Daruri de Crăciun, de la Consiliul Județean, pentru copiii din Pogoanele

13 decembrie 2017 | 0 comentarii |

Cei peste 300 de copilași prezenți la eveniment au oferit, la rândul lor, un spectacol plin de sănătate, voie bună și speranță într-o lume mai bună.

 

Moș Crăciun cel darnic și bun și-a făcut un aliat de nădejde din reprezentanții Consiliului Județean Buzău.  Așa cum a promis președintele Petre Emanoil Neagu, la ultima ședintă a Consiliului Județean, anul acesta, evenimente dedicate Craciunului vor avea loc nu numai în municipiul reședința de județ, ci și în diferite localități unde bucuria Sărbătorilor va fi împărtășită cu localnicii.

Astăzi, Moșul și-a trimis ajutoarele la Pogoanele. Aici, peste 300 de copii îmbrăcați în straie de sărbătoare, însoțiți de părinți, bunici și autoritățile locale i-au întâmpinat cu bucurie pe emisarii Moșului, în sala de sport din localitate unde, în timpul anului, ei își consumă energia și își fortifică organismul, pentru a fi sănătoși.

Plini de voioșia specifică vârstei, micuții au fost siguri că, pentru că au fost cuminți, au învățat bine și i-au ascultat pe părinți și pe dascălii care-i învață să devină oameni responsabili, onești și pregătiți pentru viață vor fi răsplătiți pe măsură. Copiii știu că luna decembrie este luna cadourilor, așa că le-au oferit oaspeților, veniți cu daruri, un spectacol artistic din care nu au lipsit poeziile, colindele tradiționale și urările de sănătate și belșug.

 

Pe lângă aplauzele binemeritate, cei peste 300 de copilași au primit cadouri dulci din partea președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, pe care Moșul l-a împuternicit să-l reprezinte.

Bineînțeles, copiii au avut ocazia să-i spună „trimisului” Moșului ce-și doresc să le lase acesta, sub brad, în noaptea de Crăciun, să-i promită că pe viitor vor fi și mai cuminți și mai buni, așa cum își doresc să fie toți oamenii din această lume, în care să nu mai fie sărăcie, boală sau copii care nu știu ce înseamnă iubirea, bucuria și speranța.

Cu toții așteptăm cu drag, cu încredere și cu speranță sărbătorile de iarnă, dar copiii sunt întotdeauna cei mai răsfățați în această perioaă. Cei mici din orașul Pogoanele au primit cadouri și ne-au încântat cu frumoasele colinde românești!”, a spus președintele Neagu care i-a felicitat pe copii și le-a urat tuturor locuitorilor acestui orășel să aibă parte de Sărbători fericite și de un An Nou cu încărcate cu sănătate, liniște sufletească și mai prosper decât toți cei care au trecut.

Pe copii i-a invitat să-l cunoască pe Moș Crăciun, personal, la sfârșitul săptămânii viitoare, când îndragitul bătrânel va fi prezent în Buzău, la evenimentul organizat de administrația județeană  în curtea Muzeului Județean.

 

GALERIE FOTO:


Adaugati un comentariu


 

*