Au început înscrierile la a treia ediția a Healthcare in Hospitals Hackathon

10 aprilie 2023 | 0 comentarii |

Evenimentul are loc în format hibrid, iar tinerii pasionați de transformarea digitală se pot înscrie completând formularul online până pe 15 aprilie.

 

Comunitatea OSC-Hackathons organizează o nouă competiție de tip hackathon, în perioada 5-7 mai 2023, în format fizic, la Iași, dar și online. Cea de-a treia ediție a H3-Healthcare in Hospitals Hackathon are ca obiectiv identificarea de soluții inovatoare de transformare digitală în domeniul medical, pentru diferite patologii, dar și pentru managementul unităților sanitare și domeniul farmaceutic, soluții care pot cointeresa parteneri industriali și potențiali investitori.

Tema generală este Modernizarea sistemului de sănătate, iar echipele și participanții vor putea dezvolta proiecte în funcție de patologiile sau problemele pe care le selectează. Concurenții se pot înscrie pentru unul din cele două tipuri de proiecte: proiecte aflate într-o anumită etapă de dezvoltare sau dezvoltarea de proiecte noi, anunță organizatorii. Pentru prima secțiune se va urmări modul în care sunt îmbunătățite proiectele pe parcursul celor 3 zile de concurs, iar pentru cea a proiectelor noi se va ține cont de perioada limitată de timp în care acestea au fost aduse de la stadiul de idee, la cel de proof of concept.

 

Înscrierile se pot realiza individual sau în echipe. Echipele competitoare vor fi mixte din punct de vedere al profilului profesional: tehnic, medical, marketing/business, organizatorii urmând a modela componența echipelor pentru a asigura distribuția echitabilă a rolurilor. Toți concurenții vor beneficia de sprijinul unor mentori, pentru fiecare domeniu, care le vor oferi sfaturi și ghidaj pentru finalizarea proiectelor la care lucrează. „Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te la H3 – Healthcare in Hospitals Hackathon dacă ești încrezător și vrei să aduci ideile tale în prim plan, dacă vrei să faci o schimbare în sistemul de sănătate actual și dacă ești pasionat de tehnologie, inovație și transformare digitală în domeniul medical”, transmit organizatorii evenmentului.

Tinerii pasionați de transformarea digitală se pot înscrie completând formularul online până pe data de 15 aprilie.

* Hackathons.ro este o platformă digitală de promovare a inovației și tehnologiilor disruptive în România, formată din profesioniști și experți în tehnologie din diverse domenii de activitate și se adresează atât domeniului educațional, universitar și preuniversitar, cât și celui de business.

 

 

 


Adaugati un comentariu


 

*