SJU Buzău angajează asistente, infirmiere și personal nemedical

28 iunie 2019 | 0 comentarii |

Unitatea medicală a scos la concurs 33 de posturi, cele mai multe dintre acestea fiind adresate asistenților medicali.

 

Luna viitoare, Spitalul Județean de Urgență Buzău va organiza concurs pentru ocuparea a 33 de posturi, lista acestora fiind publicată ieri pe site-ul unității medicale, tot de ieri fiind deschisă și perioada de înscrieri. Este vorba de posturi de personal medical auxiliar și de personala nemedical, cele mai multe dintre ele fiind posturile pentru asistenți medicali, urmate apoi de posturile de infirmiere.

Astfel, unitatea medicală va organiza concurs pentru un post de asistent medical principal pentru cabinetul de Chirurgie generală din ambulatoriul spitalului, 6 posturi de asistent medical, repartizate câte unul pe secțiile de Chirurgie plastică, Pediatrie, OG-1, Neonatologie, UPU-SMURD și Cabinetul ORL din ambulatoriu, 9 posturi de asistent medical debutant, dintre care două posturi pentru secția Neonatologie și câte un post pentru Chirurgie generală, Ortopedie, Chirurgie plastică, OG-1, Neurologie, Pediatrie și UPU-SMURD.

Acestora li se mai adaugă două posturi de asistent de farmacie debutant, unul pentru farmacia spitalului, celălalt pentru farmacia TBC, Contagioase Oncologie.

Celor 18 posturi de asistenți scoase la concurs li se adaugă 10 posturi de infirmieră debutantă, câte unul pentru secțiile Dializă, Pediatrie, Cardiologie, Ortopedie, Chirurgie plastică, Neurologie, OG-1, OG-2, Oftalmologie și UPU-SMURD.

Lista este completată de două posturi de statistician medical, un post de tehnician debutant la Biroul tehnic, un post de magaziner și un post de muncitor necalificat – manipulant la Serviciul de aprovizionare transport.

 

Prima probă a concursului este programată pe data de 18 iulie, cu începere de la ora 10.00, până atunci fiind în plină desfășurare perioada de înscrieri. Pentru posturile de asistent medical și infirmieră, înscrierea candidaților se va face distinct, pentru secțiile pentru care aceștia optează, dosarele putând fi depuse la serviciul Resurse umane al spitalului, până la data de 11 iulie, ora 12.00.

Participarea la concurs este condiționată de plata unei taxe care este de 50 de lei în cazul candidaților pentru posturile de asistent medical, statistician, tehnician și magaziner, în timp ce candidații pentru posturile de infirmieră și muncitor necalificat vor avea de achitat 30 de lei.

După expirarea perioadei de înscrieri va urma etapa de selecție a dosarelor, care va avea loc în data de 12 iulie, iar pe 15 iulie va fi afișată lista cu numele candidaților admiși pentru a susține concursul.

 

Cei nemulțumiți vor putea depune contestații pe data de 16 iulie, iar pe 17 iulie se vor afișa rezultatele finale ale etapei de selecție.

Pe 18 iulie, cu începere de la ora 10.00, va avea loc proba scrisă a examenului, care se va susține la sediul SJU Buzău, ca și proba de interviu. Rezultatele probei scrise se vor afișa a doua zi, pe 19 iulie, iar contestațiile vor putea fi depuse până pe 22 iulie. Pe data de 23 iulie vor fi afișate rezultatele în urma contestațiilor, iar în ziua următoare, candidații care au promovat proba scrisă, obținând cel puțin 50 de puncte, vor susține proba de interviu.

Rezultatele vor fi afișate pe 25 iulie, iar a doua zi vor putea fi depuse eventualele contestații, care vor fi soluționate până pe 29 iulie, dată la care vor fi afișate rezultatele acestora.

În fine, pe data de 30 iulie vor fi afișate rezultatele finale ale concursului, iar cei care vor obține cele mai bune rezultate vor fi angajați pe posturile pentru care au candidat.

Relații suplimentare referitoare la această sesiune de examene pot fi obținute la serviciul Resurse umane al spitalului, tel. 0238.720.689, interior 166.

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*