Cinci candidați s-au „bătut” pe un post de registrator medical la Spitalul Săpoca

13 martie 2021 | 1 comentariu |

Toți cinci au avut punctaj bun la interviul de departajare, dar postul a fost „adjudecat” de cel care a avut cele mai bune rezultate. 

 

Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca (SPMSS) a organizat, așa cum SănătateaBuzoiană.ro a anunțat, o nouă selecție de angajare a personalului nemedical de care are nevoie, fiind vorba despre un post de Registrator medical debutant în cadrul Serviciului de Evaluare și statistică medicală și un post de Operator (M) gradul I, în cadrul Biroului de Informatică al unității medicale.

În contextul în care starea de alertă generată de pandemia de COVID-19, angajarea personalul tehnic de care unitatea medicală avea nevoie s-a făcut pe perioadă determinată, așa cum prevăd normativele legale în vigoare.

Pentru postul de Registrator medical debutant s-au înscris nu mai ppuțin de cinci persoane, ale căror dosare au fost validate, candidații îndeplinind cerințele specifice postului, așa că pentru departajare a fost nevoie să se organizeze o probă de interviu, întrucât a existat un singur post la concurs.

Patru dintre cele cinci candidate admise în urma selecției dosarelor s-au prezentat cu încredere la interviu și toate au obținut pimctaje care le-ar fi permis să fie acceptate, dar punctajele acordate de comisia de examinare, între 62 și 86 de puncte, au făcut diferența, așa că postul a revenit  Cristinei Elena Bogdan, care a avut cea mai bună prestație și a obținut cel mai bun rezultat.

În ceea ce privește postul de Operator în cadrul Serviciului informatic al spitalului, acesta a fost ocupat fără emoții și fără concurs, de singurul candidat care și-a depus dosarul pentru acest post.

 

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Comentarii (1)

  1. Chiru Mirela spune:

    Felicitari frumoasei echipe a S.P.Sapoca.
    Cea mai frumoasa ramura a medicinei este Psihiatria, am lucrat știu cite satisfacții ai după o munca de durata.
    Va urez Succes!

Adaugati un comentariu


 

*