Spitalul Municipal Rm. Sarat are un nou director medical

9 mai 2012 | 0 comentarii |

Medicul Felicia Vasile este, incepand cu saptamana aceasta, moul director medical al Spitalului Municipal din Ramnicu Sarat.  Numirea dr. Vasile in aceasta functie a fost decisa de Consiliul de Administratie al unitatii medicale, dupa ce a expirat termenul de 45 de zile de la demisia fostului director medical, dr. Paul Eugen Ranja, medic internist, care a demisionat in urma cu o luna si jumatate pe motiv ca „noile cerinte ale functiei sunt atat de numeroase incat nu mai am timp sa profesez”, dupa cum a declarat acesta pentru SanatateaBuzoiana .

Dr. Paul Ranja si-a depus demisia din functia de director medical al Spitalului din Rm. Sarat  la data de 23 martie, invocand „motive personale”. Dupa mai multe rude de dicutii si negocieri privind gestul sau, atat conducerea spitalului, cat si Consiliul de Administratie, respectiv conducerea primariei, in subordinea admninistrativa a careia se afla unitatea medicala, au acceptat, cu conditia ca dr. Ranja sa continue sa-si indeplineasca atributiunile inca 45 de zile, in perioada de preaviz. Acest termen a expirat pe 5 mai, astfel ca a fost desemnat un nou director medical.

Dr. Felicia Vasile este medic primar geriatrie-gerontologie si-si desfasoara activitatea in cadrul Compartimentului de specialitate al Spitalului Rm. Sarat din 1995. Isi doreste sa continue proiectele pe care unitatea medicala le are in derulare, dar si sa abordeze „noi provocari, mai ales in actiunile de preventie si depistare precoce a diferitelor boli cu care populatia se confrunta, astfel incat sa putem interveni la timp si sa le tratam cu responsabilitate, pentru a contribui la cresterea calitatii vietii bolnavilor si a eficientiza activitatea medicilor din Spitalul ramnicean”.

Managerul spitalului, jr. Adrian Danielescu, apreciaza ca „dr. Vasile este persoana potrivita pentru aceasta functie si pentru a face parte din echipa manageriala. Are in avantajul sau tineretea, dinamismul dar si implicarea de care a dat dovada si pana acum, sprijinindu-ne in proiectele pe care le-am derulat sau le avem in desfasurare. Are o buna colaborare cu cveilalti medici, dar stie sa-si impuna punctul de vedere atunci cand considera ca este necesar, ceea ce ne face sa credem ca va fi un director medical eficient”.

Dr. Felicia Vasile este casatorita si are doi copii. Sotul acesteia este ofiter inginer, la Inspectoratul General de Aviatie al Ministerului de Interne.

 


Categorii: Actual, Eveniment

Adaugati un comentariu


 

*