Spitalul Săpoca face noi angajări

14 ianuarie 2021 | 0 comentarii |

Un asistent medical, un asistent social și două infirmiere se vor alătura echipelor unității medicale, pentru ca pacienții să beneficieze de condiții bune de îngrijire. 

 

Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca (SPMSS) organizează o nouă selecție de angajare a personalului medical și nemedical de care are nevoie, astfel încât pacienților să le poată fi asigurate serviciile medicale și îngrijirea de care au nevoie.

Noi posturi au fost scoase la concurs de unitatea medicală, pe perioadă determinată, așa cum prevăd normativele legale în vigoare în perioada strării de alertă, în care angajarea se face de fapt pe baza selecției de dosare și doar în cazul în care există mai mulți candidați pentru același post se organizează un interviu de departajare.

Astfel, un post de asistent medical principal va fi disponibil în secția exterioară Nifon – Compartimetul Îngrijiri Paliative,  două infirmiere se vor alătura echipelor de la secțiile Pdihiatrie I și Psihiatrie II Săpoca, iar un asistent social va face parte din colectivul Centrului de Sănătate Mintală- adulți din Buzău.

 

Persoanele interesate să ocupe unul dintre aceste posturi își pot depune dosarele de înscriere la serviciul RUNOS al unității medicale până pe data de 15 ianuarie, ora 16:00, iar selecția dosarelor se va face pe data de 18 ianuarie, în aceeași zi fiins afișate și rezultatele.

În cazul în care vor exista mai mulți candidați care vor opta pentru același post, în data de 19 ianuarie se va susține un interviu de departajare, iar în aceeași zi se vor cunoaște și rezultatele finale.

În situația în care în urma selecției dosarelor rămâne un singur candidat pe post, acesta va fi admis fără alt filtru.

Candidații care vor fi declarați admiși se vor prezenta la sediul instituției, la o dată care va fi comunicată ulterior, pentru încheierea contractului individual de muncă, și vor prezenta actele în original, pentru certificare, iar copiile acestora se vor depune în ordinea din cererea de înscriere, într-un dosar cu șină.

Relații suplimentare se pot obține de pe pagina oficială de web a SPMS Săpoca sau de la Servicul RUNOS, la tel: 0238-528.145/6/7, int. 115.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*