa beneficiezo de pe urma tranzitului planetei Venus prin semnul tau natal, care iti poate aduce stabilitate organica, o  imbunatatire a starii de sanatate dupa anumite afectiuni, interventii chirurgicale sau indispozitii care au fost rezolvate pe cale medicala, prin tratament, iar acum nu faci decat sa-ti recuperezi energia consumata in acest context.

Contextul astral al saptamanii indica si posibilitatea de a te destinde, de a-ti recapata buna dispozitie, calmul, seninatatea si dorinta de a te bucura de placerile vietii. In plus in perioada 6-10 iulie, chiar pana la jumatatea lunii, poti avea idei bune, gasesti solutii ingenioase la anumite probleme, descoperi detalii, informatii care te ajuta sa procedezi astfel incat sa stii exact ce te avantajeaza pentru a-ti indeplini o dorinta, un vis, mai repede decat ti-ai imaginat.

Daca esti tanar, poti avea o oportunitate de a pleca in strainatate, de a studia, de a avea un succes remarcabil, de a te emancipa, de a sari niste etape astfel incat sa se poata spune ca mergi cu viteza sagetii spre succesul final.

Pe Casa sanatatii se mentin insa avertizarile spre prudenta culinara, regim alimentar, dieta si reticenta in fata alcoolului si tutunului. Ar trebui sa renunti la obiceiurile care ai constatat ca iti prejudiciaza fie functionarea unui organ (ficatul, pancreasul, stomacul), fie iti intoxica intregul organism.

FecioaraFecioara (23 august – 22 septembrie)

Norocul ascuns functioneaza bine pentru tine in aceata saptamana, nativ din zodia Fecioarei, pentru ca planeta Venus actioneaza discret dar eficient, ajutandu-te sa-ti descoperi dusmanii sa ii demasti, sa le zadarnicesti planurile, sa le controlezi actiunile de a te scoate de pe poata concurentei. Ai parte si de ajutorul unor persoane care iti dau indicatii discrete, lasa sa le anumite informatii, astfel incat sa poti preveni ceea ce ar putea fi in defavoarea ta.

Totodata putem vorbi despre atenuarea unor suferinte care vin pe linie  genetica, se poate vorbi de o remisie a acestora, pe care ai putea-o pune pe seama medicatiei sau a terapiilor, ingrijirii, curelor, interventiilor chirurgicale care si-ar fi atins scopul, dar daca vorbim de boli cronice, mecanismul acestora are o logica aparte, inca e straina multora dintre cercetatorii contemporani ai medicinei care nu stiu inca de ce o boala cronica sau genetica da inapoi sau se atenueaza. Din punct de vedere astrologic se poate spune ca functioneaza aceasta protectie asupra organismului si ca acesta este unul dintre motivele pentru care o serie de suferinte, dureri si neputinte fiziologice incep sa se atenueze pana la a nu mai fi observabile.

Intr-un alt registru, pe 5 si 6 iulie esti in centrul atentiei publice, inregistrezi un succes, te bucuri de notorietate si apreciere.

BalantaBalanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Conjunctura astrala a saptamanii este pentru tine, nativ din Balanta, una incarcata de surprize, nu tocmai placute, din pacate, suprasolicitante uneori, dar care contureaza pe harta cerului evenimente cu o rezonanta interioara pentru fiinta sociala sau chiar pentru postura ta fizica destul de importante. Sunt de luat in calcul elementele care privesc familia si patrimoniul, relatiile de casatorie sau toate tipurile de contracte si ridicarea in rang ori felul in care te afirmi si treci prin viata. De acum si pana in primavara lui 2014, exista riscul sa ai parte de lacrimi, de suferinta, de transpiratie si emotii puternice. Apar numeroase nemultumiri legate de vaicareala celor apropiati, te deranjeaza prea multa sensibilitate si emotivitate din partea acestora, esti tentat sa respingi aceste influxuri astrale, chiar daca pe undeva intelegi ca ceva nu este in ordine.

