HOROSCOP SANATATE – Saptamana 9 – 15 septembrie

9 septembrie 2013 | 0 comentarii |

BerbecBerbec (21 martie – 20 aprilie)

O serie de tranzite astrale care se manifesta pe harta cerului tau, nativ din Berbec, te predispun in perioada 9 – 15 septembrie, la o serie de evenimente enervante, obositoare, solicitante, stresante. Pentru 2-3 saptamani, planeta Mercur va accentua discutiile, negocierile si vei fi nevoit sa gasesti raspunsuri, solutii pentru problemele cotidiene, dar si pentru realitati care privesc biografia si destinul tau, cariera sau responsabilitatea familiala ori patrimoniala. In acest context, intreaga ta fiinta sociala, fizica si spirituala este supusa unor presiuni nu tocmai usor de suportat, ca o palma a destinului din care ar trebui sa-ti inveti lectia peste care altadata ai trecut cu usurinta. Poate fi vorba despre felul in care ti-ai asumat responsabilitatile profesionale, ori de modul in care ai reactionat la problemele familiei din care provii sau despre superficialitatea cu care ti-ai tratat o suferinta, o sensibilitate, o afectiune pentru care medicul ti-a prescris o anumita terapie si un anumit mod de viata.

Tot in aceasta saptamana poti fi alarmat, ingrijorat, nemultumit de ceea ce ti se intampla cu privire la bani si relatiile pe care le ai cu anumite institutii financiare. Ar fi indicat sa-ti maresti vigilenta, pentru ca sunt posibile pacaleli, autoinselari sau pierderi din cauza lipsei de cunoastere a unei realitati care dupa 14 septembrie va functioneaza mult mai activ, in sens negativ.

TaurTaur (21 aprilie – 21 mai)

Conjunctura astrala a saptamanii 8-15 septembrie este pentru tine, nativ din zodia Taurului, menita sa te pregateasca pentru o perioada incarcata de evenimente stresante, care ti-ar putea da peste cap relatiile parteneriale sau de familie. Esti pus in fata unor realitati alarmante, care te obliga sa-ti schimbi atitudinea si strategia de viata. Asta ar trebui sa te faca sa devii mai vigilent, mai calm, mai analitic si sa iei in serios ceea ce se intampla, pentru ca dupa 15 septembrie pot aparea probleme serioase in legatura cu familia, cu partenerul de viata, din cauza unor dusmani, procese si cheltuieli legate de acestea.

Atentie la ofertele pe care le primesti in aceasta perioada, exista riscul ca sub o forma atragatoare sa fie ascunsa, de fapt, o mare teapa!

In ceea ce priveste munca, exista conditii mai putin favorabile, atat in ceea ce priveste latura profesionala, unde problem banilor, dar mai ales a unor deformari ale realitatii de catre unii adversari devine stresanta.

Din aceleasi motive, nici cu sanatatea nu vei sta mai bine, vei fi supus unui adevarat bombardament de informatii stresante, care te pot epuiza si, mai grav, te-ar putea determina sa iei decizii nepotrivite, sa te refugiezi in alcool sau alte calmante iluzorii care nu numai ca nu te vor ajuta ci iti vor provoca multe neplaceri. Ai grija, asadar, nu te lasa dus de val!

GemeniGemeni (22 mai – 21 iunie)

Te afli sub influenta planetei Mercur, guvernatorul zodiei tale, nativ din Gemeni, care iti da multe idei interesante, te ajuta sa fii creativ, original, echilibrat si foarte exact in ceea ce spui sau faci, fie ca este vorba despre activitatea profesionala sau un hobby. Vei avea satisfactii, motivatie interioara si chiar vei fi apreciat.

Pe Casa a muncii insa, Venus creeaza efecte contradictorii, unele bune, altele greu de suportat din punct de vedere existential si chiar culinar. Exista permanent ceva care te deranjeaza: daca esti laudat, ti se pare ca muncesti prea mult pentru asta, daca esti apreciat se va crea invidie in jurul tau si ti se ameninta locul pe care il ocupi sau salarizarea.

Atentie si la sanatate, sunt vizate cu prioritate aparatul urinar si genital pentru femei si aparatul renal si urinar secvential pentru barbati. Este indicat sa te protejezi de raceli, sa consumi multe lichide si, daca ai un tratament de urmat, sa nu-l intrerupi sub niciun motiv. Nu ar strica nici efectuarea unor analize de laborator, a unor investigatii care sa va lamureasca in aceasta privinta.

In zilele de 12 si 13 septembrie, astele creea conditiile de a pune in discutie probleme existentiale de prima importanta, mai ales la nivelul gandirii, al conceptului, al determinarii si mai ales al ecoului in plan afectiv.

