Spitalul Săpoca are nevoie de medici psihiatri ca de aer

8 august 2021 | 0 comentarii |

Unitatea medicală a scos la concurs trei posturi de medic specialist psihiatru, pentru care înscrierile se fac la sediul unității medicale, până pe data de 23 august.

 

Spitalul de Psihiatrie și pentru măsuri de Siguranță Săpoca organizează concurs pentru ocuparea a 3 (trei) posturi de medic specialist Psihiatrie, cu normă întreagă, de care are nevoie în cadrul secțiilor Psihiatrie I acuți Săpoca (2 posturi) și Psihiatrie III-art. 110 CP (1 post) – Săpoca.

Avem nevoie de colegi noi, ca de aer, pentru a asigura serviciile medicale de calitate, pacienților noștri. Medicii care vor veni în spitalul nostru trebuie să știe că vor găsi aici condiții foarte bune în care-și vor putea desfășura activitatea, vor intra într-o echipă tânără, unită, cu spirit de inițiativă și dornică de a aplica ultimele noutăți în domeniu și avem o foarte bună colaborare interdisciplinară. În plus, spitalul are laborator de analize propriu, laborator de radiologie dotat cu aparate de radiologie noi și CT, condiții hoteliere foarte bune, iar medicilor noștri le asigurăm condiții de avansare în profesie și îi sprijinim să-și obțină competențe complementare”, a precizat dr. Gabriela Pârâu, managerul unității medicale, subliniind că Spitalul Săpoca este unul dintre cele mai mari unități de psihiatrie și pentru măsuri de siguranță din țară și, în plus, are avantajul de a fi situat într-o zonă pitorească și în același timp în apropiere de municipiul reședință de județ.

 

Medicii care doresc să se înscrie la concurs își pot depune dosarele la serviciul de Resurse Umane al unității medicale, până pe data de 23 august 2021.

Dosarul trebuie să conțină, pe lângă cererea adresată conducătorului unității medicale, în care se menționează postul pentru care candidatul dorește să concureze, o copie a actului de identitate, o copie de pe diploma de licență și certificatul de specialist, o copie a certificatului de membru al organizației profesionale cu viza pe anul în curs, dovada/înscrisul din care să rezulte că nu i-a fost aplicată vreuna dintre sancțiunile prevăzute de legislația în vigoare,  documentele doveditoare pentru calcularea punctajului prevăzut în Anexa nr. 3 a Ordinului MS 869/2015, cazierul judiciar, certificatul medical din care să rezulte că este apt fizic și neuropsihic pentru exercitarea activității corespunzătoare postului și chitanța de plată a taxei de concurs (150 lei).

Concursul va consta în analiza și evaluarea activității profesionale și științifice, o probă scrisă și proba clinică și va avea loc la sfârșitul lunii septembrie.

Relații suplimentare se pot obține de la Serviciul RUNOS al unității medicale, la tel. 0238.528.145/6/7, int. 136, de luni până vineri, între orele 10.00-15.00. Tematica și bibliografia sunt cele aprobate pentru examenul de medic specialist, afișate și pe site-ul oficial al spitalului, www.hsapoca.ro.

 

 


Categorii: Actual, Jobs, Medici, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*