Spitalul Săpoca a scos la concurs 25 de posturi

3 decembrie 2019 | 0 comentarii |

Pe lângă salariul prevăzut de normele legale în vigoare, medicilor nou angajați li se oferă indemnizație de hrană și posibilități de perfecționare și promovare. Unitatea medicală angajează medici, psihologi, infirmiere și personal nemedical.

 

Finalizarea Rezidențiatului și obținerea gradului de specialist de câteva mii de medici tineri a determinat spitalele să iasă la „vânătoare” de medici, în încercarea de a mai reduce deficitul de specialiști cu care se confruntă majoritatea unităților sanitare publice, în ultimii ani. 

În acest context, Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca va organiza, în ultimele zile din 2019 concursuri pentru ocuparea a 16 posturi, dintre care unul pe perioadă determinată, prima probă urmând a avea loc în ajunul Crăciunului, iar următoarea, cu o zi înainte de Revelion. Totodată, unitatea medicală face în această perioadă înscrieri pentru nouă posturi vacante de medici, data la care vor avea loc concursurile nefiind încă stabilită cu exactitate.

În ceea ce privește posturile pentru care deja s-a stabilit data examenului, este vorba de personal medical și nemedical, singurul pe perioadă determinată fiind postul de îngrijitoare în cadrul secției de Neurologie, celelalte posturi fiind pe perioadă nedeterminată. Spitalul caută să angajeze un psiholog practicant pentru secția Psihiatrie VII,  un psiholog specialist pentru Centrul de Sănătate Mintală din Buzău, doi infirmieri debutanți pentru secția Psihiatrie VIII, un brancardier pentru secția Psihiatrie II acuți și un muncitor necalificat, pentru supravegherea pacienților psihici periculoși din cadrul secției Psihiatrie I acuți. Acestora li se adaugă 6 posturi de infirmieră și două posturi de infirmieră debutantă în diferite secții ale spitalului, precum și un post de îngrijitoare pentru curățenie, în secția Psihiatrie IV acuți.

Candidații interesați pentru unul din cele 16 posturi își pot depune dosarele de înscriere la concurs până pe data de 16 decembrie, ora 16.00, la Serviciul RUNOS al spitalului Săpoca.

 

Rezultatele etapei de selecție a dosarelor vor fi afișate cel târziu pe 18 decembrie, urmând ca pe 24 decembrie, în ajunul Crăciunului, să aibă loc proba scrisă, începând cu ora 10.00. Candidații care vor fi declarați admiși în urma acestei probe, vor susține interviul pe data de 30 decembrie, la aceeași oră.

Mai multe detalii despre bibliografia necesară pentru fiecare post în parte și despre întocmirea dosarului de înscriere pot fi aflate de pe site-ul spitalului, sau de la Serviciul RUNOS, tel. 0238  528 145/6/7, interior 115.

În același timp, Spitalul Săpoca angajează, cu normă întreagă, 9 medici. Este vorba de 7 posturi de medici specialiști în Psihiatrie, dintre care cinci pentru secțiile de la Ojasca și două pentru Centrul de Sănătate Mintală Buzău (ambulatoriu), precum și un post de specialist neurolog pentru secția de Neurologie și un post de medic primar epidemiolog pentru Serviciul de prevenire a infecțiilor asociate asistenței medicale.

Și în cazul posturilor de medici, candidații interesați își pot depune dosarele până la data de 16 decembrie, ora 16.00, la sediul spitalului din Săpoca, în cadrul  Serviciul RUNOS, dar data la care va fi organizat concursul nu a fost încă stabilită dar, mai mult ca sigur, acesta nu va avea loc în 2019.

 

Anunțul de angajare a fost publicat pe 29 noiembrie, iar conform legislației, concursul poate fi organizat între 31 și 90 de zile de la publicare. Tematica de concurs este cea pentru examenul de medic specialist în specialitatea postului, și poate fi consultată pe site-ul Ministerului Sănătății.

Între timp, Spitalul Săpoca a anunțat zilele acestea și primele rezultate finale ale examenelor pentru unele posturi de personal nemedical, scoase recent la concurs.

Astfel, postul de registrator medical principal a fost adjudecat de Nicoleta Rădună, cu un punctaj final de 92,10, în timp ce postul de statistician medical principal i-a revenit lui Emilian Panaitescu, notat cu 86,44 de puncte după susținerea probelor de concurs. De asemenea, Daniela Badea a devenit noul asistent social din cadrul Spitalului Săpoca, notată cu 90 de puncte în urma concursului de angajare. La proba scrisă pentru postul de referent gradul I, din 7 candidați au fost prezenți doar 5 și doar unul a reușit să se califice pentru proba de interviu, cu un punctaj de 72,32. Pentru postul de referent gradul II, din trei candidați s-au prezentat la proba scrisă doar doi, iar unul singur a fost declarat admis. De asemenea, la proba scrisă pentru postul de casier debutant, s-au prezentat 10 din 15 candidați înscriși, dintre care doar doi au fost declarați admiși, iar dintre cei respinși, patru candidați au „reușit” contraperformanța de a fi notați cu 0.00. Pentru postul de muncitor calificat a fost declarat admis la proba scrisă doar unul din cei cinci candidați, iar pentru postul de fochist, toți cei trei candidați au obținut notă de trecere.

 


Categorii: Actual, Jobs, Medici, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*