Cei mai importanți furnizori de imagistică medicală din Timișoara, preluați de rețeaua Regina Maria

29 ianuarie 2019 | 0 comentarii |

Operatorul privat de servicii medicale își consolidează astfel poziția în zona de vest a țării, în care își propune să devină lider regional.

 

Rețeaua de Sănătate Privată Regina Maria a anunțat prima achiziție din acest an, care constituie totodată un important pas către statutul de lider regional pe piața serviciilor medicale private din zona de vest a țării. Compania a achiziționat Centrele de Radioimagistica dr. Bârsășteanu și Teleșcan, care reunesc cinci unități specializate, dintre care trei funcționează în Timișoara, iar două în Lugoj și Sânnicolau Mare.

Rețeaua privată își consolidează astfel și poziția în zona de vest, noua achiziție venind în continuarea unei serii de tranzacții pe care Regina Maria le-a efectuat în a doua jumătate a anului trecut, când a preluat cinci centre medicale din ConstanțaArad, Orăștie și Cluj. Într-un comunicat de presă remis pe această temă, reprezentanții operatorului privat spun că prin această expansiune rapidă în vestul țării se urmărește obținerea statutului de lider regional de piață, în special în ceea e privește serviciile de imagistică medicală. Nu în ultimul rând, se urmărește totodată și păstrarea unui nivel înalt de expertiză medicală și de calitate a actului medical.

 

Dr. Florin Barsasteanu

Cele două centre de imagistică achiziționate recent sunt unități de referință în Timișoara, primul centru dr. Bârsășteanu fiind deschis încă din 2007 și oferind în premieră la acea vreme, posibilitatea de a transmite radiografii între medici, pentru o a doua opinie medicală. Medicul Florin Bârsășteanu, fondatorul Centrelor de Radioimagistică dr. Bârșășteanu și Teleșcan, spune că acestea „s-au născut din dorința de a oferi timișorenilor un loc în care sănătatea este prețuită așa cum se cuvine și în care pacientul se află cu adevărat în centrul tuturor activităților noastre. Am găsit în Regina Maria un partener cu valori comune, care împărtășește atât această dorință, cât și standardele de calitate și excelență care ne-au ghidat până acum. Am încredere că parteneriatul început acum va fi unul de succes, care va susține dezvoltarea centrelor și din care vor beneficia în primul rând pacienții”.

 

Fady Chreih

În prezent centrele de radioimagistică nou achiziționate de rețeaua privată au o echipă de 60 de angajați, iar cifra de afaceri înregistrată la finele anului trecut depășește 1,7 milioane de euro.

Despre noua tranzacție, Fady Chreih, managerul rețelei Regina Maria, a declarat că „expansiunea la nivel național este una dintre prioritățile Regina Maria, care se va concretiza atât prin dezvoltarea organică, cât și prin achiziții, la fel ca și până acum. Am intrat pe piața medicală din Timișoara acum mai bine de trei ani și ne bucurăm că în acest interval ne-am consolidat amprenta locală. Investițiile continue ne-au ajutat să asigurăm o acoperire completă a nevoilor medicale, iar acum, pentru prima oară în Timișoara, Regina Maria va oferi pacienților săi inclusiv servicii de imagistică”.

 


Categorii: Actual, Companii, Medici, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*