Barack Obama, Moș Crăciun pentru copiii unui spital din Washington

22 decembrie 2018 | 0 comentarii |

Fostul președinte american, costumat în Moș Crăciun, a cântat colinde împreună cu copiii, părinții  și medicii care se aflau în spital, iar micilor pacienți le-a dăruit cadouri și îmbrățișări.

 

Fostul președinte american Barack Obama a renunțat la costum și cravată pentru o zi și s-a costumat în Moș Crăciun, pentru a vizita copiii internați înChildren’s National Hospital” din Washington și a le aduce puțină bucurie micilor pacienți.

Obama a fost întâmpinat de personalul spitalului atunci când a ajuns cântând „We Wish You A Merry Christmas”, iar mulțimea de doctori, asistente, părinți și copii a început să aplaude și să țipe de bucurie, cântând apoi, cu toții colinde de Crăciun. Vreau să vă mulțumesc, pentru că am avut ocazia să vorbim cu o parte dintre minunații copii și familiile lor. Într-o perioadă în care este evident greu de îndurat pentru voi, ca tată a doi copii, îmi pot numai imagina prin ce treceți. Într-o astfel de situație, să ai alături asistente și medici, personal specializat care să aibă grijă de ei, să-i asculte, să fie alături de ei și să-i țină de mână… este cel mai important, a spus fostul președinte, considerând că acesta este un moment mininat pentru a ne aminti ce înseamnă spiritul Crăciunului.

 

Cu jovialitatea-i cunoscută, Barak Obama a împărțit, cu dărnicie, zâmbete, cadouri și îmbrățișări. O fetiță imobilizată la pat a plâns, chiar, de bucurie, atunci când fostul președinte a intrat în camera ei de spital. Când fostul președinte a început să cânte și să danseze pentru ea, micuța l-a privit mai întâi șocată, iar când a luat-o în brațe, a început să plângă de-a binelea. Se pare că îmbrățișarea a avut însă efect benefic, pentru că ulterior a vrut să facă și un selfie cu fostul președinte, care i-a readus zâmbetul pe buze și i-a redat speranța că se va face bine. Probabil că acest moment îi va rămâne în amintire și o va marca toată viața.

 „Crăciun fericit și sărbători fericite minunaților copii, familiilor și personalului de la Children’s Hospital. Și mulțumesc pentru ocazia amuzantă de a-i ține loc Moșului, a scris ulterior, Barack Obama, pe contul său de Twitter.

Sursă foto: captură video de pe You-Tube, unde filmulețul evenimentului poate fi urmărit de cei care doresc: https://www.youtube.com/watch?v=MV0vLcY652c

 

 

 

 


Adaugati un comentariu


 

*