Trei noi medici psihiatri se alătură echipei Spitalului Săpoca

31 ianuarie 2022 | 0 comentarii |

Aceștia și-au depus dosarele de înscriere la concursul organizat de unitatea medicală, cel mai probabil, în cursul lunii februarie.

 

Trei medici apecialiști psihiatri se vor alătura echipei Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță (SPMS) Săpoca, în urma anunțului unității medicale de angajare, prin concurs, a 4 medici specialiști de care unitatea medicală are nevoie în trei secții respectiv, secția Psihiatrie I-acuți Săpoca și secțiile Psihiatrie III Săpoca și Psihiatrie VII Ojasca destinate îngrijirii pacienților cronici internați conform art. 110 CP.

Suntem încântați să primim în mijlocul nostru trei noi specialiști în Psihiatrie și încercăm să organizăm concursul cât mai curând posibil. Chiar dacă nu avem candidați pentru toate cele patru posturi scoase la concurs, este bine că trei noi colegi și-au manifestat disponibilitatea de a se alătura efortului nostru de a oferi pacienților servicii de calitate, așa cum ne-am angajat, când am venit la conducerea unității medicale. Ne dorim ca în luna februarie, noii noștri colegi să înceapă activitatea și avem încredere că se vor simți bine în familia noastră, în care încercăm să le oferim condiții foarte bune de lucru și un climat colegial prietenos, pentru că psihiatria nu este o specialitate ușoară, iar pentru ca personalul nostru să aibă rezultate cât mai frumoase, credem că este important să se simtă confortabil și apreciați”, a preciat managerul SPMS Săpoca, dr. Gabriela Pîrîu.

 

Dr. Alina Ungureanu

Concursul va consta în analiza și evaluare a activității profesionale și știintifice ale candidaților, o probă scrisă și proba clinică, pe care directorul medical, dr. Alina Ungureanu, este convinsă că le vor trece cu bine, având în vedere că același fel de probe au susținut și la examenul de specialist.

Încercăm să fim o echipă unită, să ne aplecăm asupra nevoilor fiecărui pacient, să îl înțelegem și să găsim soluții, vindecarea acestuia fiind rezultatul contribuției tuturor. Cu toții toți venim la spital cu gândul să facem tot ce știm mai bine pentru ca pacientul de azi să devină persoana sănătoasă de mâine, iar pacientul psihiatric să nu mai fie considerat irecuperabil”, a subliniat dr. Alina Ungureanu, care este convinsă că cei trei noi colegi se vor integra rapid în echipă.

Spitalul Săpoca dispune de 830 de paturi, distribuite în cele trei locații (Săpoca, Ojasca și Nifon), din care 30 de paturi pentru copii și adolescenți (5 pentru subsectia neuropsihiatrie infantilă- art. 110 CP) și 300 de paturi destinate bolnavilor psihic CP adulți. În îngrijirea directă a pacienților sunt implicați zeci de medici medici psihiatri și peste 250 de asistenți medicali, kinetoterapeuți, asistenți sociali, infirmieri, instructori ergoterapie, cărora li se adaugă personalul non-medical.

 


Categorii: Actual, Jobs, Medici, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*