Rețeaua de sănătate Regina Maria se extinde în Maramureș

12 august 2019 | 0 comentarii |

Compania a anunțat finalizarea achiziției integrale a Clinicii Someșan din Baia Mare, ajungând astfel să fie prezentă prin locații proprii, în 19 județe.  

 

Rețeaua de sănătate „Regina Maria” anunță că își continuă expansiunea la nivel național, iar odată cu finalizarea achiziției integrale a Clinicii Someșan din Baia Mare, deține unități medicale în 19 județe din țară.Unul dintre obiectivele noastre este să asigurăm accesul la servicii medicale moderne unui număr tot mai mare de pacienți, la nivel național. Achiziția celui mai important furnizor privat de servicii medicale din Baia Mare marchează un pas important pentru noi, prin care intrăm într-un nou județ din România și ne asigurăm astfel o prezență extrem de puternică în principalele regiuni ale țării, a precizat Fady Chreih, CEO Regina Maria, citat într-un comunicat remis presei.

Anunțând intenția companiei de a dezvolta infrastructura medicală din Maramureș, Chreih mai spune că dorește să aibă alături, ca de fiecare dată „parteneri cu aceleași valori și standarde de calitate, care pun pe primul loc confortul și siguranța pacienților și calitatea actului medical, iar Clinica Someșan, care în 2018 a avut o cifră de afaceri de peste 15 milioane de lei, este un astfel de partener.

 

Dr. Alexandru Someșan

Despre serviciile medicale disponibile în cadrul ambulatoriului clinicii și al secțiilor din spital, dr. Alexandru Someșan a subliniat că acoperă specialitățile gastroenterologie, ginecologie, medicină internă, pneumologie, cardiologie, urologie, dermatologie, endocrinologie, hematologie, nefrologie, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, pediatrie, psihologie și psihiatrie, reumatologie, stomatologie și chirurgie (generală, pediatrică, plastică, toracică și vasculară). Departamentul de imagistică al centrului medical este dotat cu RMN, CT, DEXA, RX, mamograf și ecograf. Tehnologia utilizată este digitală, de mare performanță, permițând manipulări complexe ale aparatelor, cu impact direct asupra acurateței diagnosticelor.

Am pus bazele primului spital privat de anvergură din Baia Mare, sesizând necesitatea acoperirii unor servicii medicale care până atunci erau deficitare în aceasta zonă. Apoi, investind în mod constant în dotări de ultimă generație, dar și în personalul medical propriu și în colaborarea cu medici de prestigiu din diferite centre universitare, am devenit o destinatie de încredere pentru pacienții din regiune. Credem ca maramuresenii merita si au dreptul sa beneficieze de servicii medicale moderne si sigure. Tocmai de aceea, eu impreuna cu intreaga echipa vom continua sa dezvoltam clinica si sa investim in calitatea actului medical, alaturi de un partener puternic, cu experienta nationala, cum este REGINA MARIA”, a declarat Dr. Alexandru Someșan, manager general al clinicii băimărene

Fady Chreih

*Clinica Someșan a fost inaugurată în 2013 și este cel mai mare jucător privat din Baia Mare și împrejurimi. Centrul medical oferă servicii integrate, amplasate pe o suprafață construită de 3.000 metri patrați, pe șase niveluri (subsol, parter și patru etaje), având 20 cabinete în ambulatoriu, 26 paturi în regim de spitalizare de zi și continuă, laboratorul de analize medicale și departamentul de imagistică, în care lucrează peste 200 de angajați proprii și colaboratori.

*Rețeaua Regina Maria, cea mai mare companie de servicii medicale private din România, A fost fondată de medicul cardiolog Wargha Enayati, în anul 1995, sub denumirea de Centrul Medical Unirea. În 2011, prin fuziunea cu Euroclinic, a luat numele actual, sub care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de business-uri, având o prezență națională în 19 județe.

De asemenea, compania are un portofoliu de peste 500.000 de abonamente medicale, 8 spitale, 5 centre cu spitalizare de zi, 4 maternități, 10 campusuri medicale, 27 de centre de imagistică, 37 de laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem și peste 290 de policlinici partenere în țară.

 


Adaugati un comentariu


 

*