Sanatate, gratie si eleganta pe ringul de dans

Dupa ce si-au adjudecat o salba bogata de medalii stralucitoare si locuri pe podiumurile concursurilor lunii aprilie, sportivii Clubului de Dans sportiv Imperial au intrat in competitiile din mai, la „Cupa Brasov”.

 

Dans sportiv Imperial BuzauAstazi si maine, dansatorii sportivi ai Clubului Imperial din Buzau se intrec in prima competitie a lunii mai, la Brasov. Asa cum au dovedit in multiplele competitii nationale si internationale la care au participat, buzoienii incearca sa demonstreze, si in competitia care se desfasoara in orasul de la Poalele Tampei, ca sunt sanatosi, frumosi, gratiosi si mai ales ambitiosi si bine pregatiti, sperand la un loc pe podium.

 „Pentru sportivii Imperial, luna aprilie a insemnat in primul rand multa munca in salile de antrenamente, incununata in cele trei competitii la care au participat cu majoritatea locurilor in finale si pe podium, o foarte buna reprezentare a dansului sportiv buzoian la nivel national si international. Prima participare din luna aprilie a fost la noi acasa, la prima editie „Cupa Buzau”, organizata de cluburile Imperial Buzau si Iasi, avand ca partener principal Consiliul Judetean Buzau. O prima editie reusita din toate punctele de vedere, pentru care multumim tuturor celor care au facut posibil ca acest eveniment sa fie unul reusit –  fapt care ne duce cu gandul la editia urmatoare”, a precizat Mihaela Ion, presedinte Imperial Buzau.

Cinci locuri I, patru locuri II, cinci locuri III, trei locuri IV,  doua locuri VI, un loc VII si un loc XI au fost rezultatele pe care dansatorii sportivi ai Imperial le-au obtinut in urma miscarilor energice, pe ritmuri antrenante, a gratiei si elegantei valsului, dar mai ales a atitudinii si trairilor exprimate prin dans si a bucuriei de a dansa transmise publicului prezent la evenimentul din Buzau. Alvaro Balu si Raisa Cristea, Vladimir Stefan si Alessia Cristea, Bianca Panait, Daria Moise si Alexia Catargiu au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului.

 

Imperial dansMiscarea, gratia, eleganta perseverenta au fost valorificate din plin, de dansatorii sportivi buzoieni si in weekendul 22–23 aprilie, la Bucuresti, unde s-a desfasurat competitia Dance All Stars – WDSF Open. Perechile Imperial Buzau s-au remarcat la toate competitiile la care au participat si au primit aplauze si aprecieri, atat din partea juriului cat si al publicului. Au reusit, ca de obicei, sa emane sanatate si eleganta prin toti porii, asa ca rasplata a fost pe masura seriozitatii si efortului depus la antrenamentele care i-au adus la performanta. Asa se explica faptul ca si la aceasta competitie, Robert Iconaru si Alexandra Zahiu au fost medaliati cu aur si argint in finala categoriei „Debutanti 12 /15 ani cha – cha si vals lent”, Alexia Catargiu si-a adjudecat medalia de aur la competitia de „Fete solo” ( la aceeasi categorie, Bianca Panait s-a clasat pe locul 4, iar Daria Moise, pe locul 11 in semifinale). Raul Balu si Delia Larisa Manaila au obtinut medalie de argint si bronz in finala categoriei „Debutanti 10 /11 ani cha-cha si vals lent”, iar la categoria „Debutanti 8 / 9 ani cha – cha si vals lent”, locurile 2 si 4 in finale au fost ocupate de Andi Miu si Eliza Burada, in timp ce Andrei Banica si Andrada Chiriazi s-au clasat pe locurile 6 si 5. Alin Ion si Dana Vasile a ocupat locul 24 WDSF Open Latino Adult, iar Alexandru Popescu si Bianca Petrache – locul 19 WDSF Open Standard Adult.

 

micii dansatoriZiua Internationala a dansului a fost sarbatorita de dansatorii sportivi buzoieni, pe 29 aprilie, cum altfel, decat prin dans si cu rezultate remarcabile, pe ringul competitiei internationale – Bacau Dance Open 2017. Alexia Catargiu a fost medaliata cu aur la aceasta competitie, Andi Miu si Eliza Burada, Raul Balu si Delia Larisa Manaila, Andi Miu si Eliza Burada si Vlad Gales si Yasmina Holban au fost rasplatiti cu medalii de argint, iar Andrei Banica si Andrada Chiriazi, Alvaro Balu si Raisa Cristea, Robert Iconaru si Alexandra Zahiu, Bianca Panait, Miruna Corbu si-au adjudecat medalii de bronz ca categoriile de dans la care au concurat.  Si ceilalti participanti ai echipei buzoiene s-au calificat pe locuri fruntase (4,5,6), Alin Ion si Dana Vasile terminand finala cu locul 5 la Rising Stars Latin si locul 14 la WDSF Adult Latin iar Alexandru Popescu si Bianca Petrache – finala cu locul 4 la Rising Stars Standard si semifinalisti cu locul 11 la WDSF Adult Standard.

Intreaga echipa Imperial – antrenori principali Georgiana si Adrian Ciutoiu, instructori Dana Vasile, Alin Ion, Bianca Petrache, Alexandru Popescu, Alexei Melenti, sportivi si parinti – merita din plin aprecieri si felicitari pentru evolutia, progresul si reusitele sportivilor, insotite de fiecare data de multe emotii, bucurii si trairi intense”, a punctat Mihaela Ion.

 

 


Adaugati un comentariu


 

*