Dificila ramane in continuare relatia munca-bani, munca-contracte, munca sefi, parteneri unde apar confuzii, nedumerire, necunoastere a realitatii, stress, complicatii inutile, relatii absurde, conditionari si o serie de elemente care privesc locul de munca sau un anumit statut. De aici un stres continuu, epuizare nervoasa, suprasolicitare fizica si psihica de multe ori fara efect. Ar fi bine daca ti-ai putea controla aceste sentimente si ai manifesta mai multa intelegere, pentru a evita o serie de neplaceri.

ScorpionScorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu, nativ din zodia Scorpionului, primesti in aceasta saptamana o serie de influxuri astrale pozitive, favorabile sau necesare, pentru a depasi prin sugestie, indemn si sustinere o etapa dificila din viata ta. O serie de planete raman active pana la jumatatea lunii august, iar in perioada 1-7 iulie acestea constituie  preambulul a ceea ce va fi dominant in existenta ta pe parcursul verii. Te antreneaza pentru momentul in care vor construi numeroase aspecte care te vor marca in plan personal, astfel ca s-ar putea sa devii eroul unor intamplari sau motivul, pivotul unui lant de evenimente care se invart in jurul tau ca personalitate sau ca functie, daca te afli pe o anumita treapta sociala.

Daca esti o persoana obisnuita, poti sa pui ordine in familie, sa-i determini pe cei din jur, prin forta personala si vointa individuala sa faca tot ce doresti. In ansamblu, acest potential astral contine si elemente favorabile si nefavorabile, iar in functie de varsta si de harta natala, poti atrage de partea ta  un potential de dezvoltare favorabil sau sa te indrepti spre necazuri si esecuri.

Un element bun este intrarea planetei Venus in casa norocului, care iti va aduce protectie in contextul unor evenimente care in absenta ei s-ar putea derula intr-un chip defectuos. Buna este si relatia pe Casa muncii, asa ca pot aparea surprize sau intorsaturi favorabile in plan personal.

SagetatorSagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru tine, nativ din Sagetator, se deblocheaza o serie de posibilitati de a dialoga, de a limpezi anumite aspecte in plan conjugal, de a negocia ori de a semna un contract, este un moment bun pentru toate tipurile de parteneriat verbal, schimburi de informatii, de idei, de documente, de sugestii, de experienta de viata, mai ales in a doua parte a saptamanii.

Profitabila este relatia ta cu Uranus si Venus, cu care Soarele tau realizeaza un trigon regal, astfel ca devii mai puternic, ai noroc le tot cea ce presupune strainatatea, atragi de partea ta persoane fascinante, cuceritoare, povestile de dragoste plutesc in aer, mai ales daca esti tanar, dar nici daca ai ajuns la varsta a doua nu esti ocolit de trairi romantice.

Te vei simti flatat intr-o serie de situatii care tin de creativitate, de personalitate, de originalitate, de posibilitatea ta mintala, intelectuala de a te afirma prin solutii uimitoare, inteligente, elocvente, de mare maestru – chiar daca nu ai ajuns la varsta senectutii. O sanatate mentala extraordinara, un dinamism dublat de intuitie, precizie si concizie iti vor aduce succese extraordinare, iar daca lucrezi in domeniul sanatatii, poti face o descoperire uimitoare sau, cel putin, vei stabili terapii uimitoare pacientilor tai, vei reusi sa identifici mijloace de vindecare extrem de eficiente.

CapricornCapricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Saptamana cuprinsa intre 1-7 iulie nu este una tocmai usoara pentru tine, nativ din Capricorn, pentru ca toate planetele ce se afla in opozitie cu semnul tau natal creeaza tensiuni interioare si conflicte exterioare.

Paradoxal, dar explicabil din punct de vedere astral, aceste conflicte se consuma mocnit, intr-o mare discretie, chiar pe ascuns. Extrem de nefavorabil este contextul astral pentru relatiile conjugale, unde aceasta criza de tacere se asociaza cu replierea fiecaruia dintre parteneri in sine, complicand si mai mult situatia. Nu lasat strainii sa-ti regleze conflictele conjugale si nici sa le provoace ori sa le rezolve, ca sa aiba ei ceva de castigat!

Tot cu discretie iti rezolvi si o problema de sanatate, cu cat mai putini stiu ce te doare (cu exceptia medicului, evident), cu atat mai usor iti gasesti tratamentul potrivit, esti ferit de tot felul de recomandari, din partea unor „atotstiutori”, care la un moment dat pot fi periculoase.

Bune ar trebui sa fie totusi zilele de 5 si 6 iulie intr-o relatie de munca, unde se poate rezolva o problema importanta pe ultima suta de metri, se creeaza contextul care ii obliga pe ceilalti sa accepte o solutie favorabila pentru tine. Acum, calitatile tale personale reprezinta motivul pentru care se apeleaza la tine ca la solutia fericita sau la formula de a iesi din criza.

VarsatorVarsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Naturta lucida si rationala, te simti agasat de influenta astrala puternica a planetelor din semnele de apa, nativ din Varsator, asa ca te obosesc lacrimile, emotivitatea, concesiile si slabiciunile pe care trebuie sa le accepti in aceste zile.

Totodata, simti o mare enervare cu privire la felul in care trebuie sa iti cheltuiasti banii, pentru ca esti pusi nu odata in situatia de a fi generos, filantrop si solidar cu cauza altora.

Treci prin tot felul de stari, traiesti emotii diferite de la o ora la alta, iti vin  idei contradictorii, iar statutul tau social si banii se leaga tocmai de acestea. Poti simti la un moment dat repulsie fata de munca, poti sa nu reactionezi cand trebuie sau cum trebuie si in felul acesta determinismul astral te va pune in fata faptului implinit al unei situatii pe care nu o prea mai poti schimba.

Bune ar trebui sa fie razele planetei Venus in plan familial, acestea putand face ca tu sa ai parte de intelegere, de toleranta, de impacare, de iubire,  de blandete, de mangaiere, de satisfactie din partea familiei. Excelente ar putea fi zilele de  5 si 6 iulie, cand poti specula si valorifica ca nici o alta zodie talentul, ensibilitate artistica si forta creatoare cu care ai fost inzestrat, poti cunoaste un mare succes, te poti afirma si poti impresiona, in ciuda tuturor poedicilor. Favorizati sunt artistii, actorii, ziaristii, inventatorii.

PestiPesti (19 februarie – 20 martie)

Tu, nativ din zodia Pasti, esti in elementul tau in aceasta perioada, contextul astral ajutandu-te sa te bucuri de lucruri care pentru celelalte zodii nu inseamna nimic, nu au nicio valoare sau chiar le repugna. Te bucuri de o mare disponibilitate sufleteasca, esti intr-o buna forma emotionala si iubesti natura, vacanta, soarele, vara, florile, campul, distractia, muzica, lectura, imbracamintea eleganta si ai tot felul de preocupari care reprezinta „hrana sufleteasca”.

Exista insa si multe motive de stres si ingrijorare, mai ales de natura financiara si daca ai anumite afectiuni cronice care acum se revolta, se acutizeaza. Nu esti aerian, stii foarte bine pe unde calci, dar incerci sa te detasezi, e o forma de aparare pentru moment, de a depasi ceea ce este greu, complicat sau nevrednic de atentie, de a te indreptata spre lucruri superioare. Pana la jumatatea lunii august vei trece prin niste etape care nu vor fi uitate usor, care iti jaloneaza existenta intr-un chip evident.

Foarte bune ar trebui sa fie zilele de 5 si 6 iulie, cand poti avea parte de dialoguri senzationale, de vesti, de sfaturi sau deschideri catre informatii si cunoastere prin dialog, prin lectura, prin contacte umane, prin evenimente cu o anumita semnificatie. Poti stabili conexiuni subtile pentru a te lamuri sau a descoperi adevarul, iar un  beneficiu mai poti avea si daca vorbesti in public, te prezinti in fata unei comisii, dai un examen sau de pe urma calatoriilor scurte.


Categorii: Horoscop, Lifestyle

Adaugati un comentariu


 

*