Spitalul Săpoca și-a mărit echipa cu trei medici psihiatri

18 februarie 2022 | 0 comentarii |

Toți cei trei medci înscriși la concurs au trecut cu bine de examenul, așa că vor putea contribui la îmbunătățirea serviciilor medicale acordate pacienților internați în acest spital.   

 

Trei medici apecialiști psihiatri au candidat pentru a ocupa unul dintre cele 4 posturi scoase la concurs de Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță (SPMS) Săpoca, pentru secția Psihiatrie I-acuți Săpoca și secțiile Psihiatrie III Săpoca și Psihiatrie VII Ojasca destinate îngrijirii pacienților cronici internați conform art. 110 CP.

Atât la examenul scris cât și la proba clinică, toți trei au promovat cu bine, astfel că la final, unul dintre ei a obținut 154,95 de puncte, altul a fost notat de Comisia de examinare cu 201,15 de puncte, iar cel de-al treilea, cu 203,82 puncte.

Suntem încântați că cei trei noi colegi s-au decis să se alăture echipei noastre și avem convingerea că vor contribui împreună cu întreaga echipă la efortul noestru de a oferi pacienților servicii medicale de calitate. Sper că se vor simți bine în familia noastră, pentru că pe de o parte încercăm să le oferim condiții foarte bune de lucru și un climat colegial prietenos, iar pe de altă parte, pentru că avem un colectiv frumos, în care fiecare este apreciat pentru ceea ce face. Le urăm bun venit și le dorim succes!”, a declarat managerul SPMS Săpoca, dr. Gabriela Pîrîu.

 

Dr. Alina Ungureanu

Bun venit și succes le-a urat și directorul medical, dr. Alina Ungureanu, care are este convingerea că în Spitalul Săpoca, cei trei nou-veniți „vor găsi climatul pe care și l-au dorit și vor putea pune în practică, cu succes, ceea ce au învățat în perioada rezidențiatului. Cu toții încercăm să identificăm cât mai bine nevoile fiecărui pacient, să îl înțelegem și să găsim soluții și să facem tot ce știm mai bine pentru ca pacientul de azi să devină persoana sănătoasă de mâine, iar pacientul psihiatric să nu mai fie considerat irecuperabil”, a subliniat medicul.

Spitalul Săpoca dispune de 830 de paturi, distribuite în cele trei locații (Săpoca, Ojasca și Nifon), din care 30 de paturi pentru copii și adolescenți (5 pentru subsectia neuropsihiatrie infantilă- art. 110 CP) și 300 de paturi destinate bolnavilor psihic CP adulți. În îngrijirea directă a pacienților sunt implicați zeci de medici medici psihiatri și peste 250 de asistenți medicali, kinetoterapeuți, asistenți sociali, infirmieri, instructori ergoterapie, cărora li se adaugă personalul non-medical.

 


Categorii: Actual, Jobs, Medici, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*