HOROSCOP SANATATE – Saptamana 3 – 9 iunie

3 iunie 2013 | 0 comentarii |

BerbecBerbec (21 martie – 20 aprilie)

Intreaga saptamana cuprinsa intre 4 si 9 iunie sta pentru tine, nativ din Bebec, sub influenta nu tocmai favorabila a celor 6 planete pozitionate pe semnele de apa (Rac, Scorpion, Pesti), care ti-ar putea da instabilitate, surescitare, angoasa si un pretxt astral pentru a comite greseli, mai ales in exprimare.

 Chiar din prima zi a saptamanii se nasc tensiuni in familie, in legatura cu casa si patrimoniul, care te pt trimite la trusa cu calmante. Esti marcat de o serie de sentimente si emotii provocate de spaime cu privire la viitor sau la anumite consecinte care te vor afecta. O serie de decizii luate de tine vor fi contestate, se poate ajunge la reactii dure din partea familiei, la certuri, amenintari si chiar la partaj, la o reglementare juridica de consfintire a dreptului asupra unor bunuri.

Mai putem vorbi despre o serie de provocari astrale spre sfarsitul saptamanii, cand Luna noua va da o greutate specifica gandurilor tale,  favorizand schimbul ideilor si al informatiilor in baza carora, pe moment sau ceva mai tarziu, vei lua anumite decizii in legatura cu anumite relatii. Ar fi bine, ca orice ai face, sa-ti temperezi limbajul, daca nu vrei sa se ajunga la cearta, shimburi dure de idei si cuvinte, care iti induc si o stare de nervozitate, dureri de cap si, daca esti trecut de 35-40 de ani, chiar palpitatii si hipertensiune.

TaurTaur (21 aprilie – 21 mai)

Saptamana aceasta esti marcat, nativ din Taur, de intrarea planetei Venus in zodia Racului, care iti accentueaza sensibilitatea si sentimentalismul, dandu-ti o oarecare timorare in contextul in care de obicei esti o persoana sigura pe tine, foarte matura si uneori chiar agresiva. Te vei mira singur de incapacitatea de a reactiona in anumite imprejurari si chiar vei regreta ca nu ai fost mai ferm, mai energic, mai categoric la un moment dat, lasandu-te impresionat. Mercur nu este intr-o dipozitie foarte buna la capitolul comunicare si nici Luna nu te ajuta mai mult, de aceea si mentalul tau este unul subordonat mai mult criteriilor care tin de suflet, de psihic, de inima si mai putin de logica unor relatii care pot fi marcate de interese sau care trebui sa exprime o atitudine intransigenta.

Casa banilor este in continuare marcata de impulsuri si idei legate de felul in care poti obtine sau administra banii obtinuti din munca proprie in principal sau dintr-o serie de combinatii, discutii, proiecte. Faci o serie de planuri, calculezi, desenezi, schitezi, pregatesti momentul in care banii vor incep sa vina, dar exista riscul, din pacate, ca o serie de prieteni sa te dezamageasca, sa te insele, sa te pacaleasca. Exista riscul de a fi manipulat printr-o serie de mijloace forte bine ascunse si frumos ambalate, chiar de catre cei in care aveai cea mai mare incredere. De aceea nu ar stica mai multa vigilenta…

GemeniGemeni (22 mai – 21 iunie)

Tu, nativ din zodia Gemenilor, esti in continuare rasfatatul astrelor, care iti dau pe de o parte dinamism, oti ofera provocari in fata carora te protejeaza, oar pe de alta parte te incarca cu o energie si un entuziasm datatoare de sanatate, ti se ofera resurse care permit o revigorare organica reala.

Un manunchi de planete lucreaza strans, intens, coordonat si eficient pentru tine, in beneficiul fiintei din punct de vedere trupesc, dar este forte posibil sa primesti si un beneficiu spiritual sau social. Luna noua care are loc pe semnul tau natal marceheaza, intr-o conjunctie cu Soarele, un eveniment important de peste an, acum se incheie un circuit care a debutat in urma cu un an si incepe altul, tot de aproximativ un an, care iti va marca existenta.

