Concurență acerbă pe postul de infirmieră debutantă la Spitalul Săpoca

19 ianuarie 2021 | 0 comentarii |

Nouă candidate s-au calificat în urma selecției dosarelor, iar la proba de interviu s-au prezentat șapte și toate au obținut punctaje mari, dar numai una, cu cel mai mare punctaj, a putut obține postul.  

 

Concursul de angajare pentru personal medical și nemedical organizat de Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca (SPMSS) s-a finalizat, iar cel mai râvnit post s-a dovedit cel de infirmieră debutantă în cadrul secției Psihiatrie I Săpoca, chiar dacă noile posturi scoase la concurs de unitatea medicală sunt pe perioadă determinată.

Deși angajarea s-ar fi putut face doar pe baza selecției de dosare, așa cum prevăd normativele legale în vigoare în perioada strării de alertă, pentru postul de infirmieră debutantă și-au depus dosarele nu mai puțin de nouă candidate, astfel că a fost necesară organizarea unui interviu de departajare.

S-au prezentat numai șapte dintre cele nouă candidate ale căror dosare au fost admise și toate au obținut punctaj mare și foarte mare. Postul pentru care au optat fiind însă unul singur, a fost obținut de cea care a avut cel mai mare punctaj, Marilena Mușat, care a obținut 97,6 de puncte din 100 posibile.

Pentru posturile de asistent medical principal în secția exterioară Nifon – Compartimetul Îngrijiri Paliative, cel de infirmieră de la secția Psihiatrie II Săpoca și de asistent social la Centrului de Sănătate Mintală- adulți din Buzău s-au calificat în urma selecției dosarelor doar câte un candidat, așa că aceștia au priit posturile fără emoții.

 

 

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*