SAJ Buzau a primit in dotare doua ambulante noi

12 noiembrie 2014 | 0 comentarii |

Una dintre autospeciale va fi repartizata substatiei de la Mihailesti, iar cealalta va deservi statia centrala de la Buzau.

 

ambulantaDoua dintre ambulantele pe care ministrul Banicioiu le-a dat oficial in folosinta la finele saptamanii trecute, in cadrul unei festivitati cu iz electoral, au ajuns zilele acestea si la Buzau, Serviciul de Ambulanta Judetean fiind unul din cele 22 de servicii caruia i-au fost repartizate noile autospeciale. Acestea au intrat deja in dotarea SAJ Buzau care si-a imbogatit astfel parcul auto cu doua autospeciale noi, numarul ambulantelor existente la nivelul intregului judet ajungand astfel la 43. Cele doua ambulante noi, marca Citroen Jumper sunt de tip B2, pentru asistent si ambulantier, iar conducerea SAJ Buzau a decis ca una dintre ele sa fie repartizata substatiei de la Mihailesti iar cealalta sa ramana la dispozitia statiei centrale din Buzau. Bineinteles, pentru conducerea si angajatii din cadrul SAJ Buzau, dotarea cu cele doua ambulante noi reprezinta un lucru pozitiv, acestia spunand ca orice initiativa ce vizeaza innoirea sau extinderea parcului auto este oricand bine venita.

 

Rodica Corneci

Rodica Corneci

Cum spuneam, la nivelul celor 8 substatii ale SAJ Buzau, exista in prezent 43 de ambulante, cele mai vechi dintre autospeciale fiind din anul 2008. Cu toate ca acestea au adunat peste 600.000 de kilometri fiecare, inca mai pot fi exploatate, purtatorul de cuvand ala SAJ, Rodica Corneci, declarand ca parcul auto corespunde la acest moment nevoilor existente la nivelul judetului si ca in viitorul apropiat vor fi primite si alte autospeciale noi care le vor inlocui treptat pe cele care au acumulat deja peste 6-7 sute de mii de kilometri.

Acelasi lucru l-a precizat recent si secretarul de stat Raed Arafat, care a declarat la finele saptamanii trecute ca „masinile care s-au cumparat in 2007-2008 deja au ajuns la sute de mii de kilometri, majoritatea nu mai pot sa fie masini de prima linie, motiv pentru care noi, in fiecare an, incercam sa inlocuim o parte din aceste masini, ca sa ramana in parcul auto al Ambulantei si al SMURD un lot masini mai noi. Asta este una din aceste transe si acest program va continua”.


Categorii: Actual, Ambulanta, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*