SJU Buzau angajeaza un fizician medical pentru Laboratorul de Radiologie si Imagistica

Astazi a inceput perioada de inscriere a candidatilor, iar examenul pentru ocuparea postului va incepe in data de 30 mai.

 

spitalul judetean buzauDupa sustinerea examenelor pentru posturile de asistenti, infirmiere, moase, ingrijitoare si brancardieri, Spitalul Judetean Buzau a anuntat, astazi, scoaterea la concurs a unui post de fizician medical, pentru Laboratorul de Radiologie si Imagistica. Modernizarea Sectiei de Radiologie si dotarea cu apartura de ultima generatie impune si existenta unor specialisti care sa stie sa tina evidenta activitatii, substantelor si fiselor care rezulta din activitatea acestor aparate, astfel ca postul, care era vacant de multa vreme a fost scos la concurs de conducerea unitatii medicale.

Inscrierea candidatilor a inceput chiar de astazi, din momentul publicarii anuntului de angajare, cei interesati putandu-si depune dosarele pana pe data de 19 mai, la ora 12.00.

Candidatii trebuie sa detina diploma de licenta in fizica medicala, sa aiba minim un an vechime ca fizician medical debutant, sa stie sa opereze in Word si Excel si sa detina permis de exercitare in domeniul nuclear nivelul 2, eliberat de CNCAN.

Dosarul de candidat trebuie depus pana la data limita la Serviciul de Resurse Umane din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, iar inscrierea la concurs se face contra unei taxe de 50 de lei. Detalii complete despre documentele necesare la dosar si conditiile generale pentru participarea la concurs pot fi gasite aici.

 

aparat radiologieConcursul se va desfasura in trei etape, constand in selectia dosarelor, proba scrisa si interviu. Proba scrisa consta in redactarea unei lucrari sau in rezolvarea unor teste – grila, care se stabilesc pe baza bibliografiei si, dupa caz, pe baza tematicii de concurs. Sunt declarati admisi la proba scrisa candidatii care obtin minim 50 de puncte, la fel si in cazul interviului. Stabilirea candidatilor care urmeaza sa ocupe postul scos la concurs se va face in ordinea mediei generale, determinata pe baza mediei aritmetice a punctajelor obtinute de candidati la fiecare proba, fiind admisi candidatii care au obtinut punctajul cel mal mare pentru postul pentru care au concurat.

Proba scrisa va avea loc in data de 30 mai, la sediul Spitalului Judetean, incepand cu ora 10.00, insa candidatii trebuie sa se prezinte in sala de examen pana cel tarziu la ora 9.30. A doua zi, pe 31 mai, urmeaza sa fie afisate resultatele la proba scrisa, iar pana la data de 1 iunie vor putea fi depuse contestatiile. Solutionarea acestora va fi anuntata pe 2 iunie, iar pe 3 iunie va avea loc proba de interviu, la care vor participa doar candidatii care au obtinut minim 50 de puncte la proba scrisa. Rezultatele interviului vor fi afisate pe 6 iunie, urmand ca pe 9 iunie, dupa depunerea si solutionarea eventualelor contestatii, sa fie anuntat castigatorul concursului.

Relatii suplimentare pot fi obtinute la Serviciul Resurse Umane al spitalului, telefon 0238 1720 689, interior 166.

 


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*