HOROSCOP SANATATE – Saptamana 2-8 septembrie

2 septembrie 2013 | 0 comentarii |

BerbecBerbec (21 martie – 20 aprilie)

Ar trebui sa te bucuri in aceasta saptamana, nativ din Berbec, de o serie de evenimente care iti pot aduce armonie in viata de fiecare zi, iar daca ai norocul sa ai si o harta natala bine aspectata, ar putea exista chiar situatii speciale, spectaculoase, in care sa te afirmi si sa-ti redobandesti un statut social care ti-a cam fost dereglat in ultimele luni.

Ca si saptamana trecuta, elementele astrale de pamant si apa sunt puternice si aducatoare de schimbare, progres si evolutie, iar momentul de Luna noua care se produce pe 5 septembrie ti-ar putea aduce vesti, raspunsuri sau poate crea situatii care anticipeaza punerea in functiune, in perioada urmatoarelor saptamani sau chiar luni, a unor mecanisme care se refera la munca, salarizare, relatiile cu sefii intr-un cadru de munca organizat.

Deocamdata, Marte iti da chef de viata, dorinte, chef de aventura si o stare fizica si psihica buna, care te ajuta sa-ti incarci „bateriile” pentru a face fata efirturilor care te asteapta.

Atentie totusi, motive necunoscute sau foarte bine ascunse si care  iti vor fi revelate abia peste cateva luni sau poate peste cativa ani, o serie de probleme  financiare referitoare la casa, familie, patrimoniu comun sunt amenintate sau sunt supuse unor presiuni morale si financiare de natura sa te zapaceasca.

TaurTaur (21 aprilie – 21 mai)

Saptamana incepe bine pentru tine, nativ din Taur, pentru ca planeta Venus ti-ar putea aduce o serie de situatii favorabile in care tu sa fii privilegiat, avantajat sau cel putin pus in valoare. Luna Noua care are loc in ziua de 5 Septembrie iti poate aduce, la randul ei, mai ales satisfactii de ordin material, o serie ce castiguri si beneficii care pot fi obtinute printr-un bun plasament, o exploatare, o investitie sau o speculatie financiara.

Conjunctura astrala iti ofera energie si vitalitate, chef sa faci ordine sau alte treburi la domiciliu, activitati gospodaresti, sa te dedici familiei. Reusesti, de asemenea, sa iti impui punctul de vedere, sa ii convingi oe ceilalti din familie sa te urmeze, iar daca esti barbat, ai toate sansele sa devii lider de necontestat.

Din perspectiva relatiilor sentimentale, acestea sunt nazate mai mult pe calcule, fie ca esti barbat sau femeie si mai ales daca ai in vedere incheierea unei casatorii. Analizezi lucrurile din perspectiva celui bun „aranjament”,  cel mai bun plasament, marea poveste de dragoste va fi mai degraba intalnirea relativ placuta intre doua persoane cu interese materiale reciproc avantajoase pentru a trai impreuna sau pentru a depasi o etapa de viata.

Este bine sa eviti insa declaratiile publice, mai ales pe 5 septembrie, pentru ca Luna noua nu te ajuta sa te faci inteles si poti fi considerat mincinos!

GemeniGemeni (22 mai – 21 iunie)

O serie de disensiuni care apar de la administrarea sau chiar impartirea unui patrimoniu, a unei mosteniri, pot aparea in familia ta in aceasta saptamana, nativ din Gemeni, iar asta te va stresa suficient si iti vor ocupa timpul.

Mai sunt de luat in calcul si faptul ca Luna Noua te poate pune in situatia de a spune lucruri care nu-ti fac placere sau de a asculta observatii ori de a primi propuneri care te scot din sarite, dar daca vei reusi sa ai rabdare, sa nu dai frau liber unor sentimente dezordonate, lucrurile se vor calma de la sine.

In ceea ce priveste sanatatea, cu exceptia cazului in care esti diagnosticat cu anumite boli cronice si trebuie sa ai grija sa-ti administrezi tratamentul recomandat intocmai cum ti-a fost prescris de medic, ai parte de liniste.

Conjunctura astrala a saptamanii vorbeste insa despre o risipire a plantelor prin aproape toate casele zodiacale, cu exceptia semnului Gemenilor si al Sagetatorului, asa ca ai parte de provocari si evenimente pe Casa muncii in special, care iti mai da de furca, sau referitoare la bani, intr-o conjunctura mai generala, sau ca o consecinta a unor masuri ce trebuie luate de catre superiori, sefi, patroni, directori pentru a putea pastra afacerea, astfel ca pot aparea pierderi colaterale sau provocate tocmai de o proasta administrare a unui segment economic in care esti integrat si de care depinzi prin salarizare.