RacRac (22 iunie – 21 iulie)

Venus activeaza miscari, idei si sentimente care se petrec in sufletul tau si la nivelul constiintei, nativ din zodia Racului, mai ales incepand cu 11 septembrie. Incerci stari si senzatii contradictorii, motivate de realitatile exterioare, te incearca bucuria dar nu lipsesc nici furia si enervarea, au loc o serie de limpeziri care te ajuta sa iei decizii, dar pot aparea si suferinta, furia, nemultumirea. Prin interventia lui Mercur ai insa posibilitatea de te redefini si de a manifesta o noua vointa de a fi, de a trai, chiar de a controla realitatea exterioara. Gandesti cu mare atentie, actionand radical in anumite probleme, mai ales daca in joc este sanatatea ta sau a cuiva din familie.

Pe de alta parte, planeta Venus iti da sensibilitate, intuitie, capacitatea de a percepe repede si bine o serie de lucruri spuse pe jumatate, in special daca ai preocupari si abilitati artistice sau intelectuale, ori daca prin specificul muncii trebuie sa demonstrezi creativitate, simt estetic si artistic ori capacitate interpretativa, subtilitate, originalitate si inventivitate. Este o perioada foarte buna daca scrii, desfasori activitati ce tin de studiu, cunoastere, evolutie spirituala, iar daca ai probleme de sanatate, o eficienta deosebita vor avea asupra organismului tau terapiile alternative. Daca esti in evidenta cu boli cronice, n-ar strica sa faci si niste analize!

LeuLeu (22 iulie – 22 august)

Prima parte a acestei saptamani este pentru tine, nativ din zodia Leului, eficienta in planul comunicarii. Te exprimi bine, frumos, elegant, fluent, convingator, dai dovada de diplomatie, atragi succesul, iti impui punctul de vedere, esti greu de ignorat sau de combatut.

Incepand cu 11 Septembrie apar insa motive de ingrijorare, stari confuze pe care nu le poti controla. Este avertismentul pe care astrele incerca sa ti-l dea pentru perioada care urmeaza dupa 15 septembrie, cand vei fi nevoit sa treci prin situatii mai complicate, sa accepti lucruri cu care nu esti tocmai de acord, choiar sa te resemnezi in fata unor limite, a unei bariere existentiale pe care n-o poti depasi in ciuda eforturilor pe care le voi face. Pot fi pagube, pierderi, situatii care tin de boala si suferinta, poate fi vorba chiar de moartea cuiva apropiat sau alte situatii cu o componenta grava majora provenita din parte familiei, care te afecteaza si fata de care esti nevoit sa te implici.

Saptamana are insa si doua zile bune, pe 12 si 13 cand te poti insenina sau te intalnesti cu niste oameni cu care discuti, faci un schimb util de idei.

Atentie,  zilele de 14 si 15 septembrie vin cu preocupari, vesti sau situatii care vorbesc despre o radicalizare a relatiilor de munca, despre o neconcordanta si despre incapacitatea de a intra in tiparul care ti se impune.

FecioaraFecioara (23 august – 22 septembrie)

Esti, in continuare, favoritul astrelor, nativ din Fecioara, cel putin din punctul de vedere al incarcarii energetice cu care Soarele te sustine si chiar incepe sa-ti limpezeasca drumul ce trebuie urmat pentru a intra in posesia unor bani de care ai nevoie, iar un conflict mai vechi se limpezeste in urma unor discutii, a unui schimb de idei si informatii. Iei decizii, pui punct unei situatii de haos financiar sau unei nereguli banesti, dar in functie de harta natala, acest lucru se poate amana pana dupa 15-17 septembrie, cand dupa o criza financiara  se va asterne linistea. Trebuie sa dai insa dovada de tarie de caracter, stapanire de sine, luciditate, abilitate si capacitatea de a rezista la efort psihic si chiar  fizic. Daca ai de sustinut examene, teste, verificari, atunci rezistenta nervoasa este cea solicitata cu prioritate, iar acest tranzit astral te ajuta sa depasesti o stare de epuizare, de stres, de concentrare si sa-ti indrepti atentia catre un post, un loc, o diploma, o atestare, o nota mare, un calificativ bun sau excelent.

Saptamana iti mai aduce preocupari domestice pe 12 si 13 septembrie sau mici deplasari la rude sau prieteni, iar pe 14 si 15 septembrie se poate pune problema unei nemultumiri, unei surpari provocate de felul in care evolueaza fie o relatie de prietenie fie o relatie de dragoste. Este un moment de analiza autoanaliza si de decizii luate rapid, dar la rece, cu mult calm si rationalism.

BalantaBalanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Astrele ti-au rezervat si in aceasta saptamana, nativ din zodia Balantei, momente de stres alternate cu momente de satsfactie. In prima jumatate a saptamanii, Mercur te ajuta sa iei decizii favorabile cu privire la viata curenta, sa pui ordine in lucruri fara prea multe complicatii, sa te detasezi de o serie de factori care au reprezentat la un moment dat speranta pentru viitor.

Trebuie sa te pregatesti insa pentru perioada 14 – 17 septembrie, cand vei fi nevoit sa iei in calcul tot ceea ce presupune o colaborare sau o relatie contractuala, pentru a sti ceea ce trebuie sa faci mai tarziu, cand apar probleme de casa si locuinta, de familie, de relatii cu parinti nu intotdeauna foarte armonioase si cand, probabil, o persoana mai in varsta te va supara, te va alarma sau te va pune intr-o contradictie cu niste principii sau interese.

Tot in aceasta perioada, planeta Venus incepe sa lucreze intens alaturi de Saturn si pe Casa muncii si pe cea a sanatatii, unde lucrurile sunt amestecate pentru ca nu se poate vorbi de o solutie favorabila, dar nici de un necaz sau de un demers profund vicios, lucrurile sunt amestecate, complicate, bazate uneori pe neintelegerea realitatii sau pe o estimare nerealista a prezentului. Ar fi bine sa consulti un medic pentru a nu risca niste complicatii pe care acum le poti preveni printr-o dieta, tratament usor sau un anumit stil de viata.

ScorpionScorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu, nativ din Scorpion, ai de partea ta, incepand cu 11 septembrie,  beneficiul plantei Venus, care incepe sa lucreze in favoarea ta mai mult sau mai putin vizibil deocamdata, dar care are o influenta cel putin protectoare, fie in  plan afectiv, sentimental, fie intr-unul fizic, energetic. Tot in primele zile ale saptamanii esti ajutat si de Luna si de Mercur, astfel ca primesti energie, vointa capacitate de a decide, de a analiza, de a simti, de a intui, de a resimti o echilibrare mentala, de a fi avertizati si informati asupra oricarui factor care te-ar putea afecta.

Esti astfel sustinut pe elementul ideologie, constiinta, manifestare publica, in alta directie primesti sprijin in ceea ce priveste munca si activitatea profesiobnala, iar in anumite cazuri poate fi vorba chiar despre o manifestare care te ajuta sa faci un salt calitativ in ceea ce priveste invatatura, perfectionarea, accederea la o functie.

Exista si preocupari de ordin sentimental, de intemeiere a unei familii, de armonizare a relatiilor dintre soti sau a relatiilor parintilor cu copii, chiar de concepere a unui copil. Aceste preocupari pot fi la un moment dat epuizante, dar avand in vedere ca miza este una placuta, vei trece cu bine peste oboseala si vei gasi resursele pentru a face fata si problemelor cotidiene.

SagetatorSagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai parte de o saptamana agreabila, nativ din Sagetator, chiar daca uneori momentele de bucurie pot deveni obositoare. Ai de partea ta mai multe planete care lucreaza armonic si te ajuta sa faci fata unui efort fizic si intelectual, iti dau energie si optimism si te sprijina in viata publica, in cariera sau la scoala.

Beneficii ai si de pe urma discutiilor, intalnirilor si schimburilor de idei cu o serie de prieteni, de cunoscuti sau de persoane care intervin in viata si existenta ta intr-un chip delicat, decent, dar profitabil. Totodata, poti primi o serie de informatii care te ajuta fie la o imbunatatire a mentalului, fie a unei atitudini fata de o boala, un medicament, un tratament. E posibil sa fie vorba despre ceea ce se numeste „curajul de a merge la medic”, de a incepe un tratament, de a accepta o interventie chirurgicala mai ales daca esti mai in varsta sau ai un teren organic slabit. Desi acumularea de vibratii pe Casa bolilor lungi si cronice poate sa insemne uneori si riscul declansarii unor infectii, al producerii unor recidive, al unor stagnari in evolutia postoperatorie sau al unor complicatii pe fond endocrin, in conjunctura astrala a acestei saptamani, in cele mai multe cazuri au loc situatii favorabile spectaculoase!

In sfarsit, daca ti-ai propus sa pleci in strainatate, este bine sa profiti, pentru ca ai sanse de succes, de afirmare mai ales intr-un plan al creatiei.

CapricornCapricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Conjunctura astrala a acestei saptamani este pentru tine, nativ din zodia Capricornului, una incarcata, tensionata, plina de discutii, tracasari, situatii care se complica, se conditioneaza unele pe altele de aici si imposibilitatea de a rezolva repede si bine problemele care apar. Multe dintre aceste situatii au nevoie de un timp de desfasurare, pana cand se epuizeaza situatia respectiva, de aceea fortarea notei nu este posibila, cu atat mai putin nu este indicata si mai ales nu este recomandat sa te lasi influentat de falsi prieteni care sub masca linguselii abia asteapta sa-ti afle secretele si slabiciunile pentru ca apoi sa te toarne, sa comenteze, sa te acuze, sa-ti provoace neplaceri. Atentie la cei care iti propun tot felul de colaborari, de ajutoare sau de situatii care la prima vedere par a nu contine niciun viciu, dar care in realitate sunt pline de riscuri si pericole, chiar de ordin legal, judiciar! Fii rezervat, tine-i la distanta, unii vor sa se foloseasca de tine, altii vor sa-ti  compromita cariera, numele ori functia.

La sfarsitul saptamanii te poti simti epuizat fizic si psihic, este posibil chiar sa se acutizeze anumite afectiuni cronice, dar nu trebuie sa lasi garda jos, mergi la medic, ia-ti tratamentul si incearca sa faci fata efortului si stresului, pentru ca exista risc iminent de nedreptate, de abuz privind libertatea ta de miscare, de exprimare in apararea ta.

VarsatorVarsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Intrarea planetei Venus in casa protectorilor inseamna pentru tine, nativ din zodia Varsatorului, un inceput de saptamana in care mici bucurii se vor manifesta sau cel putin se pot indulci relatiile cu sefii, contextul privind locul de munca, restrictiile, rigoarea sau se pot tempera o serie de tendinte conflictuale, fie ale tale, fie ale celor din jur. Nu trebuie sa te culci pe o ureche, cum se spune, pentru ca in a doua parte a saptamanii, cu prelungire in saptamana viitoare, tensiunile dintre astre te pun in situatii destul de tensionate, conflictuale, care pot capata dimensiunile unor incercari carora cu greu le vei face fata daca nu esti pregatit fizic si mai ales psihic.

Exista si un mic ajutor din partea planetei Mercur, legat de o temperanta mentala, de o capacitate de a te abtine, de a avea reactii rezonabile sau proportionale cu provocarea ori poate sa iti dea, in cazul in care esti o persoana matura si educata, cu experienta majora de viata, posibilitatea sa faci o serie de comparatii cu situatii similare prin care ai trecut si sa poti lua in calcul si riscul unor consecinte pe care le-ai trait la un moment dat, pentru a nu comite erori. Daca esti tanar, conjunctura este benefica doar pentru a te face abil, simpatic, intuitiv, inovativ, sa dai dovada de desteritate, de receptivitate, iar toate acestea  nu inseamna putin lucru, mai ales in acest context tensionat!

PestiPesti (19 februarie – 20 martie)

Terenul se poate spune ca a fost pregatit de astre inca de saptamana trecuta pentru a-ti aduce, nativ din zodia Pesti, anumite satisfactii si beneficii, atat de ordin financiar cat si in planul unei imbunatatiri neasteptate a starii tale de sanatate, care nu a fost dintre cele mai confortabile in ultimul timp.

Nu mai putin de sase si, la un moment dat, sapte planete lucrteaza in folosul tau si chiar in contextul existentei unor conflicte, exista sansa aparitiei unor surprize care duc la cu totul alte premize si intr-o cu totul alta directie multe dintre situatii, astfel ca incepand cu 11 septembrie ai toate sansele avantajului unei conjuncturi astrale  favorabile. Pot aparea, in acest context, o serie de elemente care mai ales daca ai o anumita varsta te conduc spre amintiri, rememorare, trairea unor secvente din tinerete, chiar din copilarie care au calitatea de a umple acum niste goluri, dandu-ti posibilitatea de a realiza comparatii sau de a crea contexte extrem de favorabile scopului pe care il urmaresti, mai ales in ceea ce priveste relatia cu munca, cu banii sau pozitia in societate.

Beneficiezi din plin, chiar daca intr-un mod mai putin vizibil pentru tine, de o extraordinara intuitie, de imbolduri interioare care te calauzesc spre decizii profitabile, de tot felul de influente din astral, se poate spune ca un inger pazitor lucreaza pentru tine si te ajuta sa faci un salt calitativ in viata si cariera.


Categorii: Horoscop, Lifestyle

Adaugati un comentariu


 

*