Concurență mare pe posturile de personal nemedical de la Spitalul Săpoca

23 noiembrie 2019 | 0 comentarii |

Cei mai mulți candidați s-au înscris pentru cele trei posturi de casier, de economist și de paznic scoase la concurs de unitatea medicală.

 

Indiscutabil, salariile mari pe care le pot obține angajații unităților medicale din sistemul public, fie că vorbim de  posturile medicale sau nemedicale scoase la concurs, atrag ca un magnet. După concurența acerbă înregistrată, luna trecută, pe cele 14 posturi de asistent medical scoase la concurs de Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Suguranță Săpoca, pentru care au concurat 90 de candidați, iată că nu mai puțin de 56 de candidați s-au înscris și pentru concusurile organizate de unitatea medicală la sfârșitul acestei luni, pentru ocuparea unor posturi contractuale de execuție pe perioadă nedeterminată.

Dacă pentru cele două posturi de asistent social și de registrator medical s-au înscris doar câte doi candidați, iar pentru cel de statistician medical  sa arătat interesat un singur candidat, nu la fel de relaxată va fi situația în cazul celorlalte posturi de execuție scoase la concurs de unitatea medicală.

În urma selecției dosarelor, cea mai mare concurență se înregistrează la postul de casier, pentru care s-au înscris în cursă nu mai puțin de 15 concurenți. Nici postul de paznic la secția exterioară Nifon pare să nu fie deloc de „lepădat”, pentru că se vor „bate” să-l ocupe 9 candidați.

Și postul de economist gradul I în cadrul Serviciului managementul calității serviciilor medicale este râvnit de mulți, pentru că și-au depus dosarele de înscriere la concurs 7 concurenți.

Câte 5 candidați își vor disputa postul de zidar și pe cel de electrician, câte 3 pretendenți s-au înscris în cursă pentru posturile de referent și de fochist I, iar pentru cele de fochist II și fochist IV sunt câte 2 concurenți.

Proba scrisă a concursurilor se va desfășura în data de 26 noiembrie, respectiv, 29 noiembrie, cu începere de la ora 10:00, iar pe 29 noiembrie, iar interviurile se vor finaliza în zilele de 3, respectiv, 4 decembrie.

Condițiile specifice de participare la concurs, bibliografia și tematica specfică fiecărui post pot fi consultate pe site-ul oficial al spitalului, categoria concursuri.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*