Petre Neagu, ajutorul lui Moș Nicolae pentru aproape 2.000 de copii

7 decembrie 2017 | 0 comentarii |

 

Aproape 2.000 de copii au primit, miercuri, daruri de la președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, care și anul acesta a fost ajutorul lui Moș Nicolae, oferindu-le copiilor cuminți daruri dulci, iar celor cu probleme de sănătate, o vorbă bună, o mângâiere și promisiunea că le va fi alături ori de câte ori vor avea nevoie de ajutor.

Tot cu sprijinul Consiliului Județean, aproximativ 1.000 de copii au participat, pe durata întregii zile, la Festivalul-concurs „E vremea colindelor”, organizat de Școala Gimnazială „Ion Creangă”, împreună cu Grădinița cu Program Prelungit nr. 10, care au oferit copiilor și părinților prezenți, un spectacol minunat, prin care s-a dat, practic, deschiderea sezonului Sărbătorilor de Iarnă.

Festivalul a fost structurat pe două secțiuni, respectiv, preșcolari și școlari din ciclul primar, iar pe scena Teatrului George Ciprian s-au întrecut aproximativ 1000 de copii care au cântat, au dansat sau au fost actori în scenete de teatru.

 

La finalul spectacolului-concurs, fiecare participant a primit medalii si cupe, iar fiecărui copil aflat în sală, fie ca participant la festival, fie ca spectator, președintele Consiliului Județean i-a oferit și câte un cadou dulce. Mai mult, apreciind curajul cu care copiii cu probleme de sănătate depășesc problemele cu vcare se confruntă, președintele Consiliului Județean le-a oferit acestora câte o vorbă bună, o mângâiere și le-a promis că le va fi alături ori de câte ori vor avea nevoie de sprijin din partea autorităților sau pentru a depăși obstacolele cu care se vor confrunta.

Moș Nicolae a venit și pentru alte câteva sute de copii din județ, care au venit la Sala Mare a CJ pentru a viziona piesa de teatru „Povești din atelierul lui Moș Crăciun”, iar la final au primit și ei, din partea președintelui CJ, cutii cu dulciuri.

GALERIE FOTO:

 


Adaugati un comentariu


 

*