O noua editie a targului Rommedica si-a deschis astazi portile

La eveniment participa peste 40 de firme din Romania si din strainatate, care vor oferi publicului vizitator avizat o serie de noutati din domeniul medical.

 

rommedica (1)Astazi a inceput, la Romexpo, cea de-a 27-a editie a Targului International de medicina si farmacie Rommedica, un eveniment de traditie despre care organizatorii spun ca vine de fiecare data in sprijinul unui sistem medical performant. Targul este deschis in perioada 6-8 aprilie, putand fi vizitat intre orele 10.00 si 18.00. Pe langa expozitiile de aparatura si tehnica medicala, in program sunt incluse si o serie de alte activitati destinate cu precadere specialistilor in domeniu.

Conform anuntului facut de organizatori, la editia din acest an participa peste 40 de firme din Romania, dar si din Bulgaria, ChinaItalia si Singapore, care vor prezenta o serie de noutati in domeniul medical, oferte speciale si discounturi la toate produsele prezentate in cadrul targului si la unele servicii. Astfel, evenimentul de la Romexpo vine in intampinarea necesarului spitalelor, clinicilor si cadrelor specializate care au nevoie de aparatura, tehnici si tehnologie de ultima ora pentru a imbunatatii serviciile medicale.

 

rommedica (2)Printre noutatile care vor fi prezentate pe parcursul celor trei zile, la Rommedica, se numara dispozitivul de expandare a grefelor, utilizat in chirurgia plastica generala si destinat taierii precise a grefelor de piele, stetoscoape, termometre si tensiometre de ultima generatie si alte produse din clasele ultrasonografie, neurologie, cardiologie, anestezie regionala, endoscopie, chirurgie.

Totodata, in cadrul targului vor avea loc si conferinte, cursuri teoretice si demonstraţii practice, la care vor fi abordate subiecte de actualitate, evenimente la care sunt asteptati atat specialisti din serviciul public de sanatate, cat si din cel privat, constituind o importanta sursa de informare despre ultimele noutati in domeniul medical.

 

dentaConcomitent cu acest eveniment, la Romexpo se desfasoara, in aceeasi perioada, editia de primavara a Expozitiei internationale de produse si echipamente pentru Medicina si Tehnica Dentara – Denta. Ca si la precedentele editii, expozitia care si-a deschis astazi portile ofera publicului de profil ocazia de a afla ultimele noutati in materie de echipamente si tehnologii dezvoltate in domeniul medicinei si tehnicii dentare. Vizitatorii vor avea posibilitatea de a se informa si de a achizitiona aparatura, echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentara, la preturi speciale, oferite doar pe parcursul expozitiei.

Totodata, in cadrul Denta se vor desfasura o serie de simpozioane, conferinte, cursuri teoretice si demonstratii practice la care vor fi abordate subiecte de actualitate, privind tendintele si viitorul stomatologiei.

 


Categorii: Actual, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*