Peste 500 de locuri de munca pentru medici si asistenti

15 iunie 2016 | 0 comentarii |

Pe langa salariile de 7.000-9.000 de euro pe luna oferite de angajatori din UE, medicii romani sut atrasi, mai ales in Tarile Nordice, cu tot felul de bonusuri si facilitati suplimentare.

 

Careers in WhitePeste 20 de companii de recrutare si spitale din Europa si America de Sud ofera peste 500 de locuri de munca profesionistilor din domeniul medical.

Accesul la targul de recrutare este gratuit si se face cu un simplu click, pentru ofertele de munca disponibile in Romania, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Franta, Chile, Peru, Columbia, Suedia, Danemarca, Norvegia etc. Timp de trei saptamani, cei care se afla in cautarea unui job sunt asteptati sa aplice online la cel mai mare targ virtual dedicat personalului medical din Europa, deschis 24 de ore din 24, se precizeaza intr-un comunicat remis de organizatori.

Candidatii au posibilitatea sa aplice de acasa, din fata unui calculator sau a unei tablete, fara sa fie nevoie sa se deplaseze intr-o anumita locatie pentru a fi recrutati. Cu un simplu click aici, acestia au acces la platforma care le pune la dispozitie job-uri pentru medici din orice specializare, asistenti medicali, ingrijitori, stomatologi, moase, absolventi de Medicina si multe altele”, se precizeaza in comunicatul citat.

 

careers-in-whiteCandidatul trebuie sa se inregistreze si sa isi incarce CV-ul pe platforma online, dupa care are acces la toate informatiile legate de recrutori si de job-urile pe care acestia le ofera. Mai mult, el are posibilitatea sa discute live cu recrutorii prin intermediul unei ferestre de chat.

Pe langa salariile atractive care se situeaza intre 7.000 si 9.000 de euro pe luna pentru medicii specialisti in tari precum Norvegia, Suedia, Danemarca, UK, Franta sau Germania, cei care aleg sa emigreze beneficiaza si de cursuri de limba straina, transport gratuit spre tara de relocare, traininguri, ajutor in gasirea unei locuinte, sprijin pentru relocarea intregii familii dar si posibilitatea de a prelua un cabinet medical cu tot cu pacienti de la un alt medic”, se mai precizeaza in comunicatul Careers in White.

Cea de VIII-a editie a Targului Virtual „Carrers in White are loc in perioada 13 iunie-3 iulie 2016.

 


Categorii: Actual, Jobs, Medici

Adaugati un comentariu


 

*