HOROSCOP SANATATE – Saptamana 26 august – 1 septembrie

26 august 2013 | 0 comentarii |

BerbecBerbec (21 martie – 20 aprilie)

Saptamana 26 august-1 septembrie este una interesanta pentru tine, nativ din Berbec. Sta sub semnul unei configuratii astrale armonioase, care iti aduce satisfactii si placeri, dar exista si mici interventii prin care ti se „livreaza” si griji, tensiuni, ghinioane sau certuri in viata de familie care iti pun la incercare rezistenta psihica.

Elementul principal al saptamanii este legat de intrarea planetei Marte in in zodia Leului, in dimineata de 28 august, care iti aduce exaltare si-ti scoate in cale tot felul de situatii placute sau neprevazute, dandu-ti un dinamism neobisnuit al vietii sentimentale, un clocot de idei, sentimente si senzatii – este un moment al aventurilor, al povestilor de dragoste, al deciziilor luate la cald si prin asta oarecum nechibzuite. Daca esti tanar si mai ales barbat, este o combinatie buna pentru a trai o viata afectiva, sentimentala, senzuala, sau chiar sexuala care poate sa iti aduca implinire, echilibru si nu in ultimul rand autocunoastere.

Tot Marte te poate face pofticios, la propriu: doresti sa mananci, sa bei, sa gusti din toate felurile de mancare, sa incerci tot felul de senzatii gustative si prin asta sa te simti bine, sa traiesti momente care chiar daca nu-ti aduc relaxare, iti dau desfatare. Atentie, insa, orice exces, mai ales culinar, poate sa-ti creeze probleme de sanatate…

TaurTaur (21 aprilie – 21 mai)

Noutatile din viata ta de familie, in legatura cu casa, patrimoniul si cu tot ceea ce tine de traditie, educatie, mostenire sunt pentru tine, nativ din Taur, principalele jaloane pe care astrele le-au trasat pentru aceasta saptamana. Nu intotdeauna lucrurile sunt comode si de multe ori au un caracter de urgenta.

Luna vine insa ca un balsam si strabate segmentul tau natal intre 26 si 27 august, accentuand blandetea, frumusetea, eleganta, sensibilitatea si toate trasaturile feminine. Eevident, avantajate sunt femeile.

Atentie, pe 28 august, este bine sa fii pregatit pentru a face fata unui conflict, un proces, o discutie importanta cu sotul sau sotia ori cu un grup de oameni cu care interactionezi, iar aceste aspecte vor continua si pe parcursul lunii septembrie, de aceea este bine sa nu te prinda descoperit moral si financiar.

 Cu exceptia zilei de 28 august, sanatatea ta evolueaza bine, dar sa tii seama ca pe fondul evenimentelor descrise anterior pot aparea o serie de tulburari, de enervari, dureri de cap sau probleme renale provocate de retentia apa si regimul sarii in organism. La sfarsitul saptamanii poate aparea (depinde  de harta natala) o hipersensibilitate organica ori de natura psihica, iar asta te poate determina sa reactionezi „violent” in exprimare sau, dimpotriva, sa te inchizi in tine si sa refuzi dialogul sau argumentele.

GemeniGemeni (22 mai – 21 iunie)

Cu exceptia zilei de 28 august, cand poti fi marcat de anumite griji financiare, in aceasta saptamana esti, nativ din Gemeni, sensibil, simpatic, intuitiv, imaginativ, plin de umor si talent actoricesc, ai chef de vorba si spui glume cu foarte mult haz ceea ce iti va duce pretuirea anturajului.

Este un context favorabil daca ai ceva de invatat sau ai de rezolvat o problema pedagogica, educationala, ori de sustinut un examen. Atentie insa,  pana la un punct acest context astral este favorabil si iti da energie, curaj, siguranta de sine, dar de la un punct incolo poti deveni prea indraznet sau mai putin atent la pericolele din umbra, asa ca ai face bine sa ramai vigilent, pentru ca la nevoie sa le poti sesiza si contracara prin conduita sau cu un raspuns adecvat.

Este important sa-ti pastrezi calmul, sa nu devii impulsiv, iar pe 28 august sa nu te lasi „exploatat” financiar nici pentru a-i face placere iubitului sau iubitei, nici pentru a satisface mofturile copiilor, pentru ca risti sa ai dureri de cap, la propriu. Atentie si daca detii terenuri, pamant, culturi care se cer neaparat ingrijite, valorificate, conservate! Daca trebuie sa primesti un beneficiu de pe urma exploatarii, inchirierii sau arendei acestora, este bine sa verifici, sa controlezi, sa fii prezent si sa nu lasi totul pe seama unor intermediari, pentru a nu fi victima incorectitudinii sau tendintei de furt ale altora.

