Zeci de posturi de asistent medical, infirmieră și brancardier scoase la concurs de Spitalul Săpoca

10 aprilie 2023 | 0 comentarii |

Unitatea medicală anunță scoaterea la concurs a 8 posturi de asistent medical, a 16 posturi de infirmieră și 2 posturi de brancardier, pentru secțiile de Psihiatrie (acuți și cronici), Neurologie și Îngrijiri Paliative. 

 

Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță (SPMS) Săpoca organizează, în perioada aprilie-mai 2023, trei concursuri de ocupare a unor posturi vacante de asistent medical, infirmieră și brancardier, pe perioadă nelimitată.

Primul concurs este organizat în vederea ocupării a 5 posturi de infirmieră, pentru secțiile Psihiatrie I – acuți Săpoca (2 posturi), Neurologie (2 posturi) și Compartimentul de Îngrijiri Paliative Ojasca (1 post) și a 6 posturi de infirmieră debutantă pentru secțiile Psihiatrie I – acuți Săpoca (1 post), PS III -art. 110 CP Săpoca (2 posturi) și Psihiatrie VI-art. 110 CP Ojasca (3 posturi), în perioada 7 aprilie-19 mai 2023.

Dosarele de înscriere se depun la Serviciul RUNOS al unității medicale, până pe data de 25 aprilie. Candidații ale căror dosare de înscriere sunt validate vor participa, în data de 9 mai 2023, la proba scrisă. Cei care vor obține punctaj de admitere vor susține, pe 12 mai, proba practică, urmată de interviu, pe data de 17 mai.

Rezultatele finale vor fi afișate pe 19 mai.

 

În perioada 10 aprilie – 22 mai, unitatea medicală organizează concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant în cadrul secției Psihiatrie I acuți Săpoca și a 7 posturi de asistent medical principal în cadrul secțiilor Psihiatrie II Săpoca (2 posturi), PS III -art. 110 CP Săpoca (1 post), Neurologie Săpvca (1 post), Compartimentul de Îngrijiri Paliative Ojasca (1 post) și Psihiatrie VI-art. 110 CP Ojasca (2 posturi).

În vedrea participării la concurs, candidații își vor depune dosarele de înscriere până pe data de 26 aprilie, ora 16:00, la secretariatul comisiei de concurs (Serviciul RUNOS). Candidații admiși vor susține priba scrisă pe data de 9 mai, începând cu ora 9:00, proba practică pe 15 mai, iar interviu, pe 18 mai.

După fiecare probă de concurs, eventualele contestații se depun în termen de 24 de ore de la afișare, iar soluționarea acestora are loc în următoarele 24 de ore.

Afișarea rezultatelor finale ale concursului se va face pe data de 22 mai, iar în cazul în care vor exista mai mulți candidați care vor obține puncvtaj de admitere, posturile vor fi ocupate de cei cu mediile cele mai mari, în rdine descrescătoare, până la completarea lcurilor disponibile.

 

Cel de-al treile concurs organizat de Spitalul Săpoca în perioada menționată vizează ocuparea a 2 posturi de brancardier, pentru compartimentele de Îngrijiri Paliative din cadrul secțiilor exterioare Nifon și Ojasca (câte 1 post) și a 5 posturi de infirmieră debutantă pentru secțiile PS V cronici Ojasca (2 posturi), Psihiatrie VI-art. 110 CP Ojasca (1 post) și Psihiatrie VII-art. 110 C.P. Ojasca (2 posturi).

Depunerea dosarelor de îscriere la concurs are loc în periada 10 – 26 aprilie ora 16:00, la serviciul RUNOS al unității medicale, iar cei ale căror dosare vor fi validate vor susține proba scrisă pe data de 10 mai, cu începere de la ora 9:00. Pe data de 16 mai se va organiza proba practică pentru candidații care vor trece cu bine de proba scrisă, iar cei care vor fi admiși și la proba practivă vor susține interviul, pe data de 19 mai.

Rezultatele finale vor fi afșate pe 23 mai, după soluționarea eventualelor contestații, iar ocuparea posturilor se va face în ordinea descrescătoare a mediilor obținute, cu condiția ca acestea să fie de minim 50 de puncte, acesta fiind și baremul minim de admitere după fiecare probă.

Detaii despre concursuri, condițiile de participare, bibliografie și modul de examinare și ocupare a locurilor pot fi consultate de cei interesați AICI, AICI și AICI.

 


Adaugati un comentariu


 

*