Spitalul Săpoca angajează personal tehnic

9 martie 2021 | 0 comentarii |

Un registrator medical și un informatician se vor alătura, fără concurs, echipei unității medicale, pentru ca datele spitalului și ale pacienților să fie protejate și administrate în siguranță, conform legislației în vigoare. 

 

Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca (SPMSS) organizează o nouă selecție de angajare a personalului nemedical de care are nevoie, astfel încât unitatea medicală și pacienții să aibă asigurate cele mai bune condiții de funcționare și de îngrijire. În contextul în care starea de alertă generată de pandemia de COVID-19 spitalul va angaja personalul tehnic de care are nevoie pe perioadă determinată, urmând ca în momentul în care legislația o va permite, să se organizeze concurs pentru ocuparea posturilor respective pe perioadă nedeterminată.

Așa cum prevăd normativele legale în vigoare în această perioadă, angajarea se face pe baza selecției de dosare și doar în cazul în care există mai mulți candidați pentru același post se organizează un interviu de departajare.

Astfel, un post de Registrator medical debutant va fi angajat în cadrul Serviciului de Evaluare și statistică medicală, iar unul de Operator (M) gradul I, în cadrul Biroului de Informatică al unității medicale.

 

Persoanele interesate să ocupe unul dintre aceste posturi își pot depune dosarele de înscriere la serviciul RUNOS al unității medicale până pe data de 10 martie, ora 16:00, iar selecția dosarelor se va face în data de 11 martie, în aceeași zi fiind afișate și rezultatele selecției.

În cazul în care vor exista mai mulți candidați care vor opta pentru același post, în data de 12 martie se va susține un interviu de departajare, iar în aceeași zi se vor cunoaște și rezultatele finale.

În situația în care în urma selecției dosarelor rămâne un singur candidat pe post, acesta va fi admis fără alt filtru.

Candidații care vor fi declarați admiși se vor prezenta la sediul instituției, la o dată care va fi comunicată ulterior, pentru încheierea contractului individual de muncă, și vor prezenta actele în original, pentru certificare, iar copiile acestora se vor depune în ordinea din cererea de înscriere, într-un dosar cu șină.

Relații suplimentare se pot obține de pe pagina oficială de web a SPMS Săpoca, secțiunea „Concursuri, sau de la Servicul RUNOS, la tel: 0238-528.145/6/7, int. 115.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*