77 DE CUVINTE: Frica de robinet

cuvinte 2

Pana sa apara apa minerala la sticle din plastic, foarte multi isi potoleau setea cu apa ce venea pe conducte, in casa. Dadeam drumul la robinet, fara sa ma gandesc ca as putea sa ma imbolnavesc.

De unde avem acum frica de a mai consuma aceasta apa? Caram sticle peste sticle cu apa minerala, cheltuim o gramada de bani. Si nimeni nu ne spune ceva despre calitatea apei care ne vine in casa! Dar noi o platim…

 

 

 

 

 

 

 

 Comentarii (3)

 1. Buzoianul spune:

  Sunt din Buzau si beau apa de la robinet dintotdeauna. Si mai sunt destui care nu sufera de ”fite”. Apa este perfect potabila, iar de cativa ani aproape ca nu am mai vazut apa murdara (din cauza unor lucrari si pentru scurt timp).
  Problemele de care sufera unii nu sunt din cauza apei, ci din cauza ADN-ului sau mai corect spus a unei predispozitii la boli. Mineralele care se pot depune in rinichi provin in mare parte din alimente (asta pentru Mariana) si poti bea apa plata oricat, ca tot vei suferi de anumite boli.
  Oare oamenii de la tara beau apa minerala?
  De mii de ani oamenii din aceasta zona beau aceeasi apa si au trait atat cat aveau zile (tot asa va fi si mai departe chiar si cu apa plata).
  Exceptie sursele contaminate.

 2. Costel Stanciu spune:

  Clientii Companiei de Apa Buzau care doresc sa obtina informatii despre calitatea apei produsa si distribuita de aceasta companie se pot adresa dispeceratului la numerele de telefon 0238.715.438 si 0238.402.222. http://www.cabuzau.ro/info/calitatea-apei/

 3. Mariana spune:

  Pe vremea lui Ceausescu, totul se facea cu simt de raspundere, pentru ca, altfel, cine nu isi facea treaba, era aspru pedepsit. De cand au disparut pedepsele, s-au inmultit “erorile”. Personal, dau bani pe apa de baut, dupa ce grave probleme de sanatate mi-au impus asta. Cine ii poate trage la raspundere pe cei care vand apa de la robinet?.. Sefii de la Compania de Apa sunt numiti pe criterii politice, noi platim facturile, ei primesc salariile.

Adaugati un comentariu


 

*