RacRac (22 iunie – 21 iulie)

Pentru tine, nativ din zodia Racului, saptamana aduce in prim-plan anumite probleme personale stringente care te solicita fizic si psihic si se cer rezolvate urgent.

Este posibil sa te confrunti, mai ales in a doua parte a saptamanii, cu dusmani, conflicte, chiar situatii stupide care altereaza relatiile interumane, pe cele de familie sau cu anumite persoane cu putere de decizie din unele institutii.

Sunt vizate si relatiile matrimoniale in care conflictele sunt deja instalate din urma cu cateva saptamani si, daca pana acum au evoluat mai mult mocnit, in zilele de 30 si 31 august exista toate sansele sa apara sicane, acuzatii de tot felul sau chiar intamplari nefericite, separari ori ideea de divort.

In dimineata zilei de 28 august, Marte intra in Casa banilor si va crea premizele unor ingrijorari majore in ceea ce priveste banii, averea in general, situatia fiind conditionata si de o serie de relatii interumane sau de institutii cu care ai de-a face, fiind obligat sa solutionezi lucrurile intr-un anumit fel.

Este bine sa-ti iei masuri de precautie, pentru ca in septembrie toate aceste conflicte astrale se vor amplifica si poti trece prin chiar mai multe suferinte, poti fi marcat de o nemultumire profunda atat in plan personal cat si in plan social, profesional, iar tot acest stres iti va marca si starea de sanatate.

LeuLeu (22 iulie – 22 august)

Pentru tine, nativ din zodia Leului, inca din prima zi a saptamanii pot aparea o serie de elemente stresante in planul convingerilor personale, al constiintei sau al unor determinari care te nemultumesc. Mai ales daca esti barbat, poti fi tinta unor acuzatii, atacuri sau chemari la ordine sau poti fi somat sa-ti revizuiesti atitudinea in legatura cu viziunea ta despre cariera.

Incepand cu seara zilei de 28 august beneficiezi insa de prezenta planetei Marte in sectorul natal, pentru mai multe saptamani, ceea ce poate insemna o continuare a dezvoltarii personale ori finalizarea unor proiecte. Ai multa energie, care te motiveaza in toate demersurile, fie constructive, fie conflictuale sau care au ca intentie rezolvarea unor situatii compromise.

In planul sanatatii, zilele de 30 si 31 august sunt marcate de un potential de neplacere, de stres sau de golire energetica ce se poate asocia cu ingandurare, cu stres, cu preocupari personale sau cu o cufundare intr-un preaplin sufletesc pe care nu doresti sa-l comunici, simti dorinta de a te izola de ceilalti, de a nu vorbi, de a dormi mai mult, de a-ti recupera energia pierduta sau consumata in vacanta, in sporturi, in activitati practice, pana de curand. Este un moment in care simti nevoia sa tragi usa dupa tine sau sa nu deschizi usa nimanui, sa nu vorbeasti, sa nu te marturisesti, sa iti regasesti singur ordinea interioara.

FecioaraFecioara (23 august – 22 septembrie)

In aceasta ultima saptamana a lunii august, totul se precipita in jurul tau, nativ din Fecioara, astfel ca esti nevoit sa reactionezi si tu cu o viteza uimitoare la schimburile de idei, sa te adaptezi unor dialoguri care pun premize de viata, activitate sau parteneriat. Din pacate multe dintre oportunitati dispar pentru ca argumentele dialogului care a stat la baza lor dispar si apar alte idei…

In primele zile ale saptamanii primesti un plus de energie de la Soare, esti plin de vitalitate, este perioada ta de gratie de peste an, cand primesti toate beneficiile acestui tranzit solar. Marte vine insa cu un impuls energetic ce poate fi mai putin fericit daca esti o persoana cu probleme cardiace. Se poate produce o suprasolicitare cardiovasculara, pot aparea probleme de uzura a inimii, de oboseala, de stres, de palpitatii sau chiar de stari vizibil deteriorate a acestor functii. Este bine de aceea, mai ales daca esti o persoana mai in varsta sau chiar daca esti tanar dar stii ca ai o slabiciune cardiaca, vasculara, sa fii prudent, intelept, sa nu ignori mesajele pe care organismul ti le da in aceasta perioada.

Zilele de 30 si 31 august pot fi insa agreabile, beneficiezi de simpatie, de admiratie, de caldura sufleteasca, de sustinere morala, ceea ce poate sa reprezinte o completare sufleteasca necesara pentru a depasi momentele asociate cu stres relational.

BalantaBalanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Pentru tine, nativ din zodia Balantei, continua sa se manifeste posturile astrale care au actionat si saptamana trecuta, dar se vor activa si anumite influente care actioneaza asupra personalitatii tale si implicit, a profesiei.

Saptamana este interesanta atat din perspectiva vietii personale cat si a relatiilor publice. In unele situatii (depinde si de aspectele din tema astrala personala) te vei zbate sa iti gasesti un loc de munca, in altele sa il mentio pe cel pe care deja il ai, iar in altele sa iti imbunatatesti pozitia si castigul prin conditii de munca acceptabile, mai bine remunerate sau chiar printr-o stramutare, dar peste tot va continua sa persiste fie un blocaj, o intarziere, o nemultumire, un conflict, o lezare personala, o neintelegere a realitatii, o confuzie sau o lipsa de experienta care iti vor ingreuna misiunea sau chiar ti-o pot zadarnici.

Pe 28 august, Marte intra in Casa prietenilor si a relatiilor bazate pe simpatii, interese sau scopuri comune si aduce un dinamism special acestor relatii, facand sa existe mai multa comunicare, mai mult ajutor reciproc, mai multa intelegere, mai multa empatie si sustinere.

Benefica este si prezenta planetei Venus in semnul tau zodiacal, care favorizeaza revigorarea fizica si psihica si iti da optimismul necesar, inseninarea sau capacitatea de a privi echilibrat si detasat o serie de provocari cotidiene.

ScorpionScorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu, nativ din Scorpion, ar fi bine sa incepi sa te gandesti serios sa-ti evaluezi realizarile si neimplinirile de pana acum, ca si problemele esentiale cu care te confrunti in plan profesional, al imaginii publice, al autoritatii, functiei sau felului in care ai stiut si ai putut sa faci din profesie un atribut esential al personalitatii tale, pentru a indrepta ce se mai poate indrepta, pana la jumatatea acestei saptamani. Chiar din 28 august este posibil sa apara crize aparent iscate din senin, nemotivate sau cu motivatie ascunsa care provin de la probleme de constiinta in general sau de la tot felul de regrete si remuscari cu privire la felul in care ai trait, ai actionat, ai decis ori ai simtit la un moment dat in legatura cu anumite evenimente. De aceea simti nevoia de corectie, de intrare in normalitate. Planeta Marte va accentua neimplinirile sau te va obliga sa „platesti” erorile comise de-a lungul timpului, incepand cu 31 august.

In primele zile ale saptamanii pot aparea discrete tulburari de comportament sau de gandire, nu te poti concentra sau te simti abatut, alteori te poti enerva, esti surescitat, ai dureri de cap, insomnie, stare de stres. Alteori, pe un fond marcat de o suferinta cronica, pot aparea prin asociere sau in consecinta efecte secundare, reactii inflamatorii sau dureroase din cauza modului defectuos de circulatie a apei in organism, prin suprasolictarea aparatului renal.

SagetatorSagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Inca din prima zi a saptamanii esti favorizat de Luna, nativ din Sagetator,  pentru ca primesti energie cosmica, sugestii si impulsuri de la diferite semne zodiacale congruente cu natura ta de foc.

Marte iti vine si el in ajutor, aducandu-ti un chef nebun de a calatori, dorinta si putinta de a pleca de acasa, departe si pe termen lung, fie pentru a studia, fie sa lucrezi in strainatate sau, in anumite cazuri, pentru a fi langa familia aflata la departare sau chiar prin casatorie cu un strain. Profita de aceasta conjunctura si demareaza macar demersurile in atingerea acestor scopuri, pentru ca dupa 1 septembrie intreaga situatie personala si relationala apare intr-o alta dimensiune astrala si iti va fi mult mai dificil.

Intre 28 si 29 august, relatiile parteneriale pot fi supuse unui stres care tine mai ales de discutii, multe dintre ele sterile, inutile, discutii care creeaza false dualitati si ambiguitati. Dupa aceea, lucrurile se pot redresa.

Dar marcajul important ramane cel autoritar prin profesie si exercitarea unor atributii, iar in cazul in care chiar doresti sa pleci din tara, este bine sa valorifici acest context activ 4-5 saptamani, incepand cu 28 august, astfel incat toate demersurile, actele, aprobarile si pregatirile sa se petreaca pe acest context astral favorabil deplasarilor la distanta.

CapricornCapricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Pentru tine, cel nascut in zodia Capricornului, trebuie tinut cont ca din punct de vedere astral, exista conditiile ca trecutul sa renasca intr-un mod fabulos, sa revina in prim-plan amintiri, trairi, sensibilitati sau susceptibilitati. Aspectele sunt valabile intreaga saptamana, cu accent pe ultimele 3-4 zile, in care astrele opereaza intr-un mod mai putin fericit asupra unor probleme relationale, parteneriale, contractuale si juridice sau pot aparea complicatii in viata ta personala. Se pot deteriora relatiile cu sotul sau sotia, pot aparea probleme in legatura cu contracte, asocieri, parteneriate sau oameni cu care ai lucrat la un moment dat cu sau fara acte in regula, cu sau fara dovezi juridice.

Sanatatea iti poate fi afectata de o serie de neplaceri patrimoniale, dar cea mai importanta este componenta de atitudine, de viata, de mentalitate, de dialog si intelegere interumana, conflictele cu membrii familiei din care faci parte sunt mai grave si mai greu de trait din aceasta perspectiva astrala.

Utila si interesanta este perioada 25 – 27 august cand o serie de aspecte  mentale, intelectuale sau conceptuale se pot rezolva mai usor. Dupa 1 septembrie, astrele iti dau posibilitatea de renastere, de refacere sau macar sa te regasesti, se coaguleaza in constiinta ta o filozofie, un drum de viata pe care trebuie sa il abordeze intr-un cu totul alt fel decat cel de pana acum.

VarsatorVarsator (20 ianuarie – 18 februarie)

O serie de neplaceri iti vor da de furca in acesta saptamana, nativ din Varsator, dar cele de care trebuie sa tii cont cu prioritate in aceasta conjunctura astrala sunt legate de sanatate si de viata de familie. Te ooti confrunta si cu procese, rivalitati, sa ai de  rezolvat itele incurcate ale unor contracte de afaceri care vor genera agitatie, nervozitate, iritare, conflicte, dispute care pe termen mai lung se pot combina sau se pot reflecta negativ asupra imaginii tale publice, a statutului profesional sau a echilibrului social pe care il ai in acest moment.

Ziua de 31 August se asociaza cu numeroase nedumeriri fata de starea sanatatii tale de fiecare zi. Este vorba de o combinatie astrala care te vulnerabilizeaza din punctul de vedere al alimentatiei, al digestiei, metabolismului, functionarii stomacului si al pancreasului sau se pot crea si alte disfunctii organice ori pot aparea anumite crize dureroase care dureaza o  jumatate de ora, o ora, doua, o noapte. In perioada 28 august – 1 septembrie trebuie sa dai dovada de cumpatare, intelepciune, masura in tot ce iti poate afecta propriul organism. Daca este posibil, in aceste zile ar fi bine sa eviti si discutiile de orice fel, dar mai ales sa nu angajezi dispute, sa nu tii conferinte, sa eviti orice aparitie publica pentru ca risti sa rostesti cuvinte nepotrivite in locul nepotrivit, la momentul nepotrivit.

PestiPesti (19 februarie – 20 martie)

Pentru tine, nativ din zodia Pesti, incepand cu dimineata zilei de 28 august se contureaza un tip de activitate care poate fi retribuita sau incep discutii, apar situatii si implicari care presupun valorificarea unui talent, a unei capacitati,poate chiar si efort fizic dupa urma carora in urmatoarele cateva saptamani, sustinut de Marte, esti plin de energie, faci interventii eficiente, participi sau pui bazele unui nou tip de activitate iar viata ta cunoaste o revigorare pe toate planurile.

Pana pe 27 august insa, pozitia in care se afla planetele care te influenteaza nu reprezinta combinatia cea mai odihnitoare, asa ca ar trebui sa te abtii sa roteasti un adevar, sa ceri o explicatie sau sa discuti o realitate care nu iti convine, te deranjeaza, te enerveaza sau chiar te jigneste ori te apasa social, spiritual, sentimental sau material. Cele mai vizate sunt relatiile parteneriale directe-sotul si sotia, dar si relatiile personale prin care esti implicat in afaceri, asocieri si colaborari. Pot aparea o serie de discutii in contradictoriu, dar cel mai eficient ar fi sa acumulezi informatii, sa strangi date, documente, sa construiesti argumente care te vor ajuta atunci cand va fi necesara o explicatie finala.

Atentie, nu incerca sa tratezi aceasta stare de nemultumire cu medicamente sau cu alcool, pentru ca singurul remediu consta in schimbarea atitudinii fata de cei care te-au dezamagit. Dupa 28 august, totul se schimba…


Categorii: Horoscop, Lifestyle

Adaugati un comentariu


 

*