77 DE CUVINTE: Există și „viruși” eleganți…

24 februarie 2020 | 1 comentariu |

Ne facem griji pentru un virus pentru care acum există o mare desfăşurare de forţe, împotriva căruia se iau o multitudine de măsuri. Am fi chiar înspăimântaţi dacă ar fi aproape de noi…

Mă întreb de ce nu se acordă aceeaşi importanţă „viruşilor” care ne-au schimbat felul de a gândi, care ne-au afectat nivelul de trai. Unii dintre aceştia se îmbracă foarte frumos, au cravată asortată, ne zâmbesc şi ne fac mult mai mult rău… Cu eleganţă.

 

*NOTĂ: A se face diferență între „viruși” -specifici sistemelor informatice și „virusuri” – agenți patogeni care se reproduc în interiorul celulelor vii şi provoacă diverse boli infecţioase

 

 

 

 

 

 Comentarii (1)

  1. Andrei spune:

    “Virușii cu cravata”nu pot fi combătuți întrucât toate puterile constituționale și instituțiile cu rol de a genera “anticorpii sociali” sunt ocupate și formate din aceștia,devenit generatoare de “viruși”
    Sa numim pe cei care asigură ocupația Romaniei,în favoarea unei puteri străine: Puterile constituționale așa cum sunt stabilite în constituție, Serviciile speciale(toate), Parchetul General,Componentele Judecătorești.
    Cine sa mai salveze România..
    Organismul statal este multi- târât..

Adaugati un comentariu


 

*