Spitalele buzoiene angajează farmaciști

Posturile au fost scoase la concurs pe parcursul lunii trecute, iar concursurile vor avea loc în perioada următoare.

 

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Buzău, Spitalul Municipal Râmnicu Sărat au disponibile câte un post de farmacist, care au fost scoase la concurs pe parcursul lunii trecute, între timp expirând și termenul limită pentru depunerea dosarelor de către candidații interesați.

Prima unitate medicală care a făcut anunțul de angajare a fost spitalul din Râmnicu Sărat,  care are disponibil un post de farmacist șef pentru farmacia proprie a unității medicale. Anunțul a fost publicat pe data de 10 mai , iar 17 zile mai târziu, pe 27 mai, a expirat termenul până la care candidații își puteau depune dosarele.

Până la finalul perioadei de înscriere, la Serviciul de Resurse Umane al spitalului și-a depus dosarul un singur candidat, dosar care a fost validat ulterior, iar în perioada următoare va fi stabilită data la care acesta va susține concursul de angajare.

 

Cu o săptămână mai târziu, SJU Buzău a publicat un anunț similar, referitor la scoaterea la concurs a unui post de farmacist la Farmacia TBC CTG Oncologie, din cadrul spitalului. Postul de la SJU Buzău a stârnit un mai mare interes în rândul farmaciștilor cu drept de liberă practică, astfel că la data limită pentru depunerea dosarelor, în cursă s-au înscris trei candidați, ale căror dosare au fost aprobate de comisia de validare. Este vorba de farmaciștii  Oana Ștefania Marin, Daniel Sava și Alina Săcuiu, conform anunțului publicat zilele trecute pe site-ul unității medicale.

În cazul ambelor spitale, concursurile de angajare urmează a se desfășura într-o perioadă cuprinsă între 31 și 90 de zile de la data publicării anunțului, fiind de așteptat ca datele stabilite să fie anunțate în perioada imediat următoare.

De un farmacist pentru farmacia cu circuit închis a unității medicale este nevoie și la Spitalul Orășenesc Nehoiu, dar așa cum subliniază maganerul unității medicale, dr. Sergiu Remisovschi, nu s-a înscris niciun candidat la concursul ce ar fi trebuit organizat pentru ocuparea acestui post, așa că se va face o nouă încercare, în perioada următoare.

 


Adaugati un comentariu


 

*