SJU Buzău organizează concurs pentru un post de medic internist

Unitatea medicală și-a completat, recent, echipa de specialiști cu un medic cardiolog și un radiolog care au susținut examenul pe posturile scoase anterior la concurs.

 

Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă demersurile pentru completarea echipei de medici specialiști, în ultima perioadă, doi medici alăturându-se acestei echipe, după susținerea concursurilor de angajare. Astfel, după medicul radiolog Iuliana Andreea Dragu, care a promovat la finele lunii trecute examenul pentru ocuparea postului vacant din cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală RMN, medicul cardiolog Maia Rusu va completa organigrama spitalului, după ce a susținut, pe 27 iunie, examenul pentru postul pe care unitatea medicală îl scosese anterior la concurs, la care a obținut un scor final de 221,87 de puncte.

Concomitent cu rezultatul concursului trecut cu brio de medicul cardiolog, SJU Buzău a anunțat un nou concurs de angajare, ce vizează un post de medic specialist în medicină internă, în cadrul secției aferente acestei specializări. La concurs se poate prezenta orice medic cu drept de liberă practică ce îndeplinește condițiile impuse.

Înscrierile la concurs se fac până la data de 13 iulie, la sediul unității medicale, examenul urmând a fi programat între 31 și 90 de zile de la data publicării anunțului, mai precis în perioada cuprinsă între începutul lunii august și finele lunii octombrie.

 

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conțină o cerere în care să fie menționat postul pentru care candidatul dorește să concureze, o copie xerox după diploma de licență și certificatul de medic specialist, precum și o copie a certificatului de membru al organizației profesionale, vizat pe anul în curs.

De asemenea, este nevoie și de o dovadă că titularului nu i-au fost aplicate sancțiuni pentru abateri prevăzute în Legea sănătății, certificat de cazier judiciar și un certificat medical din care să rezulte că respectivul candidat este apt din punct de vedere fizic și neuro-psihic pentru exercitarea activității de medic.

Pentru a putea participa la concurs, candidații vor achita o taxă de 150 de lei, la casieria spitalului, chitanța și o copie a actului de identitate trebuind, de asemenea, să fie atașate la dosarul de înscriere.

Pentru relații suplimentare, cei interesați se por adresa Serviciului de Resurse Umane, direct la sediul spitalului, sau telefonic, la numărul 0238.720.689, interior 166.

 

În altă ordine de idei, la finele săptămânii trecute, 52 de asistenți medicali din cadrul SJU Buzău au participat la un curs cu tema „Îngrijirea pacientului critic cu suferinţe renale, cardiovasculare şi respiratorii” susținut de specialiștii Şcolii Naţionale de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar și găzduit de hotelul Pietroasa din municipiu.

Cursul face parte dintr-un proiect derulat la nivel național, având ca parteneri implicați  Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila şi Spitalul Clinic de Urgenţă Prof. Dr. Agrippa Ionescu, adresându-se asistenţilor medicali din sistemul medical din domeniul de siguranţă, apărare şi ordine publică.

Obiectivul general al proiectului vizează îmbunătățirea nivelului de competențe al profesioniștilor sistemului medical din domeniul de siguranță, apărare și ordine publică, prin furnizarea unui program unitar de formare, pe regiunile de dezvoltare.

 


Categorii: Actual, Jobs, Medici, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*