RacRac (22 iunie – 21 iulie)

Tu, nativ din zodia Racului, ai in aceasta saptamana doua preocupari importante, asupra carora astrele actioneaza si te obliga sa iei aminte. Una dintre aceste preocupari se refera la propria persoana si tot ce este legat de sanatate, aspect fizic, probleme de afirmare sociala, de implinire, iar a dora este legata de felul in care dialoghezi si interactionezi cu ceilalti membri ai familiei, cu accent pe natura feminina a relatiilor, a trairilor si in felul acesta ne indreptam cu gandul spre mama, bunica sau matusi, rude sau femei care in relatia cu tine sunt autoritare, prin determinismul familial pe care il au.

Planetele din casele a cincea si a noua vin cu o contributie importanta la cresterea, autocunoasterea si de edificarea ta cu privire la o constructie, la un ideal. Totusi, in perioada 2-9 septembrie, nu pasii spre dezvoltare sunt esentiali, ci mai degraba cei provocati de o criza interioara. Vei avea, astfel, numeroase motive sa-ti dai singur note la purtare, sa iti analizezi trecutul si sa iei deecizii deloc usoare pentru a-ti schimba mentalitatea si a-ti reformula o scara de valori, dar mai ales sa-ti schimbi stilul de viata si alimentatia, pentru a-ti reface in acest fel sanatatea, ceea ce daca esti mai in varsta nu este deloc simplu.

Luna noua iti aduce, daca esti de varsta scolara sau ai copii care vor incepe scoala ori ai de urmat cursuri de perfectionare, preocupari pedagogice.

LeuLeu (22 iulie – 22 august)

Tie, nativ din zodia Leului, planeta Marte iti ofera un suport energetic extraordinar, dandu-ti vitalitate, energie, combativitate, harnicie, capacitate de a rezista la efort, puterea de a te bucura de placerile vietii, disponibilitate catre aventura, deschiere catre  colaborari si relatii interumane. La acestea se adauga si influenta lunii, care in primele trei zile ale saptamanii iti confera suficient entuziasm si implicare, astfel incat sa te implici cu succes in cauze care pot sa fie strict personale, profesionale sau pot sa fie unele legate de o ideologie, de apartenenta la un grup sau la o miza ideologica in ansamblu, cu deschidere spre un context social, religios, juridic sau pur si simplu uman.

Este posibil ca in ceea ce priveste sanatatea sa ai parte de momente de somnolenta, sa te simti uneori lipsit de vitalitate, sa nu ai chef de mancare sau sa-ti vina pofte ciudate.Toate aceste hipersensibilitati organice isi au explicatia in tranzitul Lunii, intr-o combinatie sensibilizanta si vulneraberizanta, dar spre sfarsitul saptamanii iti vei reveni la normal.

In preajma zilei de 5 septembrie vei fi preocupat de rezolvarea unei probleme financiare sau a uneia profesionale care are si o componenta baneasca (salariu, prima, recompensa, bonificatie). Dai dovada de multa chibzuiala, parcimonie si grija fata de detalii ori de cate ori apare o problema care te priveste personal, intr-o relatie cu sefii, patronii, mai putin cu subordonatii.

FecioaraFecioara (23 august – 22 septembrie)

Saptamana aceasta este marcata, in ceea ce te priveste, nativ din Fecioara, de un eveniment care se petrece o singura data pe an, de Luna noua care loc in ziua de 5 septembrie, in semnul tau natal. Tot  aici se afla si Mercur, planeta care iti guverneaza zodia, facand sa ai parte de o incarcatura speciala din punct de vedere astrologic. Interactiunea dintre planete contribuie la cresterea vointei, iti ordoneaza si iti directioneaza energia spre o serie de proiecte favorabile pe termen lung, care se vor valorifica treptat, treptat de-a lungul timpului.

Chiar daca ai avut momente de indiferenta, moleseala mentala, incapacitatea de a te aduna si analiza sau de a depune un efort in a spune da sau ba la o propunere, in aceste zile te simti in forma fizic si mental, astfel ca faci fata cu bine acestui carusel in care esti prins si care te obliga sa fii mereu in priza, activ, preocupat sa raspunzi, sa decizi, sa modelezi drumul care ti se deschide. Pot exista chiar discutii secrete in urma carora primesti sustinere sau chiar o sarcina importanta care priveste fie armata, fie puterea, fie autoritatea.

Ziua de 7 septembrie iti poate aduce insa discrete probleme financiare, insa intreaga saptamana este afectata direct ori indirect viata de cuplu, fie din cauza ca unul dintre soti este constrans sa-si schimbe programul sau chiar locul de munca, fie pentru ca apar coroziuni sufletesti mai acute ca niciodata.

BalantaBalanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Saptamana incepe pentru tine, nativ din Balanta, cu ingrijorari pentru propria situatie familiala, economica, sociala si esti stresat de cei care intervin in viata ta cu autoritate si te fac sa te simti obosit, hartuit si mult prea ocupat cu probleme care nu te provesc. Din fericire ai parte si de intalniri cu prietenii, discutati despre un proiect cu miza financiara, profesionala sau chiar filantropica, pe care il faceti impreuna, in ideea de a deveni parteneri activi.

Momentul de Luna noua activeaza Casa bolilor lungi si cronice, dar poate  fi vorba mai mult de o stare organica, nu chiar medicala, legata insa de evolutia starii tale de santate. Ar trebui totusi ca in perioada care precede si urmeaza ziua de 5 septembrie sa ai ceva mai multa grija de sufletul si psihicul tau, sa nu iei prea multe medicamente, sa dormi suficient si sa te dedici unor activitati relaxante. Incepand cu dupa amiaza zilei de 4 septembrie, doua-trei zile pot aparea discrete tulburari digestive sau de metabolism ori care tin de incarcatura psihica din ultima vreme. Poti fi suparat, apasat de ganduri, preocupat de locul de munca, de bani, de relatiile cu colegii, cu sefii. Multe dintre preocuparile tale sunt indreptate, chiar daca esti in vacanta sau in timpul liber, catre serviciu.

Zilele de 7 si 8 septembrie ar trebui sa fie mult mai calme, sa-ti premita sa sa te linistesti, sa uiti de problemele de serviciu, chiar sa le gasesti o rezolvare.

ScorpionScorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

La inceputul acestei saptamani, conjunctura astrala te poate transforma intr-o persoana hipersensibila, care traieste intr-un domeniu al emotiilor puternice, nativ din zodia Scorpion. De aici si riscul de a gresi, de a exagera sau de a nu putea evalua o situatie sau un context pentru care ai nevoie de luciditate. De aceea este bine sa te abtii sa emiti judecati de valoare sau sa tragi concluzii cu usurinta, rabdarea si stapanirea de sine fiind conditii pentru a nu comite erori.

Intre 2 si 4 septembrie, poti avea probleme de imagine, de cariera se poate pune chiar problema luptei pentru putere sau pentru afirmare ori pentru subordonarea celorlalti. Se poate manifesta chiar o lupta fatisa cu rivalii, cu toate armele la vedere, printr-o tactica nu tocmai onorabuila, ce presupune un atac verbal evident, chiar violent.

In perioada 4-6 septembrie, multe dintre intalnirile pe care le ai se pot desfasura mai mult pentru tatonari, cantariri care nu ta ajuta sa te simti in largul tau, dar tinand cont ca ai nevoie de protectori, de sprijinitori sau de adepti vei accepta acest „pret”, mai ales daca esti tanar ori daca ai suferit atacuri de imagine care ti-au afectat statutul socio-profesional sau public.

Zilele de 7 si 8 septembrie sunt dedicate unor discutii mai discrete, iar subtilitatea ta are toate conditiile pentru a atinge cote maxime.

SagetatorSagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Astrele te solicita din plin in aceasta saptamana, nativ din Sagetator, supunandu-te la o serie de situatii presante legate de propria existenta, de cariera, nume, rol in societate, ascensiune sau chiar in legatura cu o activitate colaterala pentru care esti nevoit sa dai explicatii pentru a demonstra ceva.

Intre 2 si 4 septembrie se pot activa o serie de elemente ce tin de rang, de cunoastere, de constiinta, de o scara personala de valori, de un tip de manifestare publica, de ambitie, iar ajutorul planetei Marte iti poate aduce un castig de imagine, de constiinta sau o buna apreciere, mai ales daca esti elev, student sau te exprimi in public, cu spectatori.

Si momentul de Luna noua poate fi asociat cu imaginea publica sau  cariera, esti obligat de imprejurari sa iei o decizie, sa dai un raspuns oficial cu o anumita rezonanta publica. In functie de asta, fie castigi pozitia de „vedeta”, fie de „persona non-grata”, de aceea trebuie sa te concetrezi cu mare atentie asupra unor detalii. Se pot intampla multe lucruri bune, ce-i drept, cu foarte mult efort si pe fondul unei tensiuni uriase, care necesita foarte multa concentrare.

Zilele de 7 si 8 septembrie pot fi profitabile in urma unei intalniri cu  prietenii, poate fi vorba chiar de sansa de a cunoaste o persoana importanta care iti da o informatie esentiala, necesara, o observatie utila, o mana de ajutor.

CapricornCapricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Prezenta planetei Venus si a lui Mercur in domiciliu, precum si interventia Lunii noi poate insemna, pentru tine, nativ din Capricorn, o saptamana de stabilitate, de consolidare in planul ideilor sau al proiectelor pe termen lung, dar si una in care te simti sanatos, capabil sa muti muntii din loc.

Exista o serie de elemente care se imbina armonios, se completeaza si te sustin daca te gandesti sa-ti schimbi viata, orasul de domiciliu, chiar tara. Se contureaza o seri de proiecte in care intra notiunile de drum, calatorie, distanta, este vorba de planuri riguroase, facute cu foarte multa precizie si dexteritate. Te-ai saturat de problemele din familie, mai ales in relatia cu sotul/sotia cu care nu reusesti sa ajungi la un numitor comun in privinta banilor, a cheltuielilor si a averii in general, de aceea este posibil sa vrei sa „evadezi” in strainatate.

Buna sau interesanta ar trebui sa fie perioada care debuteaza cu 7 septembrie si continua in forta pe 8 Septembrie, care iti poate aduce succes in cariera, aplauze, bucurie, felicitari si satisfactia lucrului bine facut.

Ramai insa destul de crispat si de circumspect cu privire la anumite persoane, fie mai in varsta, fie cu putere, care au incercat sa te manipuleze, s-au folosit de tine si apoi te-au lasat in mijlocul unei situatii foarte complicate, pe care acum trebuie sa o rezolvi singur; esti satul de prea multe minciuni.

VarsatorVarsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Lectiile tale de viata continua si in acesta saptamana, nativ din Varsator, iar intr-o problema legata de profesie sau cariera treci printr-o perioada in care nu esti multumit de banii pe care ii primesti pentru volumul de munca pe care il depui. Muncesti prea mult pentru bani putini sau esti nevoit sa faci improvizatii. Nu poti nici sa te afirmi, nici sa dezvolti o cariera, nici sa te perfectionezi, iar acest compromis te nemultumeste. Ai motive de ingrijorare reala, iar pe 2,3 si 4 septembrie pot aparea elemente conflictuale care pot genera o disputa cu privire la felul in care se pune in aplicare o intelegere, un contract, o negociere. Cel mai bine ar fi sa amani aceste discutii, daca nu doresti ruperea relatiei sau anularea unor drepturi castigate mai demult.

 Colac peste pupaza, poate aparea si o stare conflictuala ivita din senin in familie: apar certuri, tensiuni, reprosuri, unele asociate cu o amenintare care priveste echilibrul matrimonial. Notiunea de separare, de divort poate sa rasara in orice cuplu in care lucrurile nu mergeau bine mai demult.

Zilele de 7 si 8 septembrie ar fi bine sa le valorifici pentru a te odihni, sa te extragi din forfota zilei, sa te deconectezi si sa te lasi in voia unei lecturi interesante, sa te delectezi cu un film, cu muzica sau sa te ocupi de propria educatie artistica si estetica, de innobilare spirituala.

PestiPesti (19 februarie – 20 martie)

Intreaga saptamana sta sub semnul contactelor, discutiilor, negocierilor, proiectelor, comentarilor si contractelor pentru tine, nativ din zodia Pesti. Esti obligat de astre sa revii cu picioarele pe pamant, sa gandesti in termeni practici, sa elimini ceea ce nu iti este util. S-ar putea sa fie necesar sa rezolvi multe chestiuni administrative, iar asta sa te oboseasca sau sa depaseasca puterea ta de existenta, de efort si de intelegere, iar daca nu esti precaut, sa te copleseasca la un monet dat. Este o saptamana de stres, de unde si senzatia de disconfort.

Esti, asadar, permanent incercat, solicitat, chemat sa discuti, sa faci tot felul de gesturi necesare punerii la punct a unor premize de contacte umane sau de colaborare, ori care presupun netezirea drumului tau spre un proiect care se va realiza in aceasta toamna, urmand sa renunti la tot ceea ce inseamna acum plictis si rutina si sa dedici activitatilor care te fac mult mai inspirat si care iti dau posibilitatea sa iti valorifici talentele si insusirile personale.

In casa muncii, Marte iti da harnicie, ambitie, rezistenta la efort, capacitate de a executa munci grele, uneori peste puterilor tale, din orgoliu sau din rusinea de a nu ajunge sa spui nu pot, nu mai pot sau nu ma pricep la asta.

Saptamana iti mai aduce o mica alternativa financiara pe 7 si 8 septembrie, poate un castig concret sau o discutie care va rodi la un moment dat.


Categorii: Horoscop, Lifestyle

Adaugati un comentariu


 

*