60 de concurenti s-au batut sa fie infirmier sau ingrijitoare in SJU Buzau, dar numai 20 vor primi un post

Este vorba de probele de interviu pentru ocuparea posturilor de infirmiere debutante, ingrijitoare si agent DDD. Maine, dupa expirarea perioadei de contestatie se vor cunoaste rezultatele finale si clasificarea candidatilor care vor fi angajati pe posturile pentru care au concurat. 

 

infirmieraIn cursul zilei de azi s-au afisat si rezultatele probelor de interviu sustinute ieri de candidatii care au concurat pentru posturile de infirmiere debutante, ingrijitoare si agent DDD, acestea fiind ultimele rezultate care mai ramasesera de anuntat din seria de concursuri organizate la sfarsitul lunii trecute.

La interviu au participat doar candidatii care au obtinut cel putin 50 de puncte la proba scrisa, cea mai mare concurenta fiind pentru posturile de infirmiera debutanta.

In urma sesiunii anterioare de concurs, din luna februarie, ramasesera vacante doar doua locuri, iar in urma probei scrise fusesera declarate admise 10 candidate, concurenta fiind, prin urmare, de 5 pe un loc. Una dintre candidate, nu s-a mai prezentat, asa ca doar noua dintre concurente au sustinut interviul. Doua dintre acestea au fost respinse, fiind notate cu mai putin de 50 de puncte. De remarcat decalajul destul de mare intre Petruta Voicu, cea care a obtinut cel mai mare punctaj la interviu, 90 de puncte si urmatorul clasat, Andrei Pricope, notat cu 77,50 de puncte. In cazul Petrutei Voicu, care s-a clasat prima si la proba scrisa, cu 72 de puncte, o eventuala contestatie nu va putea schimba nimic, astfel ca aceasta poate fi sigura ca va ocupa unul dintre cele doua posturi. Urmatorul clasat, Andrei Pricope, a fost al noualea pe lista la proba scrisa, cu 54 de puncte, media sa fiind de 65,75 de puncte si trebuind sa astepte rezolvarea eventualelor contestatii pentru a fi sigur ca va fi ocupantul celui de-al doilea post.

 

ingrijitoare spitalDaca la infirmiere debutante a fost cea mai mare concurenta la interviu, in cazul posturilor de ingrijitoare putem vorbi de cel mai mare numar de candidati. Pentru cele 18 posturi vacante s-au calificat la proba de interviu 52 de candidate. Dintre acestea, 50 s-au prezentat la cea de-a doua proba, insa doar 39 au reusit sa obtina punctaj de promovare, 11 fiind respinse. Cel mai slab punctaj cu care s-a picat a fost 25, in timp ce primul sub linie” a fost notat cu 42,50 de puncte. Nu mai putin de 16 candidati au trecul la limita proba de interviu, cu 50 de puncte, in timp ce punctajul cel mai bun l-a obtinut Vetuta Mazilu, notata cu 75 de puncte, la proba scrisa aceasta clasandu-se insa abia pe locul 35, cu 56 de puncte. Rezultatele complete ale probei interviu pentru posturile de ingrijitoare pot fi gasite aici.

In ceea ce priveste postul de agent DDD scos la concurs, toti cei trei candidati calificati la proba scrisa s-au prezentat si la interviu, doi dintre ei fiind notati cu 75 de puncte iar cel de-al treilea cu 86,25. In cazul acestora, castigatorul concursului va putea fi cunoscut cu exactitate dupa rezolvarea contestatiilor care pot fi depuse pana maine la ora 12.00.

 


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Comentarii (1)

  1. Camelia Mirica spune:

    Nu sa examinat corect la proba orala. Mie dupa ce mi a pus intrebarea a intrebato pe colega din dreapta doamna presedinta daca a inteles intrebarea.

Adaugati un comentariu


 

*