HOROSCOP SANATATE – Saptamana 21 – 27 ianuarie

21 ianuarie 2013 | 0 comentarii |

BerbecBerbec (21 martie – 20 aprilie)

In perioada 21-27 ianuarie ai parte, nativ din Varsator, de o traire  dinamica, intensa, placuta, presarata cu noutati din partea unor prieteni mai vechi sau mai noi, chiar a unor persoane abia cunoascute. Anumite tensiuni pot aparea in prima parte a intervalului analizat cand te poti confrunta cu usoare stari de disconfort, enervari sau episoade care iti pot umbri buna dispozitie sau iti atrag atentia ca ceva nu functioneaza foarte bine din punctul de vedere al sanatatii.

In a doua parte a saptamanii poti face noi cunostinte care iti vor fi de folos intr-o problema de sanatate sau poti strange anumite legturi care pana acum fusesera oarecum limitate de o pozitie sociala diferita de a ta. Ai parte de o buna comunicare, de un schimb avantajos de idei, mai ales cu persoane din Varsator. Beneficiezi de pe urma calitatilor intelectuale, mentale, ale tuturor proceselor logice de care Varsatorii sunt in stare, in mod special in aceasta saptamana, iar daca esti tanar, acestia vor deveni pentru tine modele de urmat.

In rest, ai parte de multa munca, esti sustinut si de Soare si Mercur care au intrat pe 20 ianuarie in Varsator, precum si de Marte care iti dau energie si nu de putine ori iti favorizeaza sansa, iar daca ai desfasurat o activitate notabila intr-un anumit domeniu, este posibil sa fii rasplatit, premiat, mentionat in conjuncturi magulitoare si onorante.

TaurTaur (21 aprilie – 21 mai)

Tu, nativ din zodia Taurului, saptamana aceasta poti avea parte de numeroase surprize, evenimente surprinzatoare si situatii neasteptate in cea ce priveste o implicare profesionala cu paricipare directa. Sunt posibile discutii cu privire la stilul, metoda sau scopul acestor activitati, apar informatii surprinzatoare care uneori te destabilizeaza la nivelul convingerilor si perceptiei, pentru ca se schimba de la o ora la alta, poate chiar mai frecvent.

Aglomerarea de planete din Varsator te influenteaza si te pune in fata unor situatii provocatoare, nu intotdeauna confortabile, in care intuitia are un rol important. De acum incolo, timp de o luna, ai posibilitatea sa operezi schimbari in plan social, profesional, sa-ti imbunatatesti sau, dimpotriva, sa-ti alterezi imaginea, statutul, demnitatea sau starea de sanatate, in funtie de cum vei sti sa gestionezi evenimentele care apar si semnalele pe care ti le da organismul.

Tot ceea ce se intampla in plan personal se rasfrange si intr-un plan partenerial si invers. Elementele de constrangere sunt puternice si uneori iti  complica viata, mai ales daca nu ai o strategie bine formulata, daca esti tanar,  naiv, fara experienta de viata sau daca te entuziasmezi prea repede. Esti avantajat daca reusesti sa te abtii de la excesele de orice fel si daca nu te expui unor riscuri care pot genera pericole care se leaga de intreaga ta existenta in aceasta perioada.

GemeniGemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti puternic marcat de planetele care interactioneaza in aceasta saptamana pe segmentul Varsatorului, considerat de astrologi octava superioara a Gemenilor, care iti dau tie, nativ din Gemeni, multa spontaneitate, capacitatea   de a impoviza, de a iesi din incurcaturi, de a gasi solutii extraordinare.

Te poti dovedi talentat, uneori dai dovada de genialitate, mai ales daca te manifesti intr-un plan al intelectualui superior sau al activitatii artistice. Esti profund novator, doresti sa schimbi viata, accepti noul, uneori il cauti cu orice pret, te debarasezi de tot ceea ce are legatura cu trecutul, iti schimbi atitudinea, infatisarea dar si anumite sentimente care odata ti-au impovarat existenta.

Vrei si poti acum sa scapi de povara gandurilor, de trecut, de griji, de necazuri, de certuri, de depresie. Vei reusi sa marchezi un loc special in biografia ta spirituala, fiind capabil sa gandesti, sa vorbesti intr-un fel captivant, sa fii mai prietenos si sa cooperezi, sa construiesti sau sa consolidezi ceea ce este cu adevarat important pentru viata, cariera si sanatatea ta.

Totul este in favoarea ta. De notat ziua de 26 ianuarie, cand Soarele face un trigon la grad perfect cu Jupiter pe axa Varsator-Gemeni si iti aduce un plus de energie, o intensitate a trairilor, norc, situatii favorabile, intalniri memorabile, iesiri spectaculoase dintr-o incurcatura, rezolvari nesperate ale unor probleme vechi.

RacRac (22 iunie – 21 iulie)

Ai parte de o saptamana oarecum calma, nativ din zodia Racului, in care esti marcat de intrarea Soarelui si a planetei Mercur in Varsator, ceea ce-ti aduce liniste, o asezare a lucrurilor fie in plan matrimonial, fie la nivelul certurilor, despartilor, acuzatiilor, al unor afirmatii dureroase. Pluton si Venus pot la randul lor sa creeze premizele unei neteziri a situatiei in care te afli, pot sa aduca o raza de lumina cu privire la un final dorit, agreabil sau macar normal.

Esti marcat, deasemenea, de trigonul regal care se formeaza pe 25 si 26 ianuarie, de Saturn si sensul vietii, de Neptun in domiciliu si Chiron in exaltare si de o Luna la randul ei in tranzit in domiciliu, puternica in Rac, ce se va armoniza cu Soarele, dandu-ti posibilitati nebanuite de echilibrare, de inspiratie, de traire armonica, de ridicare deasupra necazurilor, a preocuparilor, de izolare superioara sanatoasa si fructuoasa. Toate acestea iti permit sa scapi de lucrurile care te streseaza si te ajuta sa te incarci cu energie, sa-ti refaci fortele vitale, sa gasesti un tratament adecvat pentru o afectiune care iti dadea batai de cap.

Dintr-o alta perspectiva, Soarelui si Mercur iti vor da, de acum incolo, timp de o luna, o capacitate extraordinara de a castiga bani si de a-i administra, de a gasi solutii la problemele care apar, de a primi ajutor din partea unor straini prin intermediul unei interventii, unui ajutor, unui gest salutar.

LeuLeu (22 iulie – 22 august)

Pentru tine, nativ din Leu, ziua de 21 ianuarie este marcata de Luna aflata in Taur si te determina sa fii relativ calm. Intrarea Soarelui si a lui Mercur in Varsator inseamna insa patru saptamani de influenta pe sectorul partenerial, si asa destul de rascolit de trecerea lui Marte prin Varsator, destul de furtunoasa si aducatoare de tensiuni. Marte poate sa-ti accentueze tendinta spre certuri, ostilitate, stres, nemultumire. Poti avea iesiri incarcate de agresivitate, chiar de violenta, atat in casa cat si in afara ei. Devii incomod, faci observatii, ridici obiectii, protestezi, te revolti sau provoci conflicte, scandal, cearta.

Mai interesante pot fi zilele de 26 si 27 ianuarie, cand contextul astrologic sta sub semnul fenomenului de Luna plina, cu Soare in Varsator si Luna in Leu,  o piatra de incercare pentru rezistenta organismului, pentru rezistenta nervoasa, pentru felul in care stii sa te porti. Treci prin tot felul de teste de fiabilitate, probabil iti cei pierde cumpatul si vei cadea in pacatul de a fi prea sonor,  impulsiv, prea imperativ ori de-a dreptul dictatorial.

Partea buna este ca saptamana aceasta, Casa muncii si a sanatatii respira usurata, iar Pluton si Venus iti pot aduce linistire, vindecare, calm interior si posibilitatea de a te abtine, dar de aceasta din urma ipostaza beneficiaza doar Leii maturi, cei tineri fiind impinsi sa faca greseli, sa comita excese.

FecioaraFecioara (23 august – 22 septembrie)

Perioada cuprinsa intre 22 si 24 ianuarie, este una in care pentru tine, nativ din fecioara, planetele „isi cam fac de cap” si te supun multor incercari, punandu-te pe de o parte intr-o stare de tensiune nervoasa, pe de alta parte de obligativitate de a actiona, chiar daca nu te exprimi intr-un fel clar, nu rostesti  cuvinte care sa poata fi luate in calcul si judecate, ci accepti sau cultivi o ambiguitate si o diplomatie care poate atenua un conflict si impactul acestuia fata de un crez, o convingere, o directie, un interes, o atitudine.

Soarele si Mercur accentueaza o tensiune nervoasa instalata in organismul tau odata cu intrarea planetei Marte in Varsator. Lucrurile se complica, se amplifica si vor evolua spre o stare de stres major, poate chiar asociat cu un rau cardiac in dupa-amiaza, seara si noaptea zilei de 26 ianuarie si intreaga zi de 27, cand ar fi bine sa fii cumpatat, linistit, sa te limitezi la strictul necesar din punctul de vedere al activitatii fizice, al medicatiei, al alimentatiei, al dialogurilor si mai ales al explicatiilor care acum chiar daca sunt utile, felul in care vor fi rostite sau contextul in care ele se produc poate fi de-a dreptul stupid.

Vei fi nevoit sa induri, sa inghiti, sa observi sau sa te obisnuiesti cu anumite manifestari ale colegilor, sefilor si chiar ale subalternilor in relatiile de munca. Este momentul unor analize de caracter si de continut fata de partenerii cu care esti angajat intr-un proiect, intr-o activitate.

BalantaBalanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Pentru tine, nativ din zodia Balanta, intrarea Soarelui si a lui Mercur in Varsator este de bun augur, profitabil in relatiile dintre parinti si copii, ca si pentru relatiile sentimentale si afective sau pentru sanatate.

Daca esti barbat si mai ales tanar, esti de-a dreptul cuceritor, nerabdator, fermecator si vei incerca sa adulmeci o „prada feminina” care s-ar putea sa si vina, iar cei din jur vor fi plini de admiratie fata de farmecul tau.

Daca esti femeie, devii nerabdatoare sa traiesti frisonul dragostei si vei fi cuprinsa de tot felul de fantezii, dar spre deosebire de barbati vei fi mai putin teatrala si vei gasi mai multe solutii practice, inteligente. Esti plina de tactica, de intuitie, de inteligenta si toate iti ies asa cum le-ai planuit.

De acum incolo, cateva saptamani, acestea vor fi repere dinamice ale personalitatii tale, dar pe acest fond aventuros sunt posibile si intalniri esentiale, in urma carora sa ramana un fond uman care sa-si gaseasca implinirea si care sa traiasca momente speciale.

Daca te confrunti cu anumite probleme de sanatate, gasesti cu siguranta o persoana de sex opus care te ajuta sa te vindeci si nu este exclus ca aceasta sa menifeste fata de tine si un interes sentimental. In zilele de 22, 23 si 24 ianuarie, inteligent si profitabil ar fi sa nu raspunzi la provocari si sa fii decent.

ScorpionScorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

In aceasta saptamana, nativ din Scorpion, te confrunti cu anumite probleme de familie sau anumite rude apropiate au probleme de sanatate si au nevoie de bani, de un loc unde sa stea, de munca, de sacrificiu personal, iar toate acestea presupun un efort fizic sau intelectual din partea ta.

In perioada 25-26 ianuarie pot aparea si furtuni, cu discutii contradictorii si replici, mai apar si surprize, vesti alarmante sau versiuni stranii ale unor situatii de familie care vorbesc despre precaritatea unor relatii, despre perisabilitatea unor sentimente sau despre improvizatia la care au recurs pana nu demult unii dintre acestia, astfel ca tu vei avea destul de mult de furca cu tot ceea ce inseamna grad de rudenie.

P de alta parte, Luna plina aflata in relatie cu Soarele, Saturn, sensul vietii, cu Neptun si Chiron face ca tot in aceste zile sa manifesti un interes crescut fata de anumite domenii de cultura elevate, cum ar fi religia, filosofia, sociologia, dreptul, istoria, memorialistica sau sa ai o conduita care sa asculte de niste precepte, norme sau retete nu neaparat ale fericirii, cat ale sanatatii psihice. Ai preocupari legate de psihiatrie, psihologie ori pedagogie, uneori indreptate catre propria persoana, alteori catre copii si alteori, intr-o alta ipostaza, catre o persoana apropiata, iubita, care trebuie sa fie adusa la un nivel de egalitate ca traire si simtire cu tine insuti.

SagetatorSagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Saptamana aceasta ai parte, nativ din Sagetator, de multe discutii, schimburi de cuvinte, informatii si impresii, acumulezi stiri si date care trebuie  prelucrate. Pot fi si controverse, contradictii interioare, nedumeriri si chiar stupefactie in fata unei idei, a unei formule, a unui fapt de viata.

Relatiile cu vecinii si rudele sunt destul de bine sustinute astral, dar pot fi uneori insotite de prea multa veselie, prea multa vorbarie, prea multa participare, prea multa risipire de forta fizica si de inteligenta, astfel ca la un moment dat te vei simti obosit, chiar epuizat si enervat. Atentie fata de tot ceea ce presupune sanatatea incepand cu 22 ianuarie cand incepi sa devii agitat, nervos si impulsiv, ceea ce nu va fi tocmai confortabil pentru cei din jur.

25 si 26 ianuarie te ocupi de casa, gospodarie, plati si de protectia caminului. Psihicul tau are si el nevoie repaus si de izolare reala si constructiva.

Atentie sporita trebuie sa manifesti, fie ca esti tanar sau batran, femeie, barbat sau copil, la elementul apa, fata de care ar fi bine sa manifesti mai multa prudenta. Pot surveni accidente de la apa rece, apa de la robinet, apa clocotita dintr-o oala, abur si tot ceea ce poate sa presupuna apa nu doar in spatiul casnic  ci si in exterior, cum ar fi apa inghetata a unui rau, a unui lac si tot ce presupune un pericol de alunecare, de innecare sau de intoxicare ori de situatii riscante pentru corpul fizic.

CapricornCapricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Saptamana cuprinsa intre 21 si 27 ianuarie este una buna pentru tine, nativ din Capricorn, in care se activeaza Casa banilor munciti sau capatati ca o recompensa pentru un efort fizic sau intelectual, iar asta te face fericit. Fie ca este vorba despre salarizare, beneficiu sau un drept de autor, este vorba de munca, efort si plata. Uneori lucrurile pot sa evolueze bine, dar cu se apropie 26 ianuarie si pana spre 30 ianuarie, pot aparea surprize neplacute.

Saptamana iti mai aduce o serie de evenimente uneori placute, alteori cu gust dulce-amarui sau acrisor, chiar acru. Nu intotdeauna rudele se poarta frumos, pot aparea indolente, lene, indiferenta, comoditate, incapacitatea de a fi solidar cu necazul, cu nevoia ta.

Dupa 25 ianuarie s-ar putea sa ai nevoie si de un medic, de anumite investigatii pentru a ti se pune un diagnostic sau pentru a reevalua starea unor organe pe care le ai in tratament pentru o afectiune mai veche. Este posibil sa fii nevoit si in aceasta situatie sa gasesti o suma de bani pentru a achita niste analize sau pentru a cumpara anumite medicamente.

Te vei necaji pentru ca fratii sau alte rude la care apelezi nu reactioneaza pe masura asteptarii, ba chiar pot reactiona cu ingratitudine. Foarte onesti nu sunt nici prietenii, unii pot sa fie de-a dreptul tradatori.

VarsatorVarsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Esti vedeta zodiacului, nativ din Varsator, intrarea Soarelui si a planetei Mercur in zodia ta fiind, de azi, timp de patru saptamani, un scut de protectie astrala si un izvor de energie, intuitie, inspiratie, determinare si curaj.

Mercur iti limpezeste gandurile si te transforma intr-o fiinta care vorbeste limpede si raspicat, care are de spus multe, in multe domenii, atat in viata personala cat si in cea publica. Pe 21 ianuarie se pot crea anumite situatii in fam,ilie care te determina sa devii ferm, raspicat, sa pretinzi sa fii ascultat si chiar sa decizi anumite lucruri, sa nu le mai lasi sa evolueze haotic.

Pe 22, 23 si 24 ianuarie relatiile cu copiii sunt armonice, interesante, dar amestecate. Din cand in cand mai rasare cate o unda de nedumerire, mai are loc o rasteala, o corectie cam brusca sau o unda care tulbura aceasta armonie.

Pe 26 si 27 ianuarie, Luna plina creeaza premize radicale in plan matrimonial, conjugal si partenerial, dar greul la capitolul relatii intre parinti sau intre parinti si copii apare abia intre 28 si 30 ianuarie.

Esti foarte avantajat in ziua de 25 ianuarie, cand Soarele va face un trigon regal cu Jupiter si este ultimul trigon pe o astfel de conjunctura si pe o astfel de relatie intre zodii, deci relatia Varsator-Gemeni pentru urmatorii 12 ani. Asadar, se poate spune ca este o zi mare, cel putin prin raritatea si unicitatea ei. Este o zi buna, care poate atrage protectie, noroc, sansa, creativitate.

PestiPesti (19 februarie – 20 martie)

Ai o saptamana plina de evenimente in cascada, nativ din zodia Pesti. De poate vorbi despre o realtie deteriorata intre corpul fizic si mediul ambiant din propria casa unde totul este parca intors cu fundul in sus, obiectele intra in greva, se strica, se produc tot felul de neajunsuri in viata de fiecare zi, in activitatea cotidiana, in desfasurarea unor gesturi casnice de rutina.

Este motiv de suparare, de stres, de ingrijorare, de revolta, de jena, de nemultumire, alteori chiar de banit cheltuiti. Relatiile de familie sunt si ele condimentate cu destula amaraciune, cu o serie de cuvinte care nu ar trebui rostite si ganduri care nu ar trebui gandite. Poti reusi sa impiedici aceste lucruri daca renunti, intre 22 si 24 ianuarie, la vizite, intrevederi, telefoane, marturisiri si dialoguri care aprofundeaza subiecte ce nemultumesc mai multe parti implicate. Tacerea e de aur in aceasta perioada, mai ales ca psihicul nu este chiar in forma cea mai buna.

In schimb, zilele de 25 si 26 ianuarie pot sa-ti aduca elemente de noutate care nu au niciun fel de legatura cu ceea ce se traieste in prima parte a acestei saptamani. O schimbare radicala de statut astral, cand intra in joc multe planete si se poate vorbi de o mare corespondenta pe toate planurile, emotie, spiritualitate, intuitie, lirism, traire pura, izolare, misticism, transparenta, iluminare, vindecare, linistire si asa mai departe.


Categorii: Horoscop, Lifestyle

Adaugati un comentariu


 

*