Un fost medic militar din Buzau si-a pus capat zilelor

In aceasta dimineata, barbatul, in varsta de 53 de ani, s-a aruncat in gol de pe un bloc de pe Bulevardul Nicolae Balcescu din municipiu.

 

ambulanta sinucidereZiua de astazi a inceput cu o tragedie, petrecuta pe Bulevardul Nicolae Balcescu, din Buzau, unde un barbat in varsta de 53 de ani, fost medic militar generalist, a hotarat sa isi puna capat zilelor, aruncandu-se in gol de pe un bloc turn.

Dupa cum au stabilit ulterior politistii sositi la fata locului, la scurt timp dupa petrecerea incidentului, victima se numeste Iulian Costiuc (fiul unui renumit profesor buzoian) si, pana in urma cu cativa ani profesase ca medic militar. Dupa cum spun cunoscutii, acesta a profesat o perioada in cadrul Scolii de Aviatie de la Boboc, dupa care s-a mutat cu serviciul la Balotesti. In urma cu doi sau trei ani a iesit la pensie si a revenit la Buzau, unde isi avea domiciliul.

Se pare ca decesul brusc al sotiei sale, fosta profesoara, petrecut in urma cu cativa ani, chiar in perioada Sarbatorilor  de Craciun, l-a afectat puternic pe fostul medic militar, care a inceput de atunci sa aiba o atitudine usor bizara, dar nimeni nu a banuit ca ar putea ajunge la suicid.

 

ambulanta sinucidere2Cel mai probabil, pe fondul depresiei care l-a macinat in tot acest timp, accentuata probabil si de canicula si, posibil, fara sa beneficieze de ajutorul unui medic psihiatru sau al unui psiholog care sa-l ajute sa depaseasca durerea pierderii sotiei, barbatul a decis sa isi puna capat zilelor, in aceasta dimineata.

A mers pe Bulevardul Nicolae Balcescu si s-a urcat pe unul din blocurile turn din zona, fara a da cuiva de banuit si fara ca cineva sa apuce sa il impiedice sa recurga la gestul fatal. S-a aruncat in gol, la primele ore ale diminetii, iar impactul puternic cu caldaramul i-a provocat numeroase leziuni interne si fracturi.

Martorii care au asistat la cumplita scena au sunat imediat la 112, iar la fata locului a ajuns in cel mai scurt timp un echipaj de la Ambulanta, care a inceput imediat menevrele de resuscitare.

 

Ambulanta BuzauTimp de 20 de minute au incercat medicii de la Ambulanta sa il readuca la viata pe medicul militar, insa in cele din urma s-au vazut nevoiti sa se declare neputinciosi si sa constate decesul.

Anchetatorii nu au niciun dubiu ca a fost vorba despre un gest premeditat al victimei, mai ales ca in buzunarele sale au gasit doua bilete de adio pe care barbatul le adresase fiului si mamei sale. In acestea erau trecute si numerele de telefon la care rudele respective sa poata fi contactate, pentru a li se aduce la cunostinta cumplita veste.

 


Categorii: Actual, Ambulanta, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*