Zâmbete în familie

13 septembrie 2020 | 0 comentarii |

Ce poate fi mai frumos decât să-ți petrecei timp de calitate cu familia? Dar, prinși de agitația zilnică și de vâtoarea evenimentelor și captivi ai mijloacelor electronice de comunicare uităm adesea că petrecerea unui timp de calitate în familie înseamnă interacțiune și consolidează legăturile, ajută la crearea şi construirea împreună de lucuri şi emoţii.

Momentul în care facem ceva împreună sfătuindu-ne, facând strategii, discutând și colaborând poate face mai mult decât ne imaginăm, iar weekend-ul este ideal pentru a face lucruri împreună și, bineînțeles, să glumim…

 

Auzim frecvent de „regulile” impuse de femei. Iată şi regulile văzute de bărbaţi. A se observa că… toate regulile sunt numerotate cu „1“, cu un scop.

1. Sânii sunt făcuţi să te uiţi la ei, ceea ce şi fac. Nu încerca să schimbi asta.

1. Învaţă să foloseşti scaunul de la toaletă. Eşti deja fată mare. Dacă-l vezi ridicat, coboară-l. Nouă ne trebuie ridicat, vouă coborât. Nu cred că m-ai auzit plângându-mă că l-ai lăsat coborât.

1. Sâmbătă sunt sporturi. Este ca luna plină sau fluxul şi refluxul. Aşa trebuie să rămână!

1. A face shopping NU este un sport. Şi nu voi gândi altfel niciodată.

1. Ai îndeajuns de multe haine.

1. Ai prea mulţi pantofi…

1. Când trebuie să mergem undeva, absolut tot ce porţi îţi vine bine, pe bune.

1. A plânge este şantaj.

1. Cere doar ce doreşti, să fim bine înţeleşi: aluziile subtile nu funcţionează, aluziile puternice nu funcţionează, aluziile directe nu funcţionează. Spune-mi şi gata!

1. „Da” şi „Nu” sunt răspunsuri perfect acceptabile la orice întrebare.

1. Vino cu o problemă doar dacă doreşti ajutor pentru rezolvare. Asta este ceea ce pot face. Simpatia este menirea prietenelor tale.

1. O durere de cap care dureaza de 17 luni este o problemă. Mergi la doctor!

1. Orice am spus cu 6 luni în urmă nu este acceptat într-o ceartă. De fapt, toate comentariile devin nule şi neavenite după 7 zile.

1. Dacă am spus ceva, poate fi interpretat în două moduri. Dacă unul ar putea să te supere sau să te enerveze, consideră că am gândit în celălalt mod.

1. Poţi, fie să mă rogi să fac ceva, fie să-mi spui modul în care vrei să fie făcut. Nu ambele! Dacă deja ştii cum trebuie făcut, mai bine fă-l!

1. Când se poate, te rog să-mi spui orice ai de spus în timpul pauzelor publicitare.

1. Christofor Columb nu a avut nevoie de indicaţii, dar nici eu.

1. Toţi bărbaţii văd doar în 16 culori, aşa cum sunt setările Windows. Piersica, de exemplu, este un fruct, nu o culoare. Habar n-am ce înseamna „mov”.

1. Dacă mă mănâncă, mă voi scărpina. Voi face aşa întotdeauna.

1. Dacă întreb ce este în neregulă şi spui „nimic”, voi acţiona ca şi când nimic nu este în neregulă. Ştiu că minţi, dar nu merită să ne ciorovăim.

1. Dacă pui o întrebare la care nu doreşti un răspuns, aşteaptă-te la un răspuns pe care nu ţi-ai fi dorit să-l auzi.

1. Nu mă întreba ce părere am despre anumite lucruri decât dacă eşti pregătită să vorbim despre anumite lucruri ca: sex, sport sau maşini.

1. Dacă te gândeşti că eşti grasă, poate aşa este. Nu mă mai întreba.

1. Eu sunt în formă. Rotundul este o formă…

 

*Aceasta este o rubrică de bancuri / umor / pamflet și va fi tratată ca atare. 

 


Adaugati un comentariu


 

*