Brad împodobit, foc de artificii și daruri dulci pentru copiii cuminți

6 decembrie 2018 | 0 comentarii |

În stațiunea Sărata Monteoru s-a aprins iluminatul festiv, iar zeci de copii au primit cadouri din partea președintelui Consiliului Județean Buzău, care și anul acesta a fost emisarul lui Moș Nicolae.

 

Seară magică în ajun de Moș Nicolae, pentru zeci de copii, dar și pentru toți locuitorii din Sărata Monteoru și din împrejurimi. Dacă pentru locuitorii municipiului Buzău, magia Sărbătorilor de Iarnă a debutat încă de la 1 decembrie, de Ziua Națională, iată că, așa cum au promis, autoritățile județene, împreună cu cele locale, au adus atmosfera de sărbătoare și în stațiunea Sărata Monteoru, unde au aprins ghirlandele de lumini care împodobesc bradul ce domină centrul stațiunii, vestind apropierea Crăciunului și Anului Nou.

După ce mii de beculețe s-au aprins în bradul înalt de șapte metri și în toată stațiunea, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, le-a oferit copiilor daruri dulci, în numele lui Moș Nicolae, prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Sărata Monteoru. Și le-a promis că dacă vor fi cuminți, îl roagă și pe Moș Crăciun să-i viziteze, încărcat de daruri.

 

Sărbătorile sunt pentru noi toți, prilej de bucurie, de apropiere de oameni, de a fi împreună cu cei dragi, de a conștientiza că tot ce avem mai de preț sunt copiii. Le doresc tuturor sănătate și îmi doresc să facem tot ce putem pentru a-i ține aproape, pentru a-i ajuta să crească frumos, pentru ca la rândul lor să ne fie aproape, să ducă mai departe tradițiile și să contribuie la dezvoltarea societății de mâine”, a declarat președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, urându-le tuturor „Sărbători fericite!”, iar celor care-și sărbătoresc ziua numelui de Sfântul Nicolae, un căduros „La mulți ani!”.

Copiii și-au exprimat mulțumirea cum au știu ei mai bine, printr-un program de colinde, care au umplut stațiunea de speranță și bucurie.

Iar pentru ca debutul Sărbătorilor de iarnă să fie cu adevărat magic, cerul a fost brăzdat de un la fel de magic spectacol de focuri de artificii…

 

Astazi, la Consiliul Judetean, Mos Nicolae i-a așteptat pe cei mici cu cadouri, dar și cu un spectacol de teatru cu baloane de săpun, pesa „Fetița cu chibrituri” fiind reinterpretată spre bucuria celor mici. Ca în fiecare an, președintele Petre Emanoil Neagu, împreună cu  câțiva angajați ai Consiliului Județean, au fost ajutoarele lui Moș Nicolae și au împărțit daruri câtorva sute de copii din ciclul primar.

La multi ani tuturor sărbătoriților de astăzi! Sfântul Ierarh Nicolae să vă aducă sănătate, bucurii și momente de neuitat alături de persoanele dragi!”, le-a urat președintele CJ, Petre Emanoil Neagu, celor mici și mari, deopotrivă…

 


Adaugati un comentariu


 

*