Saptamana iti aduce insa si o pozitie complicata pe care astrele o au in legatura cu banii, dar devine importanta si o componenta amicala sau sociala care intervine intr-un fel nu intotdeauna benefic pe acest segment. Pe fondul plecarii lui Venus din Gemeni se pot petrece anumite evenimente care pot fi definite ca neplacere, ghinion, nesansa , gafa, neatentie sau oportunitate ratata, de aceea este bine sa veghezi la toate detaliile care te privesc in legatura cu aspectele financiare si nu numai. Este posibil sa ti se ofere o oportunitate pentru sanatate, dar cu costuri ridicate, desi exista si alte variante…

RacRac (22 iunie – 21 iulie)

Pentru tine, nativ din semnul Racului, conjunctura astrala a saptamanii  este pana la un punct favorabila, odata cu intrarea planetei Venus in semnul tau natal. Se accentueaza starea de emotivitate, sentimentele vor avea prioritate si, de aici, exista posibilitatea de a ceda cu usurinta la rugamintile altora sau daca acestia au nevoie de sprijin, dai dovada de o atitudine ingaduitoare si umanitara, atotintelegatoare si iertatoare, care te transforma intr-o fiinta gata sa sara oricand in ajutorul celorlalti. Predispozitia tranzitului astral este sa dea multora dintre gesturi, cuvinte, comportamente si intentii o haina protectiva, maternala.

In ziua de 8 iunie se poate intui si o anume convulsie parteneriala, facandu-te sa pari nu atat lipsit de aparare, cat mai ales lipsit de justificare si de motivatie. Esti mai usor de intimidat, te simti timorat, tu insuti ai senzatia ca nu mai esti cel de alta data. Vei pune aceasta cedare sau lipsa de reactie eficienta si justificata pe seama varstei, a sanatatii, a necazurilor prin care ai trecut, vei avea impresia ca nervii nu te mai tin si trebuie sa iei tablete. Nu spre medicatie trebuie sa-ti indrepti insa atentia, pentru ca tot ce se intampla are o justificare in tensiunile astrale care au loc in aceasta perioada si care reusesc sa te dea uneori peste cap. Planete Venus are insa un rol benefic in casa ta natala si ar trebui sa opereze o serie de protectii din astral.

LeuLeu (22 iulie – 22 august)

Pentru tine, natuv dinLeu, sanatatea este puternic marcata de astre. Atentie la tot ceea ce se va petrece de acum incolo, timp de doua luni, cu privire la sanatate, mai ales la potentialul de rascolire al unor sensibilitati pe care stii ca le ai! Planeta Venus alaturi de Mercur va incepe sa sensibilizeze un teren organic, vulnerabil din punct de vedere digestiv sau in ceea ce priveste asimilarea hranei si metabolismului. In functie de varsta si tabloul clinic pot aparea scurte indispozitii sau chiar crize acute de ulcer, de asimilare sau crize traite mai ales ca motivatie psihica – capricii si mofturi, refuzuri nejustificate ale unor alimente sau ale hranei in sine.

Acest tip de reactie este mai vizibil la copii, care sunt mai greu de convins sa manance anumite alimente dar, in spatele unui pretext (culoare, gust, miros) este vorba de o reactie de aparare a organismului, care identifica in acele alimente anumite substante care nu-i convin, de care nu are nevoie si pe care le respinge. De aceea ar fi bina ca parintii sa nu ia aceste reactii drept capricii si sa nu se mire daca din aceasta cauza copii lor dezvolta anumite alergii, care sunt forme de exteriorizare ale unui rau organic. O zi foarte proasta la capitolul sanatate si digestie este cea de 8 iunie, cand este posibil ca unii dintre copii sa devina plangaciosi, hipersensibili, fricosi, retractili. Este bine sa apelati la medic in astfel de situatii.

FecioaraFecioara (23 august – 22 septembrie)

Pentru tine, nativ din zodia Feciorei, astrele lucreaza on aceasta saptamana intens la imagine, la cariera, la posibilitatea de a cunoaste succesul, progresul, de a primi sarcini deosebite din punct de vedere profesional, de a primi titluri stiintifice, onoruri, aplauze, premii, faima, simpatie, dragoste, pretuire si accederea lor la mult ravnitul statul de idol, de model. Aceasta predispozitie astrala se manifesta in special daca esti tanar si mai putin daca ai ajuns la varsta maturitatii, dar exista si mici exceptii, astfel ca poti obtine beneficii si daca ai ajuns la 50, chiar 60 de ani, pentru ca Luna noua favorizeaza un nou statut, o noua pozitie si perceptie sociala favorabila.

Mai poate fii vorba si de pozitionarea in prim-planul vietii publice, economice, sociale sau artistice, cand este posibil sa treci de la etapa de ucenicie, direct la cea de maestru, sa beneficiezi de o „lovitura de gratie” a destinului. O clipa extraordinara se va manifesta pe 8 iunie, cand se deschide larg o usa si lasa sa intre succesul, cu o forta de-a dreptul coplesitoare. Momentul de Luna Noua nu face decat sa dea o greutate speciala unei noi etape a vietii tale, planetele din semnele de apa conlucrand eficient in beneficiul tau pe segmentele comunicare, parteneriat si prieteni. Se pot stabili contacte umane profitabile, cooperari care au ca baza buna intelegere sau o comuniune de idei.

BalantaBalanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Astrele lucreaza divergent pentru tine, in aceasta saptamana, nativ din Balanta, de aceea este bine sa sa fii atent la evenimente, la anturaj, la mediu si mai ales la cei care cer prea mult de la tine. Trebuie sa fii la inaltimea momentului, sa fii pregatit pentru ca se creeaza conditii pentru manifestarea  unor conflicte, nemultumiri, blocaje sau situatii limita legate de demnitate, functie, putere, prestigiu. Vor fi multe momente in care vei avea impresia ca te afli intr-o barca subreda in fata furtunii, ca esti in pericol, dar ar trebui sa tii cont ca esti o fire puternica si, daca actionezi cu discernamant, pericolul dispare. Este vorba mai mult despre perceptii subiective, nu sunt probleme ale sufletului, ci mai degraba ale vietii publice, de natura sa iti dea peste cap echilibrul interior.

Se creeaza tot felul de situatii complicate care iti ameninta casa,  patrimoniul, averea, linistea vietii de familie se pune in discutie sau intra in criza fortata din cauza unei mosteniri, a unui nume sau o situatie materiala. Tine minte ceea ce ti se intampla intr-o dimensiune neplacuta, complicata, stringenta in aceasta saptamana, pentru ca se va reedita si este bine sa fii pregatit, chiar daca se va manifesta cu o amplitudine diferita in propria-ti biografie, in functie de determinare sociala, profesie sau varsta. Pe 8 iunie, Luna noua creeaza si unele conflicte interioare, esti nemultumit de tine, de locul unde te afli, de ceea ce traiesti in planul constiintei, al convingerilor, al atasamentului fata de anumite valori si idei.

ScorpionScorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Planetele care se afla in tranzit prin cele trei zodii de apa lucreaza in favoarea ta, nativ din Scorpion, in aceasta saptamana, dandu-ti multa stabilitate afectiva, sentimentala, interioara in general, dar si mai multa subtilitate mentala, mai multa acuratete si mai multa intuitie atunci cand este vorba de decizii luate in momente importante din viata ta, care se pot asocia uneori cu dificultati.

Cu cat dificultatile sunt mai mari, cu atat ai nevoie de mai multa finete si  precizie, la fel cum se procedeaza in chirurgie, iar sprijinul astral este util pentru a intui adevarul, a face diferenta intre real si ireal, intre bine si rau, intre necesar si inutil. In ciuda tuturor tulburarilor care se vor produce, exista la un moment  si limpezirile necesare, dar se va intampla mai tarziu, pe parcursul acestei veri. Incepand cu 3 Iunie,Venus iti aduce noroc la capitolul idei si la capacitatea de miscare cu dexteritate printre notiuni complicate si printre idei amestecate, dar ziua de 8 Iunie va fi nu tocmai confortabila, din cauza lui Mercur, care iti induce o uriasa teama de exprimare, de aceea consideri ca tacerea este de aur.

Pe casa a banilor exista riscuri pe care ar fi bine sa le iei in seama, mai ales in primele zile ale saptamanii, cand orice imprudenta te poate transforma intr-o victima a unor deposedari fie prin furt, fie prin inselaciune, manevre,  declaratii si cuvinte mincinoase sau prin acte false.

SagetatorSagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Casa relatiilor parteneriale, deci si conjugale, este puternic marcata de neintelegerile dintre astre in aceasta saptamana, nativ din Sagetator, de aceea este bine sa acorzi mai multa atentie felului in care abordezi evenimentele si discutiile care apar la un moment dat.

Marte sporeste dusmaniile, conflictele verbale, poate sa impinga spre  insulte, spre acuzatii, declaratii nefondate, raspunsuri intempestive, exagerare, intelegere eronata, deformare sau inflamare a unui ego „jignit”. Timp de mai multe saptamani de acum incolo poti fi pus in situatii delicate, pe care le-ai putea evita prin prudenta. In ziua de 8 Iunie, Luna noua in conjunctie cu Soarele  in zodia Gemeni, iti aduce noi informatii, chiar detalii care pana nu demult putea fi profitabile, dar acum se transforma in motiv de ingrijorare. Este vorba despre o divergenta intre convingere, experienta personala  si conduita, nimic parca nu se mai potriveste cu felul in care ai fost educat, cu ceea ce ai invatat, esti nevoit sa faci compromisuri la care nu te-ai fi asteptat. Nu este vorba de o cedarea inteleptului sau de o evaluare exacta a situatiei si de un raspuns diplomatic, ci pur si simplu de o abandonare a luptei, de lehamite in fata unor situatii care pot fi definite ca nesansa, ghinion, risc asumat inutil, neintelegere, eroare de gandire sau comportament ori slabiciune personala.

CapricornCapricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Elementele pozitive care se manifesta de 2-3 saptamani incoace  in legatura cu sanatatea ta, cu regimul bolilor scurte sau al problemelor de sanatate care nu prezinta un risc major, continua sa functioneze pentru tine, nativ din capricorn, la fel de profitabil si in perioada cuprinsa intre 3 si 9 Iunie.

Planetele au reusit sa creeze pentru tine o buna predispozitie pentru a depasi momentele complicate sau pentru a te convinge ca nu ai de ce te mai teme ca ai avea o boala grava. Pe deoparte, discutiile cu medicul sunt profitabile, pe de alta parte, dialogurile alternative cu doi sau mai multi medici sunt relevante, ca si abordarea suferintei din perspective diferite.

Exista si riscuri care pot aparea de acum in colo, legate de integritatea oaselor si a articulatiilor. De aici riscul ca pentru niste saptamani sa se poata  produce luxatii, entorse, mici fracturi, deformari, traumatisme.

Pentru tine, nativ din Capricorn, saptamana are un element bun si unul mai putin bun, cel bun este legat de influenta planetei Venus care va incepe sa tempereze fie excesele pe care fie le-ai facut tu insuti, fie conflictele in care ai intrat fara voia ta. Buna este saptamana si in privinta relatiilor de munca, a relatiilor cu colegii, cu sefii sau partenerii de afaceri. Mai complicata, mai delicata ramane perioada de dupa 8 iunie, cand astrele genereaza motive de nemultumire, de enervare, de conflict si divergenta in familie.

VarsatorVarsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Harta cerului ramane dezechilibrata si in aceasta saptamana pentru tine, natuiv din Varsator, mai ales in ceeea ce priveste sanatatea. Daca apar semnale privind oasele si articulatiile sau circulatia sangvina, e bine sa nu le ignori, ci sa mergi la medic,  sa faci investigatii si analize, pentru ca netratate la timp s-ar pitea complica, iar recuperarea  va fi mai dificila.

Dintr-o alta perspectiva, se remarca o  inteventie energica de cateva zile a planetei Marte asupra ta, iar Luna Noua din seara de 8 iunie poate fi un bun prilej astral ca sa-ti coagulezi o idee, sa-ti formulezi o opinie, sa-ti cristalizezi o strategie, sa gasesti o solutie, dupa foarte multe cautari, discutii, experiente, nemultumiri si chiar faze autodistructive. Tot ceea ce la un moment dat nu a fost in concordanta cu visurile tale, cu un proiect construit minunat mental dae nefunctional practic, are acum posibilitati de rezolvare. Faci insa mult caz de meserie si preocupare, aceasta fiind singura forma de a-ti valorifica talentul, vocatia artistica, dar si calitatile personale, mentale, intelectuale, spirituale.

Nu lipseste nici doza de egoism caracteristica zodiei, care nu predispune spre activitati sociale sau filantropice, ci mai degraba preocuparea pentru sine.

Pe cat de buna este manifestarea in planul expresivitatii artistice, pe atat de slaba este cea in planul sentimentelor, ai un comportament duplicitar, fals.

PestiPesti (19 februarie – 20 martie)

Saptamana aceasta, astrele iti ofera, nativ din Pesti, un bun prilej pentru a pune in ordine in tot ceea ce inseamna locuinta, mod de a lucra, de a trai, de a activa.Tot ceea ce inseamna locuinta, birou, spatiu de munca, laborator, biblioteca sau gradina sunt acum prioritare. Nu este exclusa nici o mutare in alta locuinta, sau o transformare a celei pe care o detii printr-o noua aranjare, schimbarea sau redistribuirea mobilei, zugravire, schimbarea destinatiei unor incaperi.

Venus iti da inspiratie, entuziasm, creativitate, sensibilitate, maturitate artistica si creatoare. Este o perioada extrem de prolifica pentru activitati de creatie, de interpretare, de compozitie, de manifestare a sensibilitatii artistice prin prestatii remarcabile. Contextul favorabil care abia acum se incheaga se va dezvolta treptat cu fiecare saptamana si va ramane activ pana la inceputul lunii august. Predispozitia astrala a saptamanii iti mai permite o intoarcere in timp, o repliere in interioritatea ta cu un mare beneficiu, poti face ordine in idei, in sentimente, asa cum poti sa faci si ordine exterioara in lucruri si obiecte.

Este posibil ca in preajma datei de 8 iunie sa se contureze niste conflicte cu prietenii, sentimentele iti pot fi ranite, descoperi ca ai fost tradat sau ca exista anumite aspecte de brutalitate si de ostilitate care sa te determine sa intorci spatele unor persoane. In aceeasi zi, o relatie proasta baneasca poate sa strice o prietenie sau o poveste de dragoste.


Categorii: Horoscop, Lifestyle

Adaugati un comentariu


 

*