Posturi vacante in Spitalele si Clinicile din Romania!

26 octombrie 2016 | 0 comentarii |

Prin intermediul targurilor de job-uri, Careers in White aduce fata in fata reprezentanti ai clinicilor si spitalelor din Romania si din intreaga Europa si profesionisti din domeniul medical.

 

Careers in White

Careers in White

In contextul in care ofertele din strainatate sunt mult mai atractive pentru medicii romani, procesul de recrutare este unul anevoios pentru spitalele si clinicile din Romania, care cauta personal medical bine pregatit. Targurile de Job-uri Careers in White le ofera insa, unitatilor medicale din Romania, sansa de a intalni sute de candidati potriviti pentru posturile vacante, pentru o parte dintre ei gasirea candidatilor devenind astfel mult mai usoara.

Prin intermediul targurilor de job-uri, Careers in White aduce fata in fata reprezentanti ai clinicilor si spitalelor din Romania si din intreaga Europa si profesionisti din domeniul medical, astfel incat sa se creeze cadrul ideal pentru identificarea candidatilor potriviti pentru posturile vacante.

Medicii si asistentii medicali aflati la inceput de cariera, dar si cei dornici de noi provocari au sansa sa aplice pentru locurile de munca disponibile in Romania. Cu toate ca medicii romani sunt extrem de cautati in strainatate, clinicile si spitalele din tara noastra vin cu oferte foarte bune pentru personalul medical; unele dintre ele au introdus si programe de relocare, asigura transportul si suportul finaciar pentru chirie si intretinere, dar si participarea la cursuri de perfectionare profesionala”, explica organizatorii targurilor de joburi pentru personalul medical.

 

careers-in-whiteAtat clinicile private, cat si spitalele de stat din Romania sunt determinate sa ofere pacientilor conditii asemenea celor din vestul Europei, iar personalului medical are de multe ori ocazia sa lucreze intr-un colectiv tanar, dinamic, aflat intr-o continua perfectionare profesionala si dorinta de afirmare.

Spre exemplu, oferte foarte bune de locuri de munca vin din partea Spitalului Sanconfind Poiana Campina, rezultatul unei investitii de peste 22 de milioane de euro, care s-a deschis in luna aprilie a anului 2015 si a devenit cel mai mare spital din judetul Prahova. Prima structura a acestei unitati medicale, care a fost data in functiune, este Baza de Tratament si Recuperare Medicala, ce a fost utilata cu echipamente tehnologice de ultima generatie achizitionate de la cei mai buni producatori din domeniu.

De asemenea, Medicover ofera o gama variata de beneficii cadrelor medicale care doresc sa se alature echipei lor. Medicii care lucreaza in echipa Medicover au sansa de a oferi servicii medicale la standarde internationale, beneficiaza de acces la programe personalizate de training, au la indemana dotari tehnice si echipamente de cea mai buna calitate si mai mult decat atat, beneficiaza de un program flexibil in ture.

 

careersAtunci cand vine vorba de ofertele pe care le-au pregatit pentru personalul medical prezent la targurile de job-uri, atat clinicile private, cat si spitalele de stat incearca sa ofere din ce in ce mai multe beneficii ce vin in intampinarea celor care doresc sa li se alature. Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, Spitalul Municipal Vatra Dornei, dar si Spitalul Judetean Calarasi vin si ei cu zeci de oferte de munca pentru medicii si asistentii medicali care isi doresc sa profeseze in tara noastra, avand o gama foarte larga de specializari disponibile.

 „Avem oferte generoase si bonusuri financiare pentru medicii din toate specialitatile, care vor dori sa vina sa profeseze in Buzau, dar si oportunitati de avansare in cariera. Avem, deja, medici tineri care ocupa functii de sef de sectie, politica spitalului nostru fiind una de promovare a celor competenti si dedicati profesiei, varsta nefiind un impediment. Medicii tineri au oportunitatea de a-si pune in practica atat cunostintele cat si competentele, alaturi de medici cu experienta”, a precizat managerul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau, Claudiu Damian, care impreuna cu directorul de ingrijiri, Luminita Turcu,  se va afla, pe 29 octombrie, la Bucuresti, pentru ai convinge pe tinerii medici sa vina la Buzau.

 

medici tineriReprezentantii clinicilor si spitalelor de stat si private din Romania vor fi prezenti cu o multime de oferte de locuri de munca la targurile din:

Bucuresti, 29 octombrie (Sala Palatului Strada Ion Campineanu, Nr.28);

Targu-Mures, 5 noiembrie (Hotel Grand – Piata Victoriei);

Cluj-Napoca, 6 noiembrie (Casa de Cultura a Studentilor – Piata Lucian Blaga, Nr. 1-3).

Participarea la targ este gratuita, iar candidatii sunt sfatuiti sa se prezinte cu un CV care sa ateste experienta lor de pana in acest moment.

Mai multe informatii despre Targurile de Job-uri si recrutorii prezenti puteti gasi pe www.careersinwhite.com .

 


Adaugati un comentariu


 

*