Mic dejun cu Moș Crăciun

19 decembrie 2017 | 0 comentarii |

Aproape 60 de copilași de la Școala generală nr. 11 din municipiul Buzău și de la Balta Albă s-au bucurat împreună cu Moș Crăciun și i-au cântat colinde, pentru a-i mulțumi.

 

Fiecare copil, când așteaptă ca Moș Crăciun să le aducă ceea ce-și doresc, îi lasă celui mai iubit bătânel din câți există, lângă brad, dulciuri și o cană cu lapte, ca să-i mulțumească. Moșul primește cu drag dejunul copilașilor, dar rar s-a văzut ca el să servească micul dejun împreună cu cei mici.

Ei bine, la Buzău, datorită mijlocirii președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, care nu mai este un secret pentru nimeni, este unul dintre cei mai active spiriduși ai Moșului, a făcut astăzi să se întâmple minunea ca aproape 60 de copilași să aibă ocazia unică de a lua micul dejun împreună cu Moș Crăciun, în decorul feeric al Teatrului „George Ciprian”.

Bucuria copiilor a fost, bineînțeles, una fără margini. Copilașii de la grădiniță și din clasele primare din comuna Balta Albă și de la Școala generală nr. 11 din Buzău i-au spus Moșului că au fost cuminți și ce și-ar dori să primească sub brad. Iar pentru că a luat micul dejun împreună cu ei, l-au colindat din toată inima și i-au spus poezii, mulțumindu-i în acest fel pentru bucuria ce le-a fost oferită și pentru a-l convinge că merită ce-și doresc.

 

Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, a stat și el cu Moșul la micul dejun, alături de copilași, le-a ascultat dorințele, colindele și poeziile și i-a îndemnat să fie la fel de cuminți, urându-le un an bun, cu sănătate și belșug. „O zi începută frumos, alături de Moș Crăciun și copilașii de la Balta Albă și de la Școala 11. Bucuria de pe fețele celor mici și lumina din ochii lor sunt cele mai prețioase daruri pentru noi, cei mari”, a spus Neagu, după întâlnirea cu copilașii.

Aseară, el a fost ajutorul Moșului pentru aproximativ 400 de copii din Râmnicu Sărat, cu care s-a întâlnit la Casa de Cultură „Florica Cristoforeanu”.

Micuții râmniceni s-au întrecut în a-i oferi mesagerului Moșului și celorlalți reprezentanți ai Consiliului Județean, ai administrației locale și părinților care i-au însoțit, un spectacol din care nu au lipsit colindele și urările de sărbători. Timp de câteva ore, magia Crăciunului a plutit în sala de spectacole, iar micii artiști au fost răsplătiți cu aplauze și cu daruri dulci din partea Moșului.


Adaugati un comentariu